Parça Eşya Taşıma Neden Tercih Ediliyor?

3
1644
parcaesyatasimanedentercihediironecikangorsel

Günümüzde internet üzerinden ikinci el eşya satın alımlarının artmasıyla birlikte parça eşya taşımacılığı da daha çok gündeme gelmektedir. Giderek büyüyen ve profesyonelleşen bir sektör olan parça eşya taşıma konusunda evden eve nakliyat şirketleri de kargo şirketleri ile kıyaslandığında daha çok tercih edilmektedir. Peki nedir bu parça eşya taşımacılığı ve neden bu kadar tercih edilmektedir?ev-tasima-fiyatlari-hesaplama

Parça Eşya Taşımacılığı Nedir?

Parça eşya taşımacılığının tercih edilme sebeplerine geçmeden önce, parça eşya taşıma nedir konusuna açıklık getirmek gerekir. Parça eşya taşıma dediğimiz, evden eve nakliyatta olduğu gibi tüm eşyaların değil de birkaç eşyanın taşınmasının gerekli olduğu durumlarda devreye giren bir uygulamadır. Bütün bir evin eşyasına göre daha az olan ve aynı yere taşınan birden fazla ev eşyasının birleştirilip taşınmasına parça eşya taşıma denir. Bu gibi durumlarda kargo firmalarıyla çalışmak yerine zaten eşya taşıma konusunda deneyimli olan nakliye firmaları tercih edilmektedir.

Neden Parça Eşya Taşımacılığını Tercih Etmeliyiz?

Parça eşya taşıyacaksanız klasik evden eve taşımacılık işlemlerindeki gibi bir yol izlemek sizin için daha maliyetli olacaktır. Bütün evinizi ya da ofisinizi taşıtıyor gibi ücret ödemek zorunda kalırsınız ya da kendi özel aracınızla eşyaları taşımak zorunda kalırsınız ama her eşyayı özel aracınızla taşıma imkanınız yoktur olsa bile fazla zahmetli olacaktır. Ayrıca parça eşyalarınızı kendiniz taşırken, taşıma konusunda deneyimsiz olduğunuz için eşyalarınızın zarar görme olasılığı çok yüksektir. Eşyalarınıza zarar vermeden taşıma gerçekleştirmek için profesyonel parça eşya taşıma öncesinde paketleme işlemlemleri desteği veren nakliye firmaları kurtarıcı olmaktadır. Bu yüzden nakliye firmalarıyla parça eşya taşımacılığı, az miktarda eşya taşımak ve taşınan eşyalarını sağlam bir şekilde teslim almak isteyenler için çok büyük bir avantajdır. Tek bir koltuk ya da buzdolabı için neden tüm evin eşyalarını taşıma maliyetlerine  katlanmanız gereksin ki?

Genelde çoğu nakliye firması, uygun aracı bulunmadığı için tek parça bir eşyayı taşımak istemez tek bir müşteri için gereksiz bir maliyete katlanılması gerekir ve çoğu firma daha az kazanç elde etmeyi göze almak istemez. Bu nedenle aynı yöne giden ve tarih olarak da uygun olan birçok eşyayı aynı anda tek bir araçla taşımak hem nakliye firması için hem de eşya sahibi için oldukça uygun olmaktadır. Burada aklınıza ya benim eşyalarımla başkasının eşyaları karışırsa diye bir soru geldiğini biliyoruz. Ancak aynı kargo şirketleri gibi paketlenmiş ve dikkatli bir şekilde yerleştirilmiş eşyalarınızı karışma gibi bir durumu söz konusu olmayacaktır.octovanasorbanner

Bu yazımızda sizlerle parça eşya taşımacılığının tercih edilme sebeplerini paylaşmaya çalıştık. Parça eşya taşımacılığı ile ilgili aklınıza takılan tüm sorularınızı sitemizde bulunan Octovan’a Sor bölümünden rahatlıkla bize iletebilirsiniz. Tecrübeli ekibimiz en kısa süre içerisinde sorularınızı yanıtlayacaktır. Öneri ve görüşlerinizi bize iletmekten çekinmeyin!

İlginizi çekebilir:

Parça Eşya Taşıma Nasıl Yapılır ? Aşamaları Nelerdir ?

Eşya Taşıma Fiyatları İçin Hesaplama Nasıl Yapılmalıdır ?

 

3 YORUMLAR

  1. Let go uzerinden bir camasir makinesi almistim tasimak icin bir cok yerle gorustum ama en iyisii parca parca esya tasiyan nakliye sirketleri herkese tavsiye ederim, bilgilendirici bir yazi olmus bu acidan .

  2. Yazılarınızı takip ediyor ve Octovon’u da bizzat kullanıyorum. Şu zamana kadar eşya taşımada iki defa kullandım ve gayet memnun kaldım. Ellerinize sağlık, iyi çalışmalar.

Comments are closed.