Rahatlıkla Ücretsiz Taşınma Kolisi Bulabileceğiniz 11 Yer

0
3360
ucretsiztasinmakolisibulabileceginizyerler

Yeni bir eve taşınırken eşyalarınızın doğru bir şekilde paketlenmesi ve kolilenmesi oldukça önemlidir. Doğru yapılan kolileme işlemi sayesinde oluşabilecek kazalardan zararsız bir şekilde korunabilirsiniz. Ancak eşyalarınızı koyabileceğiniz ve dayanıklı kolileri bulmak her zaman kolay olmamaktadır. Dayanıklı taşınma kolisi bulabilmek için doğru noktalarda araştırma yapmalısınız. Bu içeriğimizde sizlere ücretsiz ve dayanıklı taşınma kolisi bulabileceğiniz yerleri detaylı bir şekilde anlatmaya çalışacağız.

ev-tasima-fiyatlari-hesaplama

Taşına Kolisi İçin Çevredeki Dükkanları Araştırabilirsiniz

Ev taşıma işlemlerinde kullanılmak üzere kullanacağınız taşınma kolilerini en kolay şekilde çevredeki dükkanlardan edinebilirsiniz. Ancak her mağaza kolileri sizinle paylaşmayabilir ya da ellerinde dayanıklı koliler bulunmayabilir. Her mağazanın belirli bir koli atma saati bulunmaktadır. Fazlalık olan koliler, dayanıklı ve sağlıklı olsa bile geri dönüşüm için belirli saatlerde toplanmaktadır. İşte bu saatlerden önce özellikle yeni malzemelerin geldiği haftalarda mağazayı ziyaret ederek sizin için uygun koli olup olmadığını sorabilirsiniz.

İlginizi çekebilir : Pratik Ev Taşıma Tavsiyeleri

Dayanıklı Taşınma Kolisi Bulabileceğiniz 11 Yer

Paketleme işlemlerinde kullanabileceğiniz, dayanıklı ve sağlıklı kolileri bu listedeki mağaza ve dükkanlardan rahatlıkla edinebilirsiniz. Böylece zaman kaybetmeyerek ve sorunsuz bir şekilde tüm ev taşıma işlemlerinizi rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz.

11- Süper Market ve Bakkallar

Süper marketler sürekli malzeme nakledilen ve yoğun bir şekilde kolilerin kullanıldığı yerlerdir. Bundan dolayı rahatlıkla taşınma kolisini ücretsiz bir şekilde bulabilirsiniz. Ancak buralardan edineceğiniz kolilerin dayanıklılığını denemenizde fayda vardır. Süper market ve bakkal kolilerinin bir çoğu kısa sürede yıpranabilmektedir. Güvenli bir taşıma için daha dayanıklı taşınma kolisi bulmanız önemlidir.

supermarketlerdetasinmakolisibulabilirsiniz

10- Giyim Mağazaları

Kıyafet satışı yapılan yerlerde ürünler büyük koliler ile getirilir. Bundan dolayı giyim mağzalarında rahatlıkla taşınma kolisi bulunabilir. Aynı zamanda burada kullanılan koliler oldukça dayanıklı ve sağlamdır.

giyimmagazatasinmakolisibulunabilecekyerler

9 – Spot ve İkinci El Mağzaları

Spot eşya satışı yapılan yerlerde büyük eşyalar için büyük koliler rahatlıkla bulunabilir. Tabi ki spot mağzası sahibi ikna ederek sağlıklı kolilerden rica etmeyi unutmamalısınız. Özellikle beyaz eşyalarınızı paketlemek için en ideal kolileri burada bulabilirsiniz.

spotcuveikincielesyalarintasinmakolileri

8- Spor Mağzaları

Spor ürünleri mağzalara tıpkı super marketlerdeki koliler ile taşınmaktadır. Ayrıca bir çok spor malzemesi ağır olduğu için bu malzemelerin taşınmasında kullanılacak olan kolilerde bu ağırlıklara dayanıklı bir şekilde üretilmektedir.

spormagazalarindatasinmakolileribulunur

7- Yapı Marketleri

Yapı marketlerinde bir çok çeşitte koli ve taşıma kutusu bulabilirsiniz. Aynı şekilde nalburlarda da ücretsiz taşınma kolisi bulmak oldukça kolay olacaktır. Bu tarz yerlere gittiğiniz zaman taşınma sırasında ihtiyacınız olacak koli bandı ve benzeri ürünleri de satın alarak hızlı bir şekilde taşınma işlemleri için eşyalarınızı kolilemeye başlayabilirsiniz.

tasinmakolisiyapimarkettebulunur

6- Teknoloji Mağazaları

Teknoloji mağzalarına getirilen ürünler oldukça dikkatli bir şekilde paketlenmektedir. Dikkatle taşınması gereken teknoloji ürünlerinin kolilerini kullanarak oldukça güvenli bir şekilde taşınabilirsiniz. Bu tarz taşınma kolilerini özellikle mutfak eşyalarınızı paketlerken kullanmanız oldukça faydalı olacaktır.

