Bahçeşehir Evden Eve Nakliyat

0
664

Bahçeşehir evden eve nakliyat sektörüne son yıllarda yön veren en önemli merkezlerden biri olarak öne çıkıyor. Başakşehir’e bağlı Bahçeşehir, Küçükçekmece Gölü’nün Kuzeybatı’sında yer almaktadır. Yüksek gelir düzeyine sahip ailelerin yaşam alanı olarak tercih ettiği Bahçeşehir eşya taşıma hizmetleri açısından en çok talebin olduğu noktalardan bir tanesidir.

ev-tasima-fiyatlari-hesaplama

1994 yılında bölgeye yerleşim başlarken, Emlak Bankası ve Mesa Nurol tarafından hayat geçirilen büyük toplu konut projeleri ile birlikte bölge tam anlamı ile bir cazibe merkezi haline gelmiştir. İstanbul’un en çok göç alan merkezlerinin başında gelen Bahçeşehir nakliyat firmaları için de en önemli gelir kaynaklarından biri olarak görülmektedir. Yazımızda, Bahçeşehir evden eve nakliyat hizmetleri hakkında bilinmesi gerekenleri detaylı bir şekilde listeledik. Eğer siz de hazırsanız Bahçeşehir nakliyat konusunu birlikte incelemeye başlayabiliriz.

Bahçeşehir Evden Eve Nakliyat Hizmeti

İstanbul’un kalabalığından bunalan ailelerin yaşam alanı olarak tercih ettiği Bahçeşehir son yıllarda çok fazla sayıda göç almaya başladı. Özellikle çok sayıda toplu konut projesinin bölgede inşa edilmesi ile birlikte birçok kişi site içerisinde yeni binalarda daha güvenli bir yaşama sürmeyi tercih etti. Bununla birlikte bölgedeki sosyal alanların da gelişmesi Bahçeşehir’e olan ilgiyi daha da artırdı. Bölgedeki nüfusun hızlı bir şekilde artması aynı zamanda nakliyat hizmetine olan talebin de artması anlamına gelmektedir. Bu kadar hızlı bir nüfus artışının yaşanması ile birlikte birçok nakliyat firması Bahçeşehir’de ofis açmaya başlamıştır. Bölgedeki evden eve nakliyat ve parça eşya taşıma hizmetlerine olan ilginin yoğun olması dolandırıcı nakliyat firmalarının da iştahını kabarttığı için Bahçeşehir’de çok sayıda dolandırıcı nakliyat firması bulunmaktadır.

Dolandırıcı nakliyat firmaları piyasanın çok altında fiyat teklifleri sunarak hizmet almak isteyen kişileri kolay bir şekilde ikna edebilmektedir. Bu firmalar iş aldıklarında belirli bir komisyon karşılığında bu işi farklı nakliyat firmasına devretmektedir. Hizmet alan kişiler taşınma günü farklı bir nakliyat firması ile karşılaştığında büyük problemler yaşanabilmektedir. Bu ve benzeri sorunların yaşanmaması için doğru Bahçeşehir evden eve nakliyat firması seçimi yapabilmek büyük önem taşımaktadır. Doğru nakliyat firması seçimi yapabilmek için ise tek yapmanız gereken internet sitesi ya da mobil uygulama üzerinden Octovan’a ulaşmaktır.

Bahçeşehir Nakliyat Firmaları

Octovan’a ulaştıktan sonra fiyat al tuşuna tıklayarak karşınıza çıkan kısa bilgi formunu doldurarak nakliyat hizmeti alabilirsiniz. Kısa bilgi formunu doldurarak almak istediğiniz hizmetin detaylarını Octovan çatısı altında çalılan nakliyat firmaları ile paylaşmış olursunuz. Talep ettiğiniz hizmetin detaylarını görüntüleyen nakliyat firmaları dakikalar içinde fiyat teklifleri sunmaya başlar. Nakliyat firmaları fiyat teklifi sunarken diğer firmaların tekliflerini kesinlikle görüntüleyemezler. Bu özel iş modeli sayesinde hizmet almak isteyen kişiler en kaliteli hizmeti en uygun fiyat garantisi ile alabilmektedir.

