Çamlıca Evden Eve Nakliyat

0
784

İstanbul’un en güzel manzaralarından birine ev sahipliği yapan Çamlıca evden eve nakliyat sektörünün önemli pazarlarından biridir. Çam korularının yer aldığı Büyük Çamlıca ile Küçük Çamlıca Tepeleri semtin öne çıkan merkezleridir. Üsküdar İlçesi’ne bağlı olan Çamlıca; Kısıklı, Küplüce, Emniyet, Ferah, Bulgurlu, Acıbadem ve Yavuztürk mahallelerinden oluşmaktadır.

ev-tasima-fiyatlari-hesaplama

Merkezi konumu ve muhteşem manzarası nedeni ile birçok ailenin yaşam alanı olarak tercih ettiği Çamlıca ev taşıma hizmetlerinin en çok talep edildiği merkezlerden bir tanesidir. Genellikle orta ve üst gelir seviyesindeki ailelerin yaşadığı Çamlıca farklı ulaşım olanakları nedeni ile de dikkat çekmektedir. Yazımızda, Çamlıca evden eve nakliyat hizmeti hakkında bilinmesi gerekenleri detaylı bir şekilde listeledik. Eğer siz de hazırsanız Çamlıca nakliyat konusunu birlikte incelemeye başlayabiliriz.

Çamlıca Evden Eve Nakliyat Hizmetleri

Çamlıca bölgesinin en önemli özelliklerinden bir tanesi de tepelik bir arazi üzerinde kurulu olmasıdır. Eşsiz Boğaz manzarası nedeni ile köklü bir geçmişe de sahip olan semtteki evlerin büyük bir bölümü eski binalardan oluşmaktadır. Bölge, evden eve nakliyat firmalarının en fazla hizmet verdiği semtlerden biri olsa da oldukça zorlu bir nakliyat sürecini de beraberinde getirmektedir. Bölgenin tepelik ve yokuş olması ile birlikte cadde ve sokakları dar olması nakliyat kamyonlarının taşınma işlemlerinin gerçekleşeceği binanın önüne park edebilmesine engel olabilmektedir.

Böyle bir durumda nakliyat firmaları daha uzun mesafe eşya taşımak zorunda kaldığı için fiyatlar da doğru orantılı olarak artış göstermektedir. Öte yandan, binaların büyük bir bölümünün eski olması nedeni ile binalarda eşya taşımaya uygun asansör bulunmamaktadır. Bu durumda da nakliyat firması çalışanları daha fazla efor sarf etmek zorunda kaldığı için ek bir maliyet oluşmaktadır. Bölgenin nakliyat sektörünün en büyük pazarlarından biri olması nedeni ile birçok dolandırıcı nakliyat firması da iş alabilmek için çaba sarf etmektedir.

Dolandırıcı nakliyat firmaları piyasanın çok altında fiyat teklifleri sunarak hizmet almak isteyen kişileri kolayca ikna edebilmektedir. İş almayı başaran dolandırıcı nakliyat firmaları, belirli bir komisyon karşılığında aldıkları işi farklı firmalara devretmektedir. Hizmet alan kişiler taşınma günü farklı bir nakliyat firması ile karşılaştığında ise büyük problemler yaşanabilmektedir. Bu ve benzeri problemler yaşamamak için doğru Çamlıca evden eve nakliyat firması seçimi yapmak gerekmektedir. Doğru nakliyat firması seçimi için de tek yapmanız gereken internet sitesi ya da mobil uygulama üzerinden Octovan’a ulaşmaktır.

Çamlıca Nakliyat Firmaları

Octovan’a ulaştıktan sonra fiyat al tuşuna basarak karşınıza çıkan kısa bilgi formunu doldurmanız yeterlidir. Kısa bilgi formunu doldurarak almak istediğiniz nakliyat hizmetinin detaylarını Octovan çatısı altında çalışan nakliyat firmaları ile paylaşmış olursunuz. Talep edilen hizmetin detaylarını görüntüleyen firmalar ise dakikalar içerisinde fiyat teklifleri sunmaya başlar. Nakliyat firmaları fiyat teklifi sunarken diğer firmaların tekliflerini kesinlikle göremezler. Bu özel iş modeli sayesinde nakliyat firmaları iş alabilmek için kendi aralarında en uygun fiyat teklifi sunma yarışına girmektedir. Böylece hizmet almak isteyen kişiler en kaliteli hizmeti en uygun fiyat garantisi ile almaktadır.

Peki fiyat teklifi sunan nakliyat firmaları arasından nasıl tercih yapılır? Bu sorunun yanıtı oldukça açık ve nettir. Octovan ile çalışan nakliyat firmaları verdikleri her hizmetin karşılığında hizmet alan kişilerden kullanıcı yorumu ve puan almaktadır. Nakliyat firmalarının aldığı puan ve kullanıcı yorumları herkes tarafından incelenebilmektedir. Hizmet almak isteyen kişiler nakliyat firmalarının kullanıcı yorumları ve puanlarını inceleyerek en uygun nakliyat firmasını hızlı ve pratik bir şekilde seçebilmektedir. Octovan’da düşük puanlı ve olumsuz kullanıcı yorumları bulunan nakliyat firmaları kesinlikle iş alamamaktadır. Bu firmalar belirli bir süre içinde sistemden otomatik olarak silinmektedir.

Nakliyat firması seçimi yapıldıktan sonra hizmet alan kişi ile nakliyat firması yetkilileri taşınma günü ve eğer gerekli ise alınacak ek hizmetlere karar vermektedir. Bu adımların da tamamlanmasının ardından evden eve nakliyat işlemi hızlı ve güvenli bir şekilde gerçekleştirilmektedir. Hizmet alan kişilere hem nakit hem de kredi kartı ile ödeme ayrıcalıkları sunan Octovan’da sunulan fiyat, ek hizmet talep edilmediği sürece, kesinlikle değişmez. Hizmet alan kişiler bu sayede taşınma günü kötü sürprizler ile karşılaşmaz.

Octovan İle Güvenle Taşının!

Evden eve taşımada güven en önemli noktalardan bir tanesidir. Bu yüzden en kaliteli hizmeti en uygun fiyat garantisiyle almak sizin de hakkınız. Octovan, profesyonel taşıma ekipleriyle eşyalarınız zarar görmeden hızlı ve güvenli evden eve taşınma fırsatı sunuyor. Octovan, büyük eşyalarınızı (Gardırop, büyük ve geniş koltuk, masa, dolap vb.) söküyor, paketliyor ve yeni evinize kurulumunu yapıyor.

Eşyalarınızı en iyi fiyat garantisi ile taşıyan Octovan, beyaz eşyalarınızı söküyor, paketliyor ve yeni evinizde tesisatları hazırsa çalışır bir şekilde size teslim ediyor. Ek olarak, sizler tarafınızdan kolilenmiş olan ufak tefek mutfak ya da süs eşyalarını yeni evinize yılların verdiği tecrübe ve güvenle taşıyor. Octovan ayrıca, bütün bu hizmetleri sunduğu fiyata dahil olarak teklif ediyor. Taşınmadan önce belirlenen fiyatın dışında kesinlikle ek ücret talep etmiyor. Hemen Nakliyat hizmeti almak için tıklayın