Kağıthane Evden Eve Nakliyat Hizmeti

0
623

Bir dönem padişahların en çok sevdiği ve zaman geçirmekten büyük keyif aldığı bir bölge olan Kağıthane şimdilerde kentsel dönüşüm ve konut projeleri ile öne çıkan bir ilçedir. Bu neden ile Kağıthane evden eve nakliyat hizmeti büyük önem taşımaktadır. Konum olarak Kağıthane, İstanbul’un en merkezi ilçelerinden bir tanesi olmasına rağmen bölgede yer alan arazilerin çok büyük bir bölümü tapu anlamında problemli, inşa edilen binalar da imar açısından oldukça düzensiz ve sıkıntılıdır. Kağıthane evden eve nakliyat hizmeti alırken bu unsurlar göz önünde bulundurmak gerekmektedir.

ev-tasima-fiyatlari-hesaplama

Çeliktepe, Gültepe ve Sanayi Mahallesi bölgeleri ruhsatsız inşa edilen yapıları ile dikkat çekmektedir. Kağıthane ilçesinde bu bölgelerin dışında Çağlayan ve Örnek Mahallesi de imarsız yapılaşmanın olduğu bölgelerdir. İstanbul’un en büyük ve en kalabalık ilçelerinden biri olan Kağıthane evden eve nakliyat hizmetinin en çok talep gördüğü bölgelerden bir tanesidir doğal olarak. Yazımızda, Kağıthane ev taşıma ve Kağıthane evden eve nakliyat hizmetleri hakkında bilmeniz gereken tüm maddeleri detaylı bir şekilde listeledik. Eğer siz de hazırsanız Kağıthane ev taşıma konusunu birlikte incelemeye başlayabiliriz.

Kağıthane Evden Eve Nakliyat

Kağıthane evden eve nakliyat firmaları bölgenin merkezi bir konumda olması nedeni ile diğer nakliyat firmalarından çok daha avantajlıdır. Çünkü büyük çok daha gelişmiş durumda olan çevre ilçelerden nakliyat işi alma şansları çok daha fazladır. Kağıthane bölgesinde oturan kişiler genel olarak orta ve alt gelir seviyesine dahil olan kişilerdir. Orta ve alt gelir seviyesindeki kişiler evden eve nakliyat ya da ev taşıma gibi hizmetlere olabildiğince az para ödemek istemektedir.

Kağıthane evden eve nakliyat hizmeti bu neden ile daha düşük bütçeli bir nakliyat hizmetidir diyebiliriz. Bununla birlikte, çevre ilçeler Şişli, Beyoğlu ve Eyüp gibi merkezlerde yaşayan ve evden eve nakliyat hizmeti almak isteyen kişiler ise daha yüksek gelir seviyesinde oldukları için daha fazla para ödeyerek daha kaliteli nakliyat hizmeti almayı tercih etmektedir.

Evden Eve Nakliyat Hizmeti Püf Noktaları

Kağıthane evden eve nakliyat hizmeti almadan önce bilmeniz gereken bazı önemli püf noktaları bulunmaktadır. Bu konuların başında da hangi nakliyat firması ile çalışılacağına karar verme konusu gelmektedir. Buna ek olarak sözleşme, taşınma planı, sigorta, fiyat teklifi ve eşya listesi gibi önemli konuların da anlaşma sağlanmadan önce net bir şekilde konuşulması gerekmektedir. Bu çok önemli bir konudur, çünkü belirtilen konular açık bir şekilde konuşulup kağıda dökülmediği durumlarda taşınma günü büyük sıkıntılar yaşanabilmektedir.

Octovan’dan Teklif Al!

Octovan, tecrübesi ve profesyonel ekipleri ile en kaliteli hizmeti en uygun fiyat garantisi ile sunmaktadır. Kağıthane evden eve nakliyat hizmeti almak isteyen bir kişi Octovan’a internet sitesi ya da mobil uygulama aracılığı ile ulaşarak profesyonel nakliyat ekiplerinden en uygun fiyat garantisi ile hizmet alabilmektedir. Nakliyat firması seçimi yaparken dikkat edilmesi gereken bir diğer önemli nokta ise, firmanın aldığı yorumlar ve puanlamaları detaylı bir şekilde incelemektir.

Octovan’dan teklif al tuşuna bastıktan sonra karşınıza çıkan kısa formu doldurmanız, almak istediğiniz hizmeti nakliyat firmalarına ulaştırmak için yeterlidir. Bu işlemi tamamladıktan sonra dakikalar içinde Octovan çatısı altında hizmet veren nakliyat firmalarından dakikalar içinde teklifler almaya başlarsınız. Teklif sunan firmalar arasından seçim yaparken firmaların daha önce yaptıkları işlerden aldıkları puan ve yorumları detaylı bir şekilde inceleyebilir ve size en uygun nakliyat firmasını seçebilirsiniz.

Kağıthane Şehirlerarası Nakliyat

Kağıthane evden eve nakliyat hizmeti dışında Kağıthane şehirlerarası nakliyat hizmeti için fiyat araştırması yapmak çok daha önemlidir. Octovan’ın şehirlerarası evden eve nakliyat hizmetini seçerek hem kaliteli hem de en uygun fiyat garantisi ile hizmet alabilirsiniz. Şehirlerarası evden eve nakliyat işlemlerinde incelenmesi gereken noktalardan bir tanesi nakliyat firmalarının aldığı işi farklı bir nakliyat firmasına komisyon karşılığı aktarması durumudur.

Böyle bir durumda işi devralan nakliyat firması eşyaları birden fazla indirip yeniden araca yükleyerek eşyaların zarar görme riskini artırmaktadır. Bu ve benzeri sorunlar yaşamak istemiyorsanız tek yapmanız gereken Octovan’a ulaşarak işi profesyonellere bırakmaktır. Ek olarak, Octovan’da ödemelerinizi nakit ya da kredi kartı ile yapabilmektesiniz.

Octovan İle Kolayca Taşının!

Evden eve taşımada güven en önemli noktalardan bir tanesidir. Bu yüzden en kaliteli hizmeti en uygun fiyat garantisiyle almak sizin de hakkınız. Octovan, profesyonel taşıma ekipleriyle eşyalarınız zarar görmeden hızlı ve güvenli evden eve taşınma fırsatı sunuyor. Octovan, büyük eşyalarınızı (Gardırop, büyük ve geniş koltuk, masa, dolap vb.) söküyor, paketliyor ve yeni evinize kurulumunu yapıyor.

Eşyalarınızı en iyi fiyat garantisi ile taşıyan Octovan, beyaz eşyalarınızı söküyor, paketliyor ve yeni evinizde tesisatları hazırsa çalışır bir şekilde size teslim ediyor. Ek olarak, sizler tarafınızdan kolilenmiş olan ufak tefek mutfak ya da süs eşyalarını yeni evinize yılların verdiği tecrübe ve güvenle taşıyor. Octovan ayrıca, bütün bu hizmetleri sunduğu fiyata dahil olarak teklif ediyor. Taşınmadan önce belirlenen fiyatın dışında kesinlikle ek ücret talep etmiyor.

Ek olarak, Yatak Odası Dekorasyonu Tavsiyeleri başlıklı yazımızı okuyarak ev dekorasyonu hakkında bilmeniz gereken tüm önemli detayları öğrenebilirsiniz. Farklı konu başlıklarında görüşmek üzere…