Fatih Evden Eve Nakliyat

0
430

Fatih evden eve nakliyat hizmeti son yıllarda en fazla ilgi gören nakliyat hizmetleri arasında yer almaktadır. İstanbul’un tarihi dokusunu ortaya çıkaran Fatih evden eve nakliyat, parça eşya taşıma ve ofis taşıma hizmetlerinde öne çıkmaktadır. Zeytinburnu, Haliç, İstanbul Boğazı, Eyüpsultan ve Marmara Denizi ile komşu olan Fatih, Haliç’ten Yedikule’ye kadar uzanan tarihi surlara da ev sahipliği yapmaktadır.

ev-tasima-fiyatlari-hesaplama

Ek olarak, Ayasofya, Topkapı Sarayı, Mısır Çarşısı ve Sultan Ahmet Camii gibi İstanbul’un tarihi ve önemli yapılarına ve merkezlerine de ev sahipliği yapan Fatih, İstanbul’da turizmin en önemli merkezidir. Yazımızda, Fatih evden eve nakliyat hizmetleri hakkında bilinmesi gerekenleri detaylı bir şekilde listeledik. Eğer siz de hazırsanız Fatih nakliyat konusunu birlikte incelemeye başlayabiliriz.

Fatih Evden Eve Nakliyat Hizmetleri

İstanbul denince akla gelen en önemli merkezlere ev sahipliği yapan Fatih nakliyat sektörüne de yön vermektedir. Tarihi dokusu, benzersiz konumu ve doğası ile de öne çıkan Fatih hızlı bir şekilde gelişmeye devam etmektedir. Bölgenin tarihi yapısı ve iş yerlerinin sayısının çok hızlı bir şekilde artması nedeni ile Fatih nüfusu da giderek azalmaktadır.

Bunun en önemli nedeni ise kalabalık ve dar yaşam alanlarından kurtulmak isteyen kişilerin merkezden uzakta olmasına rağmen yeni inşa edilen toplu konut projelerine taşınmayı tercih etmesidir. Bu nedenle Fatih nakliyat hizmeti talebi de her geçen gün artmaktadır. Bölgenin İstanbul’un en harketli merkezlerinden biri olması nedeni ile ev taşıma hizmeti ile birlikte Fatih ofis taşıma hizmeti de çok fazla talep almaktadır.

Fatih’in nakliyat sektörünün de en önemli pazarlarından biri olması nedeni ile bölgede çok sayıda dolandırıcı nakliyat firması da faaliyet göstermektedir. Dolandırıcı nakliyat firmaları piyasanın çok altında fiyat teklifleri sunarak hizmet almak isteyen kişileri kolayca ikna edebilmektedir. Bu firmalar aldıkları işi belirli bir komisyon karşılığında farklı firmalara devretmektedir.

Hizmet alan kişiler taşınma günü farklı bir firma ile karşılaştığında ise büyük problemler yaşanabilmektedir. Bu ve benzeri sorunların yaşanmaması için doğru Fatit evden eve nakliyat firması seçimi yapmak büyük önem taşımaktadır. Doğru nakliyat firması seçimi için ise tek yapmanız gereken internet sitesi ya da mobil uygulama üzerinden Octovan’a ulaşmaktır.

Fatih Nakliyat Firmaları

Octovan’a ulaştıktan sonra karşınıza çıkan fiyat al tuşuna tıklayarak nakliyat hizmeti almaya başlayabilirsiniz. Fiyat al tuşuna tıkladığınızda karşınıza çıkan kısa bilgi formunu doldurarak almak istediğiniz nakliyat hizmetinin detaylarını Octovan ile çalışan tüm nakliyat firmaları ile paylaşmış olursunuz.

Almak istediğiniz nakliyat hizmetinin detaylarını görüntüleyen nakliyat firmaları, dakikalar içinde fiyat teklifleri sunmaya başlar. Nakliyat firmaları fiyat teklifi sunarken diğer firmaların tekliflerini kesinlikle görüntüleyememektedir. Bu sayede hizmet alan kişiler en kaliteli hizmeti en uygun fiyat garantisi ile almaktadır.

