Neden Beylikdüzü’ne Taşınmalısınız?

0
1256

İstanbul’da yeni bir başlangıç yapmak için İstanbul’un en hızlı gelişen ve en çok değer kazanan ilçelerinden Beylikdüzü’nü tercih edebilirsiniz. Yatırım yapmak ya da yaşamak için İstanbul’un en ideal bölgelerinden bir tanesi son yıllarda kesinlikle Beylikdüzü İlçesi’dir. Bu neden ile Beylikdüzü nakliyat hizmeti en çok talep edilen hizmetlerden bir tanesidir. Peki neden Beylikdüzü’ne taşınmalısınız? Büyük konut projeleri ve ulaşım yatırımları ile çok hızlı bir şekilde gelişen ve büyüyen Beylikdüzü en fazla değer kazanan ilçelerin başında geliyor. Beylikdüzü satılık daire seçenekleri ve gelişen toplu ulaşım imkanları ile İstanbul’un en çok tercih edilen ilçeleri arasında yer alıyor.

ev-tasima-fiyatlari-hesaplama

İstanbul Beylikdüzü ilçesi ulaşım seçenekleri olarak çok zengindir. Beylikdüzü’nden hemen her bölgeye minibüs, otobüs seferleri ve metrobüs ulaşımı bulunmaktadır. Fakat, Beylikdüzü’nün avantajları sadece ulaşım avantajları ile sınırlı değil doğal olarak. Farklı ulaşım seçeneklerinin yanında bu özel ilçeyi diğer ilçelerden farklı kılan diğer faktörler de oldukça fazladır. Bu yüzden Beylikdüzü nakliyat hizmetleri nakliyat sektörünün en çok dikkat çeken hizmetleri arasında yer almaktadır. İşte neden Beylikdüzü’ne taşınmalısınız sorusunun yanıtları ve ilçe ile ilgili öne çıkan detaylar…

Beylikdüzü Satılık Daire Avantajları

İstanbul Beylikdüzü satılık daire arayışlarınız varsa ya da Beylikdüzü bölgesine taşınmayı düşünüyorsanız yazımızı okumadan plan yapmamanızı tavsiye ediyoruz. Sizler için listelediğimiz maddeleri inceleyerek büyük bir karar vermeden önce hem maddi hem manevi anlamda kazanç sağlayabilirsiniz. İşte sizin için detaylı bir şekilde derlediğimiz Beylikdüzü’nde yaşamanın avantajlı yönleri ve detaylar…

İlk olarak Beylikdüzü’nde kişi başına düşen yeşil alan oranı Avrupa standartlarının bile üzerindedir. Oksijen dolu bir bölgede yaşamak ve sosyal alanlardan faydalanmak istiyorsanız Beylikdüzü size en uygun bölgelerden bir tanesidir. Bu bölgede çarpık yerleşmenin temsilcisi olan ve gece kondu olarak adlandırılan yapılar neredeyse hiç yok gibidir. Beylikdüzü’nün en güçlü yönlerinden bir tanesi de en yeni ve en lüks yat limanlarından biri olan West Marina bu ilçede bulunmaktadır.

Son yıllarda yapılan büyük konut projeleri ile dikkat çeken Beylikdüzü’nde site hayatı çok detaylı bir şekilde tasarlanarak hayata geçirilmiştir. Beylikdüzü’nün hemen hemen tamamında site hayatı yaşandığı için kesinlikle otopark sorunu yoktur. İstanbul’un en uzun ve en geniş sahil şeritlerinden birine sahip olan Beylikdüzü deniz severler için en ideal yerleşim merkezlerinden biridir.

Her sene yeniden yapılan ölçümler sonucunda Beylikdüzü denizi yüzmeye elverişli nadir denizlerden bir tanesidir. Eğer çocuklu bir aileyseniz Beylikdüzü’nün hemen hemen tüm site projelerinde çocuk oyun parkları bulunmaktadır. Son olarak sosyal yaşam anlamında da çok hareketli bir bölge olan Beylikdüzü’nde alışveriş ile ilgili Koçtaş, Migros, Marmara Park, Real Market ve Bauhaus gibi İstanbul’un en çok aranan ve en çok tercih edilen alışveriş merkezi ve daha fazlası bulunmaktadır.

Beylikdüzü ilçesi için detaylı bir şekilde listelediğimiz bu özellikler, İstanbul Beylikdüzü satılık daire ya da kiralık daire bulmak isteyenler için en uygun maddeler arasında yer almaktadır. Tüm bu maddelere ek olarak; eğitim anlamında da yine oldukça çok avantajlı yönleri olan Beylikdüzü’nde özel liseler, ilköğretim okulları, özel üniversiteler, devlet okulları ve özel ana okulları olmak üzere çeşitli eğitim kurumları yer almaktadır.

Beylikdüzü’nü en çok tercih edilen ilçelerden biri yapan özelliklerden bir tanesi de binaların tuğla sistemi yerine perde beton ile radye sistemi kullanılarak inşa edilmiş olmasıdır. Bu anlamda, 1999 yılında gerçekleşen depremde İstanbul Beylikdüzü zemin açısından kendisini kanıtlamayı başaran bölgelerden bir tanesi olmuştur.

Beylikdüzü ilçesinde hem depremden önce hem de depremden sonra yapılan yapıların hemen hemen tamamı deprem yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa edilmiştir. Eğer siz de Beylikdüzü’nden ev almaya ya da Beylikdüzü’ne taşınmaya karar verdiyseniz her türlü Beylikdüzü nakliyat hizmeti için Octovan her zaman yanınızda! Sektörün en tecrübeli taşıma ekipleri ile çalışan Octovan, Beylikdüzü evden eve nakliyat, Beylikdüzü parça eşya taşıma ve Beylikdüzü ev taşıma işlemleri için sizleri bekliyor.

Octovan İle Kolayca Taşının!

Evden eve taşımada güven en önemli noktalardan bir tanesidir. Bu yüzden en kaliteli hizmeti en uygun fiyat garantisiyle almak sizin de hakkınız. Octovan, profesyonel taşıma ekipleriyle eşyalarınız zarar görmeden hızlı ve güvenli evden eve taşınma fırsatı sunuyor. Octovan, büyük eşyalarınızı (Gardırop, büyük ve geniş koltuk, masa, dolap vb.) söküyor, paketliyor ve yeni evinize kurulumunu yapıyor.

Eşyalarınızı en iyi fiyat garantisi ile taşıyan Octovan, beyaz eşyalarınızı söküyor, paketliyor ve yeni evinizde tesisatları hazırsa çalışır bir şekilde size teslim ediyor. Ek olarak, sizler tarafınızdan kolilenmiş olan ufak tefek mutfak ya da süs eşyalarını yeni evinize yılların verdiği tecrübe ve güvenle taşıyor. Octovan ayrıca, bütün bu hizmetleri sunduğu fiyata dahil olarak teklif ediyor. Taşınmadan önce belirlenen fiyatın dışında kesinlikle ek ücret talep etmiyor.