Merter Evden Eve Nakliyat

0
495

Merter evden eve nakliyat hizmeti İstanbul’da son yıllarda en fazla talep edilen nakliyat hizmetleri arasında yer almaktadır. İstanbul’un Güngören İlçesi’ne bağlı bir semt olan Merter ev taşıma, paraç eşya taşıma ve şehirler arası nakliyat hizmetlerine de öncülük eden merkezlerden biridir. Bahçelievler, Zeytinburnu ve Topkapı ile komşu olan Merter, tekstil merkezi olarak bilinmektedir.

ev-tasima-fiyatlari-hesaplama

Daha çok sanayi yönü ile dikkat çeken Merter son yıllarda inşa edilen çok sayıdaki toplu konut projesi ve ulaşım kolaylıkları nedeni ile İstanbul’un en popüler merkezlerinden bir tanesidir. Yazımızda, Merter evden eve nakliyat hizmetleri hakkında bilinmesi gerekenleri detaylı bir şekilde listeledik. Eğer siz de hazırsanız Merter nakliyat konusunu birlikte incelemeye başlayabiliriz.

Merter Evden Eve Nakliyat Hizmetleri

İstanbul Avrupa Yakası’nın en merkezi konumlarından biri olan Merter ev taşıma hizmetlerinin de en fazla talep edildiği semtlerden biri haline gelmiştir. Gelişmiş sanayisi ile tanınan ve tekstil cenneti olarak adlandırılan Merter son yıllarda inşa edilen büyük toplu konut projeleri ile birlikte tam bir cazibe merkezine dönüşmüştür.

İstanbul’un kira ve satılık ev anlamında en uygun fiyatlı semtlerinden biri olan Merter, metro ve metrobüs ile şehir merkezine bağlanmaktadır. Bölgenin nakliyat sektörünün önemli merkezlerinden biri haline gelmesi ile birlikte Merter nakliyat firması sayısı da ikiye katlanmıştır. Ek olarak, bölgede birçok dolandırıcı nakliyat firması da faaliyet göstermektedir.

Dolandırıcı nakliyat firmaları piyasanın çok altında fiyat teklifleri sunarak hizmet almak isteyen kişileri hızlı ve kolay bir şekilde ikna edebilmektedir. Bu firmalar belirli bir komisyon karşılığında aldıkları işi farklı bir nakliyat firmasına devretmektedir. Hizmet alan kişiler taşınma günü farklı bir nakliyat firması ile karşılaştığında ise büyük problemler yaşanabilmektedir.

Bu ve benzeri sorunların yaşanmaması için doğru Merter evden eve nakliyat firması seçimi yapmak büyük önem taşımaktadır. Doğru nakliyat firması seçimi yapmak için ise tek yapmanız gereken internet sitesi ya da mobil uygulama üzerinden Octovan’a ulaşmaktır.

Merter Nakliyat Firmaları

Octovan’a ulaştıktan sonra ana sayfadaki fiyat al tuşuna tıklayarak nakliyat hizmeti almaya başlayabilirsiniz. Fiyat al tuşuna tıkladıktan sonra karşınıza çıkan kısa bilgi formunu doldurarak almak istediğiniz nakliyat hizmetinin detaylarını Octovan ile çalışan tüm nakliyat firmaları ile paylaşmış olursunuz.

Talep ettiğiniz nakliyat hizmetinin detaylarını görüntüleyen nakliyat firmaları dakikalar içerisinde size fiyat teklifleri sunmaya başlar. Nakliyat firmaları fiyat teklifi sunarken diğer firmaların tekliflerini kesinlikle görüntüleyememektedir. Bu özel iş modeli sayesinde hizmet alan kişiler en kaliteli nakliyat hizmetini en uygun fiyat garantisi ile alabilmektedir.

Peki fiyat teklifi sunan nakliyat firmaları arasından nasıl seçim yapılır? Bu sorunun da yanıtı çok nettir. Octovan ile işbirliği yapan tüm nakliyat firmaları, verdikleri her nakliyat hizmetinin karşılığında, hizmet alan kişilerden kullanıcı yorumu ve puan almaktadır.

