İncirli Evden Eve Nakliyat

0
465

İncirli evden eve nakliyat hizmeti İstanbul Avrupa Yakası’nda en fazla talep edilen nakliyat hizmetleri arasında yer almaktadır. Bakırköy İlçesi’ne bağlı bir semt olan İncirli, Yeşilköy, Ataköy ve Şenlikköy dışında kalan bölgelerden oluşmaktadır. Bakırköy’ün merkezi olarak adlandırılan İncirli ev taşıma, parça eşya taşıma ve şehirler arası nakliyat hizmetlerine de öncülük etmektedir.

ev-tasima-fiyatlari-hesaplama

Özgürlük Meydanı, Bakırköy Adliyesi ve birçok öne çıkan AVM’ye de ev sahipliği yapan İncirli nakliyat sektörüne yön veren merkezlerden bir tanesidir. Yazımızda, İncirli evden eve nakliyat hizmetleri hakkında bilinmesi gerekenleri detaylı bir şekilde listeledik. Eğer siz de hazırsanız İncirli nakliyat konusunu birlikte incelemeye başlayabiliriz.

İncirli Evden Eve Nakliyat

Merkezi konumu, lüks yaşam alanları ve ulaşım kolaylıkları gibi sunduğu pek çok ayrıcalık nedeni ile İstanbul’un en popüler merkezlerinden bir tanesi olan İncirli, her yıl çok yoğun bir şekilde göç almaktadır. Özellikle büyük toplu konut projelerinin hayata geçirilmesinin ardından nüfus artışı ikiye katlanan İncirli nakliyat hizmetlerinin de en fazla ilgi gördüğü yerlerden bir tanesi olmuştur.

İncirli nakliyat firmaları sayısı son yıllarda katlanarak artarken bölgeye olan ilgi de artmaya devam etmektedir. İncirli’nin birçok aile için bir cazibe merkezi olması nedeni ile bölge nakliyat sektörünün de en önemli pazarlarından biri haline gelmiştir. Buna ek olarak, İncirli’de çok sayıda dolandırıcı nakliyat firması da faaliyet göstermektedir.

Dolandırıcı nakliyat firmaları piyasanın çok altında fiyat teklifleri sunarak hizmet almak isteyen kişileri kolayca ikna edebilmektedir. Dolandırıcı firmalar belirli bir komisyon karşılığında aldıkları işi farklı bir nakliyat firmasına devretmektedir. Hizmet alan kişiler taşınma günü farklı bir nakliyat firması ile karşılaştığında büyük problemler yaşanabilmektedir.

Bu ve benzeri problemlerin yaşanmaması için doğru İncirli evden eve nakliyat firması seçimi yapmak büyük önem taşımaktadır. Doğru nakliyat firması seçimi yapabilmek için ise tek yapmanız gereken internet sitesi ya da mobil uygulama üzerinden Octovan’a ulaşmaktır.

İncirli Nakliyat Firmaları

Octovan’a ulaştıktan sonra fiyat al tuşuna tıklayarak nakliyat hizmeti almaya başlayabilirsiniz. Fiyat al tuşuna tıkladığınızda karşınıza çıkan kısa bilgi formunu doldurarak almak istediğiniz nakliyat hizmetinin detaylarını Octovan çatısı altında çalışan tüm nakliyat firmaları ile paylaşmış olursunuz.

Almak istediğiniz nakliyat hizmetinin detaylarını görüntüleyen nakliyat firmaları dakikalar içinde fiyat teklifleri sunmaya başlar. Nakliyat firmaları fiyat teklifi sunarken diğer firmaların tekliflerini kesinlikle görüntüleyememektedir. Bu özel iş modeli sayesinde hizmet alan kişiler en kaliteli nakliyat hizmetlerini en uygun fiyat garantisi ile alabilmektedir.

Peki fiyat teklifi sunan nakliyat firmaları arasından nasıl seçim yapılır? Bu sorunun yanıtı çok basit ve açıktır. Octovan ile işbirliği yapan tüm nakliyat firmaları, verdikleri her nakliyat hizmetinin karşılığında, hizmet alan kişilerden kullanıcı yorumu ve puan almaktadır. Nakliyat firmalarının kullanıcı yorumları ve puanları herkes tarafından incelenebilmektedir.

Hizmet almak isteyen kişiler fiyat teklifi sunan nakliyat firmalarının kullanıcı yorumları ve puanlarını inceleyerek kendilerine en uygun nakliyat firmasını hızlı ve kolay bir şekilde seçebilmektedir. Octovan’da düşük puanlı ve olumsuz yorumları bulunan nakliyat firmaları kesinlikle iş alamamaktadır. Bu firmalar belirli bir süre içerisinde sistemden otomatik olarak silinmektedir.

Octovan Ayrıcalıkları Sizi Bekliyor!

Sadece alanında en 5 yıl tecrübeli profesyonel taşıma ekipleri ile çalışan Octovan, müşteri memnuniyetini en üst seviyeye taşımak için taşıma ekiplerine düzenli olarak eğitimler vermektedir. Nakliyat firmalarının yeterliliklerini sürekli olarak takip eden Octovan’da eşya hasar güvencesi de bulunmaktadır.

Taşınma sırasında, öncesinde ya da sonrasında eşyaların hasar görmesi durumunda, nakliyat firması oluşan hasarı aynı gün içinde karşılamaktadır. Taşınma günü yaşanabilecek her türlü sorunun çözümü için müşteri destek hattı ile her zaman hizmet alan kişilerin yanında olan Octovan, en kaliteli hizmeti en uygun fiyat garantisi ile sunmaktadır.

Octovan İle Güvenle Taşının!

Evden eve nakliyat sürecindeki en kritik noktalardan bir tanesi güvendir. Bu yüzden en konforlu taşımacılık hizmetini en güvenli şekilde sizlere sunuyoruz. Octovan olarak eşyalarınızı alanında uzman ekipler ile kaliteli bir şekilde taşıyoruz.

Ayrıca bütün bu hizmetleri sabit fiyat garantisi ile gerçekleştiriyor, taşınmadan önce belirtilen fiyatın kesinlikle dışına çıkmıyoruz. Hemen Nakliyat hizmeti almak için tıklayın

Ek olarak, Sütlüce Evden Eve Nakliyat konusu hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için yazımızı okumanızı tavsiye ediyoruz. Farklı konu başlıklarında görüşmek üzere…