Taşınırken Eşyalara Göre Hacim Hesaplama

0
1178

Taşınma işlemlerinizi sorunsuz bir şekilde yapmak için dikkat etmeniz gereken önemli adımlar bulunuyor. Taşınma işleminde en temel noktalardan bir tanesi, eşyalarınızı taşıyacak nakliye şirketinin hangi büyüklükte ve kaç adet olacağına karar vermesidir. Taşınma günü eşyalarınızın nakliye aracına sığmaması gibi olumsuz bir durumla karşı karşıya kalmak zaman ve para kaybına neden olabilir. Nakliye firması tarafından gönderilen araca bütün eşyalarınızın sığmaması durumunda taşınma gününün ertelenmesi ya da nakliye aracının iki ev arasında fazladan tur atmasına neden olabilir. Böyle durumla karşılaşmak işlerinizi aksatırken, hem psikolojiniz olumsuz şekilde etkilenebilir hem de ekstra masraflarla karşılaşabilirsiniz. Böyle rahatsız edici bir durumla karşılaşmamak için taşınma gününden önce eşyalarınızın hacmini hesaplatmanız büyük önem taşımaktadır. Eşyalara göre hacim hesaplamasının nasıl yapıldığını yazımızı okuyarak detaylı bir şekilde öğrenebilirsiniz.

Hacim Hesaplama Uygulaması

Taşınma aşamasında eşyalarınızın hacmini hesaplamak için en ideal yöntem hacim hesaplama uygulaması kullanmaktır. Eşyalarınızı taşıyacak nakliye aracının büyüklüğüne karar vermek için evinizdeki bütün eşyaların miktarını ve ortalama ölçülerini bilmeniz gerekmektedir. Ancak eşyalarınızın çokluğu ya da büyüklüğü gibi nedenlerden dolayı tüm eşyalarınızın bir araca sığıp sığmayacağı, fazladan bir araca ihtiyaç olup olmayacağı gibi konularda kendinizden emin olamıyorsanız mutlaka eşyalarınızın hacmini hesaplatmanızı tavsiye ediyoruz. Eşyaların hacmini hacim hesaplama uygulaması ile kolay, hızlı ve güvenilir bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Eşyalarınızın ortalama hacimlerini bilseniz bile, taşınma günü kötü sürprizlerle karşılaşmamak,  hem zaman hem de para kaybı yaşamamak için hacim hesaplama uygulaması kullanmanızı öneriyoruz.

ev-tasima-fiyatlari-hesaplama

Eşya Hacim Hesaplamada Kullanılan Metod

Eşyaların hacimleri hesaplanırken ilk aşama eşyanın nakliye aracındaki kapladığı alanın belirlenmesidir. Eşyaların araçta kapladığı alan belirlenerek eşya hacimleri de teker teker hesaplanır. Nakliye aracına yüklenen eşyanın araç içerisinde kapladığı alanın adı, yükleme metresi olarak bilinmektedir. Taşınacak eşyanın hacmini belirleme aşamasına gelindiğinde eşyanın gerçek ağrılığı ile birlikte yükleme metresi ağırlığı karşı karşıya getirilerek bir oranlama işlemi yapılır. Nakliye edilecek eşyanın hangi yönden ağırlığı daha fazla ise o ağırlık eşyanın hacmi olarak kabul görür. Nakliye edilecek eşyaların hacim hesaplamalarının tek tek odalara göre yapılması önemli bir detaydır. Özellikle mobilya, bulaşık makinesi, çamaşır makinesi gibi çok yer kaplayan ve ağır olan beyaz eşyaların hacimleri önceden hesaplandığında taşınma günü eşyaların nakliye aracına yüklenmesinde herhangi bir sorunla karşılaşmazsınız.

Octovan İle Kolayca Taşının!

Evden eve taşımada güven en önemli noktalardan bir tanesidir. Bu yüzden en kaliteli hizmeti en uygun fiyat garantisiyle almak sizin de hakkınız. Octovan, profesyonel taşıma ekipleriyle eşyalarınız zarar görmeden hızlı ve güvenli taşınma fırsatı sunuyor. Octovan, büyük eşyalarınızı (Gardrop, büyük ve geniş koltuk, masa, dolap vb.) söküyor, paketliyor ve yeni evinize kurulumunu yapıyor. Eşyalarınızı en iyi fiyat garantisi ile taşıyan Octovan, beyaz eşyalarınızı söküyor, paketliyor ve yeni evinizde tesisatları hazırsa çalışır bir şekilde size teslim ediyor. Ek olarak, sizler tarafınızdan kolilenmiş olan ufak tefek mutfak ya da süs eşyalarını yeni evinize yılların verdiği tecrübe ve güvenle taşıyor. Octovan ayrıca, bütün bu hizmetleri sunduğu fiyata dahil olarak teklif ediyor. Taşınmadan önce belirlenen fiyatın dışında kesinlikle ek ücret talep etmiyor.

Octovan Ek hizmetler

Evden eve taşınmada en güvenilir firmaların başında gelen Octovan, taşınırken ihtiyacınız olabilecek tüm hizmetleri sağlamak için her zaman sizin ile birlikte! Octovan eşyalarını senin için kolileyebilir, (mutfak eşyaları, kıyafetlerin, küçük büyü her şey) Avizelerini söküp takmak için elektrikçi aramana gerek kalmadan halletmeni sağlayabilir, stor perdelerini söküp takabilir, duvar montajı gerekiyorsa (TV duvar montajı) senin için hızlı ve kolay bir şekilde yapabilir. Üstelik tüm bu hizmetleri nakliye ekipleri tarafından evinizi taşırken yapabilmektedir. Octovan ek hizmet fiyatlarını istek oluştururken görüntüleyebilirsiniz. Octovan taşıma hizmetlerinden faydalanabilmek ve fiyat almak için octovan.com web sitesi ya da mobil uygulamayı kullanabilirsiniz.