Maslak’a Taşınma Sebepleri

0
719
maslak'a taşınma nedenleri
İstanbul’da oturuyorsanız Maslak bölgesi diyince akla gelen ilk şeyler; İş merkezleri, genel müdürlükler, yüksek katlı residence ve ofislerin bulunduğu bu ilçe, başlı başına bir çalışma merkezidir. Tabiri caizse İstanbul’un ‘downtown’u olarak gösterilen ve genç yeteneklerin kariyer hedeflerinde yer alan bir çok firmanın merkezi konumunda bulunan bir bölgedir. Durum böyle olunca, iş yerine yakın bir bölgede yaşamak isteyen çoğu insanın da öncelikli tercihi Maslak gibi çoğu yere yakın mesafede olan bölgeler gelecektir.
ev-tasima-fiyatlari-hesaplama
Her güzelliğin bir zorluğu vardır tabii ki. Maslak bölgesinde yaşamak; bölgenin yüksek katlı residence sitelerindeki yüksek maliyetlere katlanmak anlamına da geliyor. Aylık ev kiralama ücretlerinin yüksek olmasının yanı sıra, Maslak’ta yer alan her site minimumda 500-1500 TL aidat ücret talep ederken, bölgede yemek yemek için ayrılacak bütçe de hayli zorlayıcı olacaktır sizler için. Maslak bölgesinin en büyük özelliği belki de fazlasıyla hızlı bir yaşamın olması o bölgede. Bir çok Avm’nin o bölgeye yakın olması, dar bölgelerin yer olması beraber trafik sıkışıklığı katlanınca bazı saatlerde fazlasıyla sesli bir bölge olabiliyor. Özellikle beyaz yakalı iş insanlarının oturduğu bu bölgeler, çocuklu ve kalabalık aileler için pekte uygun bir bölge olmadığını söyleyebiliriz.
maslak-bolgesi
Özellikle iş yerleri Maslak tarafında olup uzak bölgelerde yaşayanlar için Maslak’ taşınma işi çok olasıdır. İstanbul gibi bir yerde trafikte kalma süresi çok uzun olduğu için bazı şeyler kaçınılmaz oluyor.
Maslak’a taşınmanın avantajları ise harika! Maslak bölgesinde çalışan birisi, iş yerine en fazla 15 dakika sürecek bir yolculuk yapar. İstanbul gibi büyük bir şehirde zaman her şeyden önemli ve satın alınamayacak tek şey iken, Maslak’ta çalışmak ve yaşamak hayat kalitesine büyük katkı sağlar. Maslakta’ki yapıların diğer bölgelere göre daha yeni ve modern yapılar olması bir avantajdır. Özellikle büyük sitelerde kalacak iseniz her şeyin ayağınızın altında olabileceğini söyleyebiliriz.
maslak-binalar
Maslak bölgesinde yaşayan kişi, büyük olasılıkla arabaya ihtiyaç duymaz. Çoğu site, ücretsiz shuttle servisler ile Atatürk Oto Sanayi ve İstanbul Teknik Üniversitesi Metro duraklarına ücretsiz imkanlar sunar.
maslak'a-tasinma
Maslak’a taşınanlar, evlerine ek masraf yapmalarına gerek kalmayacağına emin olarak bölgeye yatırım yaparlar. Bölgenin yeni ve modern mimarisi, evlerde tadilata veya herhangi bir teknik soruna fırsat vermeyecek, endişeyi tümüyle ortadan kaldıracak niteliktedir.
octovanasorbanner
Bugün sizlere Maslak’a taşınma sebeplerinden bahsettik. Daha sonra ki yazılarımız için bizleri takip etmeyi unutmayın 🙂