Yapı Marketten Güvenli Taşıma Nasıl Yapılır?

0
674

Şehir hayatında mutlaka yolumuz yapı marketlere düşünüyor. Fakat, yapı marketlerden eşya ya da dekorasyon malzemesi taşımak büyük bir soruna dönüşebiliyor. Özellikle büyük ölçülerdeki eşya ve dekor malzemelerini hasarsız bir şekilde adrese taşımak büyük bir efor gerektirebiliyor. Özel araçlara sığmayacak boyutlardaki parçaları taşımak ya da eşyalar aracınıza sığsa bile taşırken yaşanabilecek problemler can sıkıyor, hatta maddi zararla birlikte zaman kaybına yol açıyor.

Büyük Eşyaları Taşımak İçin Nasıl Bir Hizmet Alınabilir?

Evinize, bahçenize ya da ofisinize yapı marketlerden büyük bir eşya da dekor malzemesi almaya karar verdiğinizde ilk olarak düşünmeniz gereken, “Bu parçaları zarar vermeden en hızlı, kolay ve ekonomik bir şekilde nasıl istediğim yere getirebilirim?” Sorusunun cevabı olmalıdır. Bazı eşya ya da malzemeler çok hassas olabildiği gibi boyutları itibari ile de taşıma anlamında problem yaratabiliyor. Tek başınıza, özel aracınızla ya da yakınlarınızın yardımıyla ihtiyacınız olan ürünleri istediğiniz noktaya getiremeyecek durumdaysanız, mutlaka ek hizmete ihtiyacınız var demektir. Octovan, profesyonel eşya taşıma ekipleriyle istediğiniz eşya ya da dekorasyon malzemesini zarar görmeden en hızlı şekilde istediğiniz adrese teslim eder. Octovan, eşya taşıma sürecinde aldığınız ürünlerin paketlemesini güvenilir ve sağlam bir şekilde yaparken, istediğiniz yerde mantolama işlemlerini de yine profesyonel ekipleriyle isteğiniz doğrultusunda yapmaktadır. Bu yüzden, hem eşyalarınızı zarar görmeden taşımak hem de istediğiniz yerde mantolama işlemlerini en hızlı ve ekonomik şekilde yaptırmak istiyorsanız, işinizi şansa bırakmayın ve Octovan’ı tercih edin! Octovan’a web sitesi ya da mobil uygulama üzerinden ulaşabilirsiniz.

ev-tasima-fiyatlari-hesaplama

Octovan Yapı Marketten Eşya Taşıma Adımları

İhtiyaç duyduğunuz eşya ya da dekoratif malzemeyi yapı marketlerden hasarsız ve düzgün bir şekilde istediğiniz noktaya ulaştırmaya karar verdiğinizde, Octovan profesyonel taşıma ekipleri ile yanınızda! Bu özel hizmetten faydalanmak için Octovan’ın web sitesine girmeniz ya da mobil uygulamayı indirmeniz yeterli. “Fiyat al” bölümüne tıkladıktan sonra taşıma işleminin gerçekleşeceği tarih ve saati seçiyorsunuz ve ekranınıza yapı marketten taşıma fiyatları otomatik olarak geliyor. Bu noktada kullanıcılara iki farklı seçenek sunuluyor. İsterseniz kredi kartı ile öde seçeneğini tercih ederek anında ödemenizi yapabilirsiniz ya da ödeme gününde ödeme tercihini seçerek taşıma işlemi tamamlandıktan sonra nakit olarak ödemelerinizi yapabilirsiniz. Büyük eşyalarınızı profesyonel taşıma ekipleriyle zarar görmeden güvenli bir şekilde taşıma garantisi sunan Octovan, en uygun fiyat garantisiyle de fark yaratıyor. Siz de kafanızın rahat etmesini istiyor ve taşıma sırasında oluşabilecek sıkıntılardan uzak kalmak istiyorsanız, işi ehline Octovan’a bırakın ve kendi işinize odaklanın!

Octovan Yapı Marketten Eşya Taşıma Fiyatları

Büyük şehirlerde yaşayan hemen hemen herkes taşıma firmalarıyla en azından birkaç kez çalışmak durumunda kalmıştır. Bu noktada yaşanan en büyük sıkıntılardan bir tanesi de anlaşılan fiyatın sürekli olarak değişmesi ve sabit bir ücretin belirlenememesidir. Taşıma işlemi tamamlandıktan sonra birçoğumuz şu diyalogları yaşıyor: “Anlaştığımız ücrete ek olarak ekstra para almamız gerekiyor. Bizim tahmin ettiğimizden çok daha fazla eşya taşıdık!” Bu ve benzeri diyaloglar herkesi rahatsız ediyor şüphesiz. Böyle sıkıntılı durumlarla karşılaşmamak için Octovan kalitesini tercih etmeniz yeterli olacaktır. Web sitesi ya da mobil uygulama üzerinden yapacağınız bütün fiyat hesaplamaları kesinlikle değişmez! Taşıma işlemi tamamlandıktan sonra hiçbir şekilde sizden ekstra ücret talep edilmez. Siz de kafanız rahat bir şekilde ne kadar ödeme yapacağınızdan emin olarak güvenli ve hızlı bir şekilde nakliye işleminizin tamamlanmasını bekleyebilirsiniz.

Octovan yapı markette eşya taşıma fiyat tablosunu şu şekilde özetleyebiliriz:

  • Mini boyutlu taşıma aracı ile 129-159 km başı parça eşya taşıma fiyatı 4-6 TL olarak uygulanmaktadır.

 

  • Large boyutlu taşıma aracı ile 149-179 km başı parça eşya taşıma fiyatı 5-7 TL aralığında hesaplanıyor.

 

  • Xlarge boyutlu taşıma aracı ile 169-199 km başı parça eşya taşıma fiyatı 6-8 TL olarak belirlenmektedir.

Yapı Marketten Eşya Taşımada Neden Octovan’a Güvenmelisiniz?

Çalıştığı kişi ve firmalara en iyi hizmeti en uygun fiyat garantisiyle sunan Octovan, yapı markette eşya taşıma konusunda da fark yaratıyor. Toplamda 30 binin üzerinde taşıma yapmış olan profesyonel nakliye ekipleriyle çok büyük bir tecrübeyi hizmetinize sunan Octovan, müşterilerine verdiği hizmetin kalitesinden emin olmak için araç tipi kontrolü ve personel yeterlilik kontrolünü kendi bünyesi içerisinde yapmaktadır. Ek olarak, başvuran nakliye ekiplerinin ehliyet, SRC belgesi, kimlik ve taşıma yetki belge kontrolü yapılıyor. İş ortaklarına en kaliteli hizmeti sunarken denetimlerini en üst seviyede yapan Octovan, her taşımada kullanıcı puanı ile en iyi ekipleri belirler ve gelen talepler yüksek puanlı ve referanslı ekiplere iletilerek taşıma işlemi gerçekleştirilir. Taşıma işlemine gelene kadar bütün işlemleri şeffaflık ve güven çerçevesi içinde yürüten Octovan, evden eve nakliyatta olduğu gibi yapı marketten eşya taşımada da benzersiz bir hizmet sunuyor. Siz de yapı marketten eşya taşımada sıkıntı yaşamak istemiyorsanız ve en kaliteli hizmeti en uygun fiyat garantisiyle almak istiyorsanız Octovan profesyonel ekipleriyle sizleri bekliyor!

Octovan ile çalışmak için octovan.com adresine tıklamanız ve fiyat almanız yeterli!