Nakliyat firmalarının kullanıcı yorumları ve puanları herkes tarafından incelenebilmektedir. Hizmet alan kişiler fiyat teklifi sunan nakliyat firmalarının kullanıcı yorumları ve puanlarını inceleyerek kendilerine en uygun nakliyat firmasını hızlı ve kolay bir şekilde seçebilmektedir. Octovan’da düşük puanlı ve olumsuz yorumları bulunan nakliyat firmaları kesinlikle iş alamamaktadır. Bu firmalar belirli bir süre içerisinde sistemden otomatik olarak silinmektedir.

Nakliyat firması seçimi yapıldıktan sonra hizmet alan kişiler ile nakliyat firması yetkilileri taşınma günü ve alınacak ek hizmetlere karar vermektedir. Bu işlemlerin de tamamlanmasının ardından Merter evden eve nakliyat hizmeti hızlı ve güvenli bir şekilde gerçekleştirilmektedir.

Octovan Ayrıcalıkları Sizi Bekliyor!

Nakliyat hizmeti almak isteyen kişilere nakit ya da kredi kartı ile ödeme imkanı sunan Octovan’da sabit fiyat garantisi sunuluyor. Ek hizmet talebi olmadığı durumlarda teklif edilen fiyat kesinlikle değişmiyor. En kaliteli hizmeti en uygun fiyat garantisi ile hizmet alan kişilere ulaştıran Octovan; ev taşımadan şehirlerarası nakliyata, depolama hizmetlerinden evden eve nakliyat hizmetlerine kadar her nakliyat hizmeti için sizin yanınızda!

Sadece alanında en 5 yıl tecrübeli profesyonel taşıma ekipleri ile çalışan Octovan, müşteri memnuniyetini en üst seviyeye taşımak için taşıma ekiplerine düzenli olarak eğitimler vermektedir. Nakliyat firmalarının yeterliliklerini sürekli olarak takip eden Octovan’da eşya hasar güvencesi de bulunmaktadır.

Taşınma sırasında, öncesinde ya da sonrasında eşyaların hasar görmesi durumunda, nakliyat firması oluşan hasarı aynı gün içinde karşılamaktadır. Taşınma günü yaşanabilecek her türlü sorunun çözümü için müşteri destek hattı ile her zaman hizmet alan kişilerin yanında olan Octovan, en kaliteli hizmeti en uygun fiyat garantisi ile sunmaktadır.

Octovan İle Güvenle Taşının!

Evden eve taşımada güven en önemli noktalardan bir tanesidir. Bu yüzden en kaliteli hizmeti en uygun fiyat garantisiyle almak sizin de hakkınız. Octovan, profesyonel taşıma ekipleriyle eşyalarınız zarar görmeden hızlı ve güvenli evden eve taşınma fırsatı sunuyor. Octovan, büyük eşyalarınızı (Gardırop, büyük ve geniş koltuk, masa, dolap vb.) söküyor, paketliyor ve yeni evinize kurulumunu yapıyor.

Eşyalarınızı en iyi fiyat garantisi ile taşıyan Octovan, beyaz eşyalarınızı söküyor, paketliyor ve yeni evinizde tesisatları hazırsa çalışır bir şekilde size teslim ediyor. Ek olarak, sizler tarafınızdan kolilenmiş olan ufak tefek mutfak ya da süs eşyalarını yeni evinize yılların verdiği tecrübe ve güvenle taşıyor. Octovan ayrıca, bütün bu hizmetleri sunduğu fiyata dahil olarak teklif ediyor. Taşınmadan önce belirlenen fiyatın dışında kesinlikle ek ücret talep etmiyor. Hemen Nakliyat hizmeti almak için tıklayın

Ek olarak, Başiskele Evden Eve Nakliyat konusu hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için yazımızı okumanızı tavsiye ediyoruz. Farklı konu başlıklarında görüşmek üzere…