Eyüp Evden Eve Nakliyat

0
614

İstanbul’un en köklü semtlerinden Eyüp evden eve nakliyat sektörünün de merkezleri arasında yer almaktadır. Tarihi dokusu ve doğal güzellikleri ile İstanbul’un en önemli merkezlerinden biri olan Eyüp nakliyat hizmetlerinin de en çok talep gördüğü ilçelerdendir.

ev-tasima-fiyatlari-hesaplama

Avrupa Yakası’nda en fazla göç alan ilçelerden bir tanesi olan Eyüp ev taşıma konusunda ilk sıralarda yer almaktadır. Yazımızda, Eyüp evden eve nakliyat hizmetleri konusunda bilinmesi gerekenleri detaylı bir şekilde listeledik. Eğer siz de hazırsanız Eyüp nakliye konusunu birlikte incelemeye başlayabiliriz.

Eyüp Evden Eve Nakliyat Hizmeti

İstanbul’un tarihi anlamda en zengin bölgelerinden biri olan Eyüp nakliyat sektörü açısından da tam anlamı ile bir cazibe merkezidir. Sarıyer, Kağıthane, Beyoğlu, Gaziosmanpaşa, Fatih, Sultangazi, Başakşehir ve Arnavutköy ile sınırları olan Eyüp ilçesi çok geniş bir alana yayılmıştır. İstanbul’un en önemli turizm merkezlerinden biri olarak kabul edilen Pierre Loti de bu ilçede bulunmaktadır.

Bölge genel olarak eski yapılardan oluştuğu için Eyüp evden eve nakliyat hizmeti konusunda oldukça zorlu bir noktadır. Eski yapıların büyük bir bölümünde asansör bulunmamaktadır ya da binalardaki asansörler eşya taşımak için elverişli değildir. Böyle bir durumda özellikle üst katlardan taşınmak isteye kişiler nakliyat firmalarına daha fazla ödeme yapmak zorundadır.

Nakliyat firması çalışanları eşyaları merdiven boşluğundan taşımak zorunda olduğu için ekstra çaba ve enerji harcamak zorunda kalmaktadır. Doğal olarak da bu durum fiyat teklifi sunulurken hesaba eklenmektedir. Bunun dışında Eyüp ev taşıma işlemlerini zorlaştıran bir diğer unsur da sokak ve caddelerin dar ve sıkışık olmasıdır. Sokaklarda yeterli alanın bulunmaması nakliyat kamyonlarının taşınma işleminin gerçekleşeceği binanın önüne park edemeyeceği anlamına gelmektedir. Bu durumda da nakliyat firması çalışanları eşyaları daha uzun mesafe taşımak zorunda kalacağı için bu ek hizmet de fiyata doğrudan yansıtılmaktadır.

Eyüp evden eve nakliyat hizmeti alırken mutlaka bu detaylara dikkat etmek ve nakliyat firmasına nasıl bir hizmet talep edildiğini taşınma günü öncesinden net bir şekilde aktarmak gerekmektedir. Nakliyat firmaları bu detayları taşınma günü öğrenmeleri durumunda hizmet alan kişilerden çok daha yüksek ücretler talep edebilmektedir. Böyle bir durumla karşılaşmamak için nakliyat firması ile tüm detayların paylaşılmış ve bu bilgiler ışında fiyat teklifi almış olmak gerekmektedir.

Bir diğer önemli konu da doğru nakliyat firması seçimi yapabilmektir. Eyüp nakliyat sektörünün en aktif olduğu bölgeler arasında yer aldığı için birçok dolandırıcı nakliyat firması da iş kapabilmek için çaba sarf etmektedir. Dolandırıcı nakliyat firmaları piyasanın çok altında fiyat teklifleri sunarak hizmet alan kişileri ikna etmektedir.

İş alan dolandırıcı nakliyat firmaları belirli bir komisyon karşılığında işi farklı nakliyat firmalarına devretmektedir. Hizmet alan kişiler taşınma günü farklı nakliyat firması ile karşılaştığında ise büyük problemler yaşanabilmektedir. Böyle bir durumla karşılaşmamak için en doğru Eyüp evden eve nakliyat firması seçimi yapılmalıdır. Bunun için de tek yapmanız gereken internet sitesi ya da mobil uygulama üzerinden Octovan’a ulaşmaktır!

Eyüp Evden Eve Nakliyat Firmaları

Octovan’a ulaştıktan sonra fiyat al tuşuna tıklayarak karşınıza çıkan kısa formu doldurmanız yeterlidir. Bu formu doldurarak almak istediğiniz nakliyat hizmetinin detaylarını evden eve nakliyat firmaları ile paylaşmış olursunuz. Talep ettiğiniz hizmeti görüntüleyen nakliyat firmaları dakikalar içinde fiyat teklifi sunmaya başlarlar. Nakliyat firmaları fiyat teklifi sunarken diğer firmaların tekliflerini kesinlikle göremezler. Bu yüzden nakliyat firmaları iş alabilmek için en uygun fiyat teklifini sunmaya özen gösterirler. Octovan iş modelinde hizmet alan kişiler en kaliteli hizmeti en uygun fiyat garantisi ile almış olurlar.

Peki fiyat teklifi sunan nakliyat firmaları arasından nasıl seçim yapılır? Bu sorunun yanıtı da oldukça açık ve nettir. Octovan iş modelinde, hizmet sunan nakliyat firmaları yaptıkları her işi için hizmet alan kişilerden puan ve kullanıcı yorumları almaktadır. Nakliyat firmalarının puan ve kullanıcı yorumları da herkes tarafından incelenebilmektedir. Bu yöntem sayesinde hizmet almak isteyen kişiler, kendilerine fiyat teklifi sunan nakliyat firmalarının puan ve kullanıcı yorumlarını inceledikten sonra en uygun tercihi yapabilmektedir.

Octovan’da düşük puan ve kötü kullanıcı yorumu olan nakliyat firmaları kesinlikle iş alamamaktadır. Bu firmalar belirli bir süre içerisinde sistemden otomatik olarak silinmektedir. Nakliyat firması seçimi yapıldıktan sonra hizmet alan kişi ile nakliyat firması yetkilileri taşınma günü ve alınacak ek hizmetler konusunda anlaşma sağlarlar ve taşınma işlemi hızlı ve güvenli bir şekilde gerçekleşmiş olur.

Octovan İle Kolayca Taşının!

Evden eve taşımada güven en önemli noktalardan bir tanesidir. Bu yüzden en kaliteli hizmeti en uygun fiyat garantisiyle almak sizin de hakkınız. Octovan, profesyonel taşıma ekipleriyle eşyalarınız zarar görmeden hızlı ve güvenli evden eve taşınma fırsatı sunuyor. Octovan, büyük eşyalarınızı (Gardırop, büyük ve geniş koltuk, masa, dolap vb.) söküyor, paketliyor ve yeni evinize kurulumunu yapıyor.

Eşyalarınızı en iyi fiyat garantisi ile taşıyan Octovan, beyaz eşyalarınızı söküyor, paketliyor ve yeni evinizde tesisatları hazırsa çalışır bir şekilde size teslim ediyor. Ek olarak, sizler tarafınızdan kolilenmiş olan ufak tefek mutfak ya da süs eşyalarını yeni evinize yılların verdiği tecrübe ve güvenle taşıyor. Octovan ayrıca, bütün bu hizmetleri sunduğu fiyata dahil olarak teklif ediyor. Taşınmadan önce belirlenen fiyatın dışında kesinlikle ek ücret talep etmiyor.