Çerkezköy Evden Eve Nakliyat

0
876

İstanbul’a yakınlığı ve büyüklüğü ile dikkat çeken Çerkezköy, Tekirdağ’dan daha kalabalık olması nedeni ile evden eve nakliyat hizmetlerinin en çok talep edildiği merkezlerden bir tanesidir. Nüfus bakımından Tekirdağ merkezden daha kalabalık olan Çerkezköy fabrikaları ve iş olanakları ile öne çıkmaktadır. Yazımızda, nakliyat sektörünün en popüler hizmetlerinden Çerkezköy evden eve nakliyat hizmeti hakkında bilmeniz gerekenleri detaylı bir şekilde listeledik. Eğer siz de hazırsanız Çerkezköy nakliyat konusunu birlikte incelemeye başlayabiliriz.

ev-tasima-fiyatlari-hesaplama

Çerkezköy son dönemde en fazla göç alan merkezlerden bir tanesi olduğu için evden eve nakliyat hizmetinde de çok yoğun bir rekabet yaşanmaktadır. Şehirlerarası evden eve nakliyat hizmetinde Çerkezköy, İstanbul ile birlikte anılmaktadır. Genel olarak bakıldığında Çorlu ile Çerkezköy İstanbul’un banliyösü olarak görülmektedir. Çerkezköy evden eve nakliyat firmaları iş planlaması yaparken İstanbul’un bir ilçesinde hizmet veriyormuş gibi hareket etmelidir.

Çerkezköy Evden Eve Nakliyat

Evden eve nakliyat sektöründe denetim ve yaptırımlar olmadığı için maalesef çok sayıda müşteri mağduriyeti yaşanmaktadır. Bu neden ile nakliyat sektöründe hizmet almak isteyen birçok kişi taşınma günü beklenmedik sürprizler yaşamamak için çok daha yüksek ücretler ödeyerek en güvenilir nakliyat firmaları ile çalışmak istemektedir. Piyasanın çok altında fiyat teklifi sunan dolandırıcı nakliyat firmaları taşınma günü vaatlerini yerine getirmediği için hizmet alan kişilerin günü kabusa dönüşebilmektedir. Siz de böyle bir kötü sürpriz ile karşılaşmak istemiyorsanız en iyi nakliyat firması en ucuz teklifi veren firmadır anlayışından vazgeçmeniz gerekmektedir.

İstanbul Çerkezköy şehirlerarası evden eve nakliyat gibi bir hizmet almak söz konusu ise kişiler çok daha fazla endişe duymaktadır. Öğretmen, asker ya da memur gibi sık bir şekilde şehirlerarası evden eve nakliyat hizmeti almak zorunda kalan kişilerin çok büyük bir bölümü daha önce mutlaka kötü bir deneyim yaşamıştır. Bu durumu nakliyat sektöründe yapılan istatistik ve araştırmalarda da çok net bir şekilde görebilirsiniz.

Şehirlerarası eşya taşıma işlemlerinde eşyalar çok daha uzun süre taşıma aracında kaldığı için iyi paketlenmeyen eşyalar hasar görebilmektedir. Profesyonel nakliyat firmaları ile çalışmak yerine en ucuz fiyat teklifini sunan firmaları tercih eden kişiler yeterli önlemler alınmadığı için gün sonunda hem maddi hem de manevi anlamda sıkıntı yaşamaktadır.

Çerkezköy Evden Eve Nakliyat Firmaları

Octovan geliştirdiği özel iş modeli ile hizmet almak isteyen kişilerin nakliyat firmaları tarafından mağdur edilmemesi ve müşteri memnuniyeti için önemli önlemler almıştır. Octovan çatısı altında hizmet vere nakliyat firmalarının aldıkları işleri farklı nakliyat firmalarına aktarmasına kesinlikle izin verilmemektedir. Ev taşıma işlemleri sırasında istediği hizmeti alamayan kişiler hizmet aldığı nakliyat firmasının sayfasına yorum yapabiliyor ve puan verebiliyor.

Octovan iş modelinde puanı düşük olan veya kötü kullanıcı yorumları alan nakliyat firmaları Octovan Portal’inden kesinlikle iş alamamaktadır ve hizmet seviyelerini yükseltmemeleri durumunda sistemden silinmektedirler. Bu özel sistem içerisinde hizmet veren profesyonel nakliyat firmaları daha fazla iş alabilmek için müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmet vermektedir. Bu durumun en önemli kanıtı da Octovan ile taşınan kişilerin memnuniyet yüzdesidir. Octovan ile taşınan kişilerin hemen hemen tamamı beklentilerine uygun veya beklentilerinin üzerinde bir hizmet aldığını vurgulamaktadır.

Octovan, Türkiiye’nin tamamında olduğu gibi Çerkezköy evden eve nakliyat hizmetinde de müşterilerine en kaliteli hizmeti en uygun fiyat garantisi ile sunmaktadır. Çerkezköy evden eve nakliyat hizmeti almak için internet sitesi ya da mobil uygulama üzerinden Octovan’a ulaşabilirsiniz. Bu adımın ardından fiyat al tuşuna tıklayarak karşınıza çıkan kısa formu doldurarak almak istediğiniz hizmetin detaylarını nakliyat firmaları ile paylaşabilirsiniz.

Dakikalar içinde nakliyat firmaları almak istediğiniz hizmet için size fiyat teklifi sunarlar. Sayfanıza gelen tekliflerden size en uygun olan teklifi nakliyat firmalarının müşteri yorumları ve puanlarını da inceleyerek tercih edebilirsiniz. Bu iş modeli ile taşınma günü karşılaşmak istemediğiniz bir sürpriz ile karşılaşmazsınız ve sadece yeni evinize odaklanabilirsiniz. Parça eşya taşıma, ofis taşıma, ev taşıma ve evden eve nakliyat gibi tüm nakliyat işleriniz için Octovan her zaman yanınızda!

Octovan İle Kolayca Taşının!

Evden eve taşımada güven en önemli noktalardan bir tanesidir. Bu yüzden en kaliteli hizmeti en uygun fiyat garantisiyle almak sizin de hakkınız. Octovan, profesyonel taşıma ekipleriyle eşyalarınız zarar görmeden hızlı ve güvenli evden eve taşınma fırsatı sunuyor. Octovan, büyük eşyalarınızı (Gardırop, büyük ve geniş koltuk, masa, dolap vb.) söküyor, paketliyor ve yeni evinize kurulumunu yapıyor.

Eşyalarınızı en iyi fiyat garantisi ile taşıyan Octovan, beyaz eşyalarınızı söküyor, paketliyor ve yeni evinizde tesisatları hazırsa çalışır bir şekilde size teslim ediyor. Ek olarak, sizler tarafınızdan kolilenmiş olan ufak tefek mutfak ya da süs eşyalarını yeni evinize yılların verdiği tecrübe ve güvenle taşıyor. Octovan ayrıca, bütün bu hizmetleri sunduğu fiyata dahil olarak teklif ediyor. Taşınmadan önce belirlenen fiyatın dışında kesinlikle ek ücret talep etmiyor.