Ankara Evden Eve Nakliyat

0
701

Türkiye’nin başkenti Ankara merkezi konumu nedeni ile ülkemizin kalbi olarak bilinmektedir. Türkiye’nin dört bir yanına giden kara yollarının kesişme noktası olan Ankara evden eve nakliyat hizmetinin en yoğun olarak talep edildiği merkezlerden bir tanesidir. Türkiye’nin önde gelen tüm nakliyat firmalarının güzergahı üzerinde yer alan Ankara evden eve nakliyat hizmetinde çok büyük bir rekabet yaşanmaktadır. Evden eve nakliyat Ankara pazarından pay almak isteyen bütün nakliyat firmaları taşımacılık işlemleri için büyük yatırımlar yapmaktadır.

ev-tasima-fiyatlari-hesaplama

Müşterilerine sunduğu ayrıcalıklı hizmetler ile Türkiye’nin dört bir yanına hizmet sunan Octovan Ankara evden eve nakliyat hizmeti için de en doğru tercih olarak ön plana çıkıyor. Alanında tecrübeli profesyonel taşıma ekipleri ile çalışan Octovan, en iyi hizmeti en iyi fiyat garantisi ile birlikte sunmaktadır. Evden eve taşımacılık işlemleri, parça eşya taşıma ve yapı marketten eşya taşıma gibi tüm taşıma işlemleriniz için Octovan her zaman yanınızda!

Ankara Evden Eve Nakliyat Hizmeti

Taşımacılık sektörde rekabetin çok yoğun bir şekilde yaşanıyor olması müşteriler açısından bir avantaj olarak görülebilir. Fakat evden eve nakliyat sektöründe müşteriyi koruma altına alan yeterli yasal düzenlemelerin bulunmaması hizmet alan kişilerin nakliyat firmaları tarafından zaman zaman mağdur edilmesine neden olabiliyor. Evden eve nakliyat hizmeti almak isteyen müşterilerin yaşadığı en önemli problem köklü ve iyi nakliyat firmaları ile müşterileri kandırarak kendini büyük bir nakliyat firması gibi göstermek isteyen firmaları ayırt edebilmektir. Eğer dolandırıcı nakliyat firmalarının ağına düşerek gün sonunda mağdur olmak istemiyorsanız bu konuya özen göstermenizi ve nakliyat firması hakkında detaylı bir araştırma yapmanızı öneriyoruz.

Ankara Evden Eve Nakliyat Firmaları

Peki nakliyat firmalarını araştırırken nelere dikkat etmeniz gerekiyor? Bu yazımızda nakliyat firmalarını araştırırken yapmanız gerekenleri detaylı bir şekilde listeledik. Ankara evden eve nakliyat hizmeti sunan birçok dolandırıcı firma yaşanan rekabet ortamında öne çıkabilmek için kendini kurumsal bir firma olarak tanıtmaktadır. Bu yüzden, özellikle internet sitesinde limited şirket ve anonim şirket olduğunu iddia eden nakliyat firmalarının isimlerini Türkiye Ticaret Sicil Gazetesi’nin internet sitesinde yer alan “Unvan Sorgulama” kısmına yazarak kontrol edebilirsiniz.

Eğer nakliyat firmasının unvanı Türkiye Ticaret Sicil Gazetesi’nde kayıtlı değil ise bu firmalardan uzak durmanızı öneriyoruz. Çünkü bu dolandırıcı firmalar vermiş oldukları vaatleri yerine getirmezler ve mağdur olmanıza neden olurlar. Bu ve benzeri dolandırıcı firmalar ile karşılaşma riskini ortadan kaldırmak için yapmanız gereken tek şey tüm taşıma işlemleriniz için Octovan’ı tercih etmektir

Octovan, çalıştığı firmaları üyeliğe kabul ederken yapılması gerekli olan tüm araştırmaları detaylı bir şekilde gerçekleştirmektedir. Yapılan incelemeler sonucunda yeterli araç ve araç parkı bulunmayan firmalar kesinlikle üyeliğe kabul edilmemektedir. Türkiye’nin en güvenilir ve en profesyonel ekipleri ile çalışan Octovan, eşyalarınızı güvenli ve hızlı bir şekilde yeni adresinize ulaştırmaktadır.

Octovan’ın en önemli özelliklerinden bir tanesi de şehirlerarası evden eve nakliyat işlemlerinde uyguladığı algoritmadır. Bu algoritmaya göre nakliye işleri gidiş-dönüş olarak birleştirilerek müşterilere yol masraflarından tasarruf yapabilme imkanı sunulmaktadır. Özellikle Ankara ve Türkiye’nin diğer büyük illeri İstanbul, İzmir, Antalya, Adana ve Bursa gibi şehirler arasında çok yoğun bir evden eve nakliyat hizmeti verilmektedir. Ankara ile büyük şehirler arasında maliyet paylaşımı yapmak diğer küçük illere oranla daha kolay olmaktadır. Bu aşamada tek yapmanız gereken Fiyat Teklifi almaktır. Octovan üzerinden fiyat teklifi alarak istediğiniz noktaya en uygun fiyat garantisi ile güvenli ve hızlı bir şekilde taşınabilirsiniz.

Octovan, Ankara evden eve nakliyat işlemleriniz için firma seçiminde, beklentilerinizin çok üzerinde bir hizmet sunmaktadır. Octovan’da yer alan puanlama ve müşteri yorumları bölümleri sayesinde nakliyat firmalarının müşterilere en iyi hizmeti garantili bir şekilde sunması sağlanıyor. Çalışılan nakliyat firmaları, düşük puanlama ve olumsuz yorum almamak için taşıma işlemlerine çok üst seviyede özen göstermektedir. Eğer siz de Ankara evden eve nakliyat hizmeti almak istiyorsanız Octovan tecrübesi ve güvencesi her zaman yanınızda. Evden eve nakliyat Ankara denince akla gelen ilk firma olan Octovan, diğer tüm taşımacılık işlemleri için de hizmetinizde!

Octovan İle Kolayca Taşının!

Evden eve taşımada güven en önemli noktalardan bir tanesidir. Bu yüzden en kaliteli hizmeti en uygun fiyat garantisiyle almak sizin de hakkınız. Octovan, profesyonel taşıma ekipleriyle eşyalarınız zarar görmeden hızlı ve güvenli evden eve taşınma fırsatı sunuyor. Octovan, büyük eşyalarınızı (Gardırop, büyük ve geniş koltuk, masa, dolap vb.) söküyor, paketliyor ve yeni evinize kurulumunu yapıyor. Eşyalarınızı en iyi fiyat garantisi ile taşıyan Octovan, beyaz eşyalarınızı söküyor, paketliyor ve yeni evinizde tesisatları hazırsa çalışır bir şekilde size teslim ediyor. Ek olarak, sizler tarafınızdan kolilenmiş olan ufak tefek mutfak ya da süs eşyalarını yeni evinize yılların verdiği tecrübe ve güvenle taşıyor. Octovan ayrıca, bütün bu hizmetleri sunduğu fiyata dahil olarak teklif ediyor. Taşınmadan önce belirlenen fiyatın dışında kesinlikle ek ücret talep etmiyor.

Ek olarak, Ankara’nın Ulaşımı En Avantajlı Semtleri başlıklı yazımızı okuyarak Ankara’da semtleri ve ulaşım olanakları hakkında, Evden Eve Nakliyat Sık Sorulan Sorular başlıklı yazımızı okuyarak da evden eve nakliyat işlemleri hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Farklı konu başlıklarında görüşmek üzere…