Peki fiyat teklifi sunan nakliyat firmaları arasından nasıl seçim yapılır? Bu sorunun da yanıtı oldukça açık ve nettir. Octovan çatısı altında çalışan tüm nakliyat firmaları, verdikleri her nakliyat hizmetinin karşılığında, hizmet alan kişilerden kullanıcı yorumu ve puan almaktadır. Nakliyat firmalarının kullanıcı yorumları ve puanları herkes tarafından incelenebilmektedir.

Hizmet almak isteyen kişiler fiyat teklifi sunan nakliyat firmalarının kullanıcı yorumları ve puanlarını inceleyerek kendilerine en uygun nakliyat firmasını hızlı ve kolay bir şekilde seçebilmektedir. Octovan’da düşük puanlı ve olumsuz yorumları bulunan nakliyat firmaları kesinlikle iş alamamaktadır. Bu firmalar belirli bir süre içerisinde sistemden otomatik olarak silinmektedir.

Nakliyat firması seçimi yaptıktan sonra hizmet alan kişiler ile nakliyat firması yetkilileri alınacak ek hizmetler ve taşınma günü gibi konulara birlikte karar vermektedir. Bu işlemlerin de tamamlanmasının ardından Fatih evden eve nakliyat hizmeti hızlı ve güvenli bir şekilde gerçekleştirilmektedir.

Octovan Dünyası Sizi Bekliyor!

Nakliyat hizmeti almak isteyen kişilere nakit ya da kredi kartı ile ödeme imkanı sunan Octovan’da sabit fiyat garantisi sunuluyor. Ek hizmet talebi olmadığı durumlarda teklif edilen fiyat kesinlikle değişmiyor. En kaliteli hizmeti en uygun fiyat garantisi ile hizmet alan kişilere ulaştıran Octovan; ev taşımadan şehirlerarası nakliyata, depolama hizmetlerinden evden eve nakliyat hizmetlerine kadar her nakliyat hizmeti için sizin yanınızda!

Sadece alanında en 5 yıl tecrübeli profesyonel taşıma ekipleri ile çalışan Octovan, müşteri memnuniyetini en üst seviyeye taşımak için taşıma ekiplerine düzenli olarak eğitimler vermektedir. Nakliyat firmalarının yeterliliklerini sürekli olarak takip eden Octovan’da eşya hasar güvencesi de bulunmaktadır.

Taşınma sırasında, öncesinde ya da sonrasında eşyaların hasar görmesi durumunda, nakliyat firması oluşan hasarı aynı gün içinde karşılamaktadır. Taşınma günü yaşanabilecek her türlü sorunun çözümü için müşteri destek hattı ile her zaman hizmet alan kişilerin yanında olan Octovan, en kaliteli hizmeti en uygun fiyat garantisi ile sunmaktadır.

Octovan İle Güvenle Taşının!

Evden eve taşımada güven en önemli noktalardan bir tanesidir. Bu yüzden en kaliteli hizmeti en uygun fiyat garantisiyle almak sizin de hakkınız. Octovan, profesyonel taşıma ekipleriyle eşyalarınız zarar görmeden hızlı ve güvenli evden eve taşınma fırsatı sunuyor. Octovan, büyük eşyalarınızı (Gardırop, büyük ve geniş koltuk, masa, dolap vb.) söküyor, paketliyor ve yeni evinize kurulumunu yapıyor.

Eşyalarınızı en iyi fiyat garantisi ile taşıyan Octovan, beyaz eşyalarınızı söküyor, paketliyor ve yeni evinizde tesisatları hazırsa çalışır bir şekilde size teslim ediyor. Ek olarak, sizler tarafınızdan kolilenmiş olan ufak tefek mutfak ya da süs eşyalarını yeni evinize yılların verdiği tecrübe ve güvenle taşıyor. Octovan ayrıca, bütün bu hizmetleri sunduğu fiyata dahil olarak teklif ediyor. Taşınmadan önce belirlenen fiyatın dışında kesinlikle ek ücret talep etmiyor. Hemen Nakliyat hizmeti almak için tıklayın

Ek olarak, Güngören Evden Eve Nakliyat konusu hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için yazımızı okumanızı tavsiye ediyoruz. Farklı konu başlıklarında görüşmek üzere…