Peki fiyat teklifi sunan nakliyat firmaları arasından nasıl seçim yapılır? Bu sorunun da yanıtı oldukça açık ve nettir. Octovan ile çalışan nakliyat firmaları sundukları her hizmetin karşılığında hizmet alan kişilerden kullanıcı yorumu ve puanı almaktadır. Firmaların kullanıcı yorumu ve puanları herkes tarafından incelenebilmektedir. Hizmet alan kişiler fiyat teklifi sunan firmaların kullanıcı yorumu ve puanlarını inceleyerek kendilerine en uygun nakliyat firmasını hızlı ve güvenli bir şekilde seçebilirler. Octovan’da düşük puanlı ve olumsuz kullanıcı yorumları olan nakliyat firmaları kesinlikle iş alamamaktadır. Bu firmalar belirli bir süre içinde sistemden otomatik olarak silinmektedir.

Bu işlemlerin de tamamlanmasının ardından hizmet alan kişiler ile nakliyat firması yetkilileri taşınma günü ve alınacak ek hizmetler gibi konulara karar vermektedir. Bu işlemlerin de tamamlanmasının ardından Bahçeşehir evden eve nakliyat işlemleri hızlı ve güvenli bir şekilde gerçekleştirilmektedir.

Octovan Ayrıcalıkları Sizi Bekliyor!

Nakliyat hizmeti almak isteyen kişilere nakit ya da kredi kartı ile ödeme imkanı sunan Octovan’da sabit fiyat garantisi sunuluyor. Ek hizmet talebi olmadığı durumlarda teklif edilen fiyat kesinlikle değişmiyor. En kaliteli hizmeti en uygun fiyat garantisi ile hizmet alan kişilere ulaştıran Octovan; ev taşımadan şehirlerarası nakliyata, depolama hizmetlerinden evden eve nakliyat hizmetlerine kadar her nakliyat hizmeti için sizin yanınızda!

Sadece alanında en 5 yıl tecrübeli profesyonel taşıma ekipleri ile çalışan Octovan, müşteri memnuniyetini en üst seviyeye taşımak için taşıma ekiplerine düzenli olarak eğitimler vermektedir. Nakliyat firmalarının yeterliliklerini sürekli olarak takip eden Octovan’da eşya hasar güvencesi de bulunmaktadır.

Taşınma sırasında, öncesinde ya da sonrasında eşyaların hasar görmesi durumunda, nakliyat firması oluşan hasarı aynı gün içinde karşılamaktadır. Taşınma günü yaşanabilecek her türlü sorunun çözümü için müşteri destek hattı ile her zaman hizmet alan kişilerin yanında olan Octovan, en kaliteli hizmeti en uygun fiyat garantisi ile sunmaktadır.

Octovan İle Güvenle Taşının!

Evden eve taşımada güven en önemli noktalardan bir tanesidir. Bu yüzden en kaliteli hizmeti en uygun fiyat garantisiyle almak sizin de hakkınız. Octovan, profesyonel taşıma ekipleriyle eşyalarınız zarar görmeden hızlı ve güvenli evden eve taşınma fırsatı sunuyor. Octovan, büyük eşyalarınızı (Gardırop, büyük ve geniş koltuk, masa, dolap vb.) söküyor, paketliyor ve yeni evinize kurulumunu yapıyor.

Eşyalarınızı en iyi fiyat garantisi ile taşıyan Octovan, beyaz eşyalarınızı söküyor, paketliyor ve yeni evinizde tesisatları hazırsa çalışır bir şekilde size teslim ediyor. Ek olarak, sizler tarafınızdan kolilenmiş olan ufak tefek mutfak ya da süs eşyalarını yeni evinize yılların verdiği tecrübe ve güvenle taşıyor. Octovan ayrıca, bütün bu hizmetleri sunduğu fiyata dahil olarak teklif ediyor. Taşınmadan önce belirlenen fiyatın dışında kesinlikle ek ücret talep etmiyor. Hemen Nakliyat hizmeti almak için tıklayın

Ek olarak, Online İkametgah Değişikliği Nasıl Yapılır? konusu hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için yazımızı okumanızı tavsiye ediyoruz. Farklı konu başlıklarında görüşmek üzere…