teknolojimagazalarindabuyuktasinmakolileri

5-Kırtasiyeler ve Kitapevleri

Kolilerin en çok kullanıldığı yerlerden birisi de kırtasiyelerdir. Kitap ya da defter gibi ürünler büyük koliler ile mağazaya taşındıktan sonra kullanılmayan bir çok koliyi bu yerlerde rahatlıkla bulabilirsiniz.

kirtasiyelerdetasinmakolisibulabilirsiniz

4- Toptan Ürün Satış Mağazaları

Toptan ürün satışı yapan mağazalarda ürünlerin neredeyse hepsi çok büyük kolilerde getirilmektedir. Eğer büyük boyutlarda bir koliye ihtiyacınız var ise bu mağazaları denemenizi öneriyoruz. Bütün bir odanın eşyalarınızı bu büyük kolilerden birisine yerleştirerek az sayıda koli ile bir çok eşyayı paketleyebilirsiniz.

toptansatismagazasindatasimakolisibulabilirsiniz

3- Züccaciye Dükkanları

Bu tarz dükkanlarda ufak tefek ev araç ve gereçleri için en ideal kolileri bulmak mümkündür. Özellikle mutfak malzemeleriniz için köpüklü ve korumaları paketleri bulabilir ve tabaklarınızı taşınma sırasında yaşabilecek herhangi bir kazadan kurtarabilirsiniz.

kirtasiyelerdetasinmakolisibulabilirsiniz

2- Mobilya Mağazaları

Mobilya mağazaları boş ve ücretsiz koliler için biçilmiş bir kaftan gibidir. Oldukça büyük kolileri rahatlıkla bulabileceğiniz bu yerler ile iyi bir iletişim kurarak dayanıklı koliler bulabilirsiniz.

ucretsiztasinmakolisimobilyamagazalari

1- Ev Dekorasyon Mağazaları

Son yıllarda bir çok noktada oldukça fazla görmeye başladığımız ev dekorasyon mağazalarında her türlü eşyanız için koli bulma şansınız olacaktır. Bütün eşyalarınızı tek bir koliye sıkıştırmak yerine doğru ve uygun koliler ile güvenli bir şekilde tüm eşyalarınızı paketleyebilirsiniz.

evdekorasyonmagazalarivetasinmakolileri

Bonus : Octovan Paketleme Hizmeti

Ev taşıma işlemlerinin en yorucu olan koli bulma ve eşya paketleme kısmını Octovan’ın kolileme hizmetini alarak oldukça kolay bir şekilde yapabilirsiniz. Bu hizmet ile birlikte tüm eşyalarınız, mutfak ve kıyafetlerini dahil olarak özenle paketlenir. Böylece oturduğunuz yerden yeni evinize taşınmanın keyfini çıkarabilirsiniz.

parca-esya-tasima-avantajlari

Octovan ile taşınma işlemlerini gerçekleştirirken, standart hizmetler içerisinde tüm beyaz eşyarın, dolap, karyola ve kitaplık gibi eşyalarının demonte ve monte işlemlerini doğru bir şekilde gerçekleştirir. Aynı zamanda büyük boyutlu eşyalarınızı güvenli bir şekilde paketler.

Hangi Mağazalarda Dayanıklı Taşınma Kolisi Bulunur ?

Taşınma kolisi için her mağazaya sorarak vakit kaybetmek yerine doğru mağzalara sorarak vakit kazanabilirsiniz. Ev taşıma sürecinde zamanı doğru yönetmek ve hızlı bir şekilde tüm işlemleri gerçekleştirmek oldukça önemlidir. Bundan dolayı taşınma işlemleri için ayırdığınız zamanınızı kolisi olmayan mağzalar ile harcayarak geçirmek büyük bir kayıp olacaktır. Aynı zamanda her eşya için ideal koliyi bulmak, sağlıklı bir ev taşıma süreci için oldukça önemlidir.

Örnek olarak mutfak araç ve gereçleriniz için standart koliler kullanmanız ortaya sorunlar çıkarabilmektedir. Taşınma sırasında böyle sorunlar ile karşılaşmamak için mutfak gereçlerine uygun koliler bulmak ya da köpüklü koruma poşetleri kullanmak oldukça önemlidir.

İlginizi çekebilir : Ev Taşıma İşlemlerimi Rahat ve Kolay Biçimde Nasıl Yaparım ?

Bu yazımızda sizlere rahatlıkla ücretsiz taşınma kolisi bulabileceğiniz 11 yeri ve eşya paketleme sırasında nelere dikkat etmeniz gerektiğini anlatmaya çalıştık. Octovan ile sorunsuz ve hızlı bir şekilde yeni evinizi taşımak istiyorsanız web sitemizi ziyaret edebilir ya da mobil uygulamamızı indirerek tek bir tıklama ile tüm taşınma işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.