Bayramoğlu Evden Eve Nakliyat

0
759

İstanbul ile Kocaeli arasında yer alan Bayramoğlu evden eve nakliyat hizmetinin en çok talep edildiği merkezler arasında yer almaktadır. Bir tatil beldesi olması ile birlikte konumu nedeni ile stratejik bir öneme sahip olan Bayramoğlu, “Üç Burunlar” adı ile de bilinen bir yarım adadır.

ev-tasima-fiyatlari-hesaplama

İstanbul’a sadece 40 dakika uzaklıkta olması nedeni ile İstanbul’da yaşayan birçok kişi bu özel bölgeden yazlık satın almıştır. Özellikle yaz aylarında nüfusu tam 4 katına çıkan Bayramoğlu evden eve nakliyat sektörü için en önemli merkezlerinden bir tanesidir.  Yazımızda, Bayramoğlu nakliyat hizmetleri hakkında bilinmesi gerekenleri detaylı bir şekilde listeledik. Eğer siz de hazırsanız Bayramoğlu ev taşıma konusunu birlikte incelemeye başlayabiliriz.

Bayramoğlu Evden Eve Nakliyat Hizmetleri

İstanbul’a yakın olması nedeni ile tam anlamı ile bir turizm merkezi olan Bayramoğlu eşya taşıma hizmetlerinin yoğun olarak talep edildiği yerlerdendir. Bayramoğlu parça eşya taşıma ve nakliye işlemleri açısından da öne çıkmaktadır. Çok sayıda yazlık bulunması nedeni ile yoğun bir trafiğin yaşandığı bölge nakliyat hizmetleri açısından çok avantajlı bir bölgedir. E5 Karayolu’na çok yakın olması nedeni ile şehirlerarası evden eve nakliyat hizmeti veren tüm nakliyat firmalarının hizmet verebildiği bir yerleşim merkezi olan Bayramoğlu nakliye hizmeti talep edildiğinde çok daha düşük fiyat teklifleri sunulmaktadır.

Ek olarak, Bayramoğlu’nda yer alan evlerin büyük bir bölümü geniş sokak ve caddelerde yer alması nakliyat kamyonlarının taşıma yapılacak evin önüne park edebilmesine olanak sağlamaktadır. Bu durum da eşya taşıma mesafesini azalttığı için nakliyat hizmetlerinin çok daha uygun fiyatlar ile gerçekleşmesini sağlamaktadır. Bayramoğlu evden eve nakliyat hizmeti alırken dikkat edilmesi gereken en önemli nokta doğru nakliyat firması seçimi yapabilmektir.

Bayramoğlu bölgesi nakliyat sektörü için önemli bir pazar olmasından dolayı birçok dolandırıcı nakliyat firması iş alabilmek için çaba sarf etmektedir. Piyasanın çok altında fiyat teklifleri sunarak hizmet almak isteyen kişileri ikna eden dolandırıcı nakliyat firmaları, iş aldıktan sonra belirli bir komisyon karşılığında işi başka bir nakliyat firmasına devretmektedir.

Taşınma günü farklı bir nakliyat firması ile karşılaşan kişiler ise büyük problemler yaşayabilmektedir. Bu ve benzeri sorunlar ile karşılaşmamak için nakliyat firması seçimini doğru yapmak gerekir. Bayramoğlu nakliyat firması seçimi yaparken tek yapmanız gereken internet sitesi ya da mobil uygulama üzerinden Octovan’a ulaşmaktır.

Bayramoğlu Evden Eve Nakliyat Firmaları

Octovan’a ulaştıktan sonra fiyat al tuşuna tıklayarak karşınıza çıkan kısa bilgi formunu doldurmanız yeterlidir. Bilgi formunu doldurarak almak istediğiniz nakliyat hizmetinin detaylarını nakliyat firmaları ile paylaşmış olursunuz. Talep ettiğiniz hizmetin detaylarını gören nakliyat firmaları dakikalar içinde fiyat teklifleri sunmaya başlar. Nakliyat firmaları fiyat teklifi sunarken diğer firmaların tekliflerini kesinlikle göremezler. Bu sayede nakliyat firmaları iş alabilmek için en uygun fiyat teklifini sunmaya çalışırlar. Octovan iş modelinde hizmet alan kişiler en kaliteli hizmeti en uygun fiyat garantisi ile alırlar.

Peki fiyat teklifi sunan nakliyat firmaları arasından seçim nasıl yapılır? Bu sorunun cevabı da oldukça basittir. Çünkü, Octovan iş modelinde, nakliyat firmaları yaptıkları her nakliyat işlemi için hizmet alan kişilerden kullanıcı yorumu ve puan alırlar. Nakliyat firmalarının aldıkları puanlar herkes tarafından incelenebilir.

Bu sayede hizmet almak isteyen kişiler fiyat teklifi sunan nakliyat firmalarının puan ve kullanıcı yorumlarını inceleyerek en doğru nakliyat firması seçimini yapabilirler. Kullanıcılarına nakit ödemenin yanı sıra kredi kartı ile de ödeme imkanı sunan Octovan’da sabit fiyat garantisi uygulanır. Taşınma günü ekstra ücret talepleri ile karşılaşmazsınız. Taşınma esnasında karşılaşılabilecek herhangi bir sorunu çözmek için müşteri hizmetleri destek hattı hizmeti sunan Octovan ile eşya taşımak çok kolay ve güvenli.

Octovan’da düşük puan ve olumsuz kullanıcı yorumları bulunan nakliyat firmaları kesinlikle iş alamazlar. Bu firmalar zaman içinde sistemden otomatik olarak silinirler. Nakliyat firması seçimi yapıldıktan sonra hizmet alan kişi ile nakliyat firması yetkilileri taşınma günü ve ek hizmet konularını kararlaştırırlar. Bu işlemlerin de tamamlanmasının ardından taşınma işlemleri hızlı ve güvenli bir şekilde gerçekleştirilir.

Octovan İle Kolayca Taşının!

Evden eve taşımada güven en önemli noktalardan bir tanesidir. Bu yüzden en kaliteli hizmeti en uygun fiyat garantisiyle almak sizin de hakkınız. Octovan, profesyonel taşıma ekipleriyle eşyalarınız zarar görmeden hızlı ve güvenli evden eve taşınma fırsatı sunuyor. Octovan, büyük eşyalarınızı (Gardırop, büyük ve geniş koltuk, masa, dolap vb.) söküyor, paketliyor ve yeni evinize kurulumunu yapıyor.

Eşyalarınızı en iyi fiyat garantisi ile taşıyan Octovan, beyaz eşyalarınızı söküyor, paketliyor ve yeni evinizde tesisatları hazırsa çalışır bir şekilde size teslim ediyor. Ek olarak, sizler tarafınızdan kolilenmiş olan ufak tefek mutfak ya da süs eşyalarını yeni evinize yılların verdiği tecrübe ve güvenle taşıyor. Octovan ayrıca, bütün bu hizmetleri sunduğu fiyata dahil olarak teklif ediyor. Taşınmadan önce belirlenen fiyatın dışında kesinlikle ek ücret talep etmiyor.