Octovan Taşınmatik Tüm Ev Taşıma Masraflarınıza Çözüm Buluyor

0
1270
Octovan-Taşınmatik-Tüm-Ev-Taşıma-Masraflarınıza-Çözüm-Buluyor23

Tüm hayatımızı geçirdiğimiz evimizden yeni bir eve taşınmanın bir çok yükü olabilmektedir. Özellikle İstanbul içerisinde ev taşıma masraflarının yanı sıra, yeni evin tadilat ve işlem masrafları ile oldukça yüksek fiyatlara ulaşabiliyor. Octovan olarak hem uygun fiyatlı profesyonel ev taşıma hizmeti verirken hem de ev taşıma sırasında karşınıza çıkabilecek tüm masraflarınızı Octovan Taşınmatik ile hesaplayarak ING Bank tarafından size özel kredi sunuyoruz. Aynı zamanda ev taşıma ihtiyaçlarınızı hesaplarken alanında uzmanlıkla hizmet veren firmalardan hesapladığınız fiyattan hizmeti satın alabiliyorsunuz.

Octovan-Taşınmatik-Tüm-Ev-Taşıma-Masraflarınıza-Çözüm-Buluyo1r

Tüm Ev Taşıma Sürecini Tek Bir Platformdan Yönetebilirsiniz

Octovan ev taşıma hizmetleri oturduğunuz yerden nakliyat işlemlerini kolaylıkla halletmenizi sağlamaktadır. Eşyalarınızın ne zaman nereden alınacağını belirleyerek planlı ve zamandan tasarruf ederek yeni bir eve taşınma işlemlerini yapabilirsiniz. Bununla birlikte evinizin büyüklüğüne göre uygun bir araç bulabilirsiniz. Böylece taşınma sırasında bir süpriz ile karşılaşmayacaksınız. Octovan ev taşıma hizmetlerinin bir diğer avantajlı tarafı ise Taşınmatik modülüdür. Taşınmatik içerisinde yeni bir eve taşınırken karşılaşabileceğiniz tüm masrafları oldukça kolay bir şekilde hesaplayabilirsiniz. Octovan Taşınmatik sayesinde toplam giderlerinizi hesaplayarak, bütçenizi önceden hazırlayabilirsiniz.Octovan-Taşınmatik-Tüm-Ev-Taşıma-Masraflarınıza-Çözüm-Buluyor

Octovan Taşınmatik’te Size Özel ING Bank Kredisi Hazır

Taşınmatik modülünün en büyük kolaylığı ise ev taşınma giderlerinizi hesapladıktan sonra tek tuş ile ING Bank tarafından sizler için özel olarak hazırlanmış kredisini çekebilirsiniz. Kişiye özel kredi hesaplamasında size özel sunulacak faiz oranlarından istediğinizi seçerek çok kısa bir süre içerisinde krediniz hazır olarak size sunulacaktır. Octovan mobil uygulaması ve web sitesi üzerinden ulaşabileceğiniz Taşınmatik ile tek tık ile oturduğunuz yerden ev taşıma işlemlerinizin hepsini kolaylıkla halledebilirsiniz.

Hızlı, Kolay ve Sorunsuz Evden Eve Nakliyat Octovan’da

Evden eve nakliyat sırasında karşılaşılan sorunlar yüzünden İstanbul içerisinde yeni bir eve taşınmak büyük bir problem haline gelmiştir. Geç kalınan taşımalar, kırıp dökülen eşyalar ve yüksek fiyatlar insanları yeni bir eve taşınmaktan uzaklaştırmaktadır. Bu noktada Octovan tüm ev taşıma sürecini planlı, hızlı ve kolay bir şekilde yöneterek sizin için tüm işlemleri uygulamaktadır. Profesyonel ekiplere sahip olmanın yanı sıra, müşterilerimizin eşyalarına verdiğimiz değer ile de diğer tüm evden eve nakliyat firmaları arasından keskin bir çizgi ile ayrılmaktayız. Octovan Taşınmatik ile ev taşıma hizmetlerinin farkını yaşamak için tek yapmanız gereken mobil uygulamayı indirmek ya da web sitemizi ziyaret etmektir.

Octovan-Taşınmatik-Tüm-Ev-Taşıma-Masraflarınıza-Çözüm-Buluyor3

Bu yazımızda sizlere Octovan Taşınmatik ile tüm ev taşıma sorunlarınızın nasıl çözüleceğine, uygun fiyatlar ile nasıl yeni bir eve taşınmaya dair bilgiler vermeye çalıştık. Aklınızdaki sorular için ve Octovan Taşınmatik’i kullanmak için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.