Beylikdüzü Evden Eve Nakliyat

0
645

Son yıllarda yapılan büyük konut projeleri ile yıldızı parlayan ve çok yoğun bir şekilde göç alan Beylikdüzü, Küçükçekmece Gölü ile Büyükçekmece Gölü arasında yer almaktadır. Bu neden ile Beylikdüzü evden eve nakliyat hizmeti nakliyat sektöründe dikkat çeken hizmetlerden bir tanesidir. Avcılar ve Esenyurt ilçelerine komşu olan Beylikdüzü ilçesi Marmara Denizi’nde en uzun sahili olan ilçedir aynı zamanda.

ev-tasima-fiyatlari-hesaplama

Geçmiş dönemlerde yapılan kooperatif çalışmaları ile öne çıkan Beylikdüzü şehir merkezine uzak olmasına rağmen metrobüs gibi önemli bir toplu ulaşım sistemi ile ulaşım sorunlarını çözmektedir. Yazımızda, Beylikdüzü evden eve nakliyat hizmeti hakkında bilinmesi gerekenleri detaylı bir şekilde listeledik. Eğer siz de hazırsanız bu konuyu birlikte incelemeye başlayabiliriz.

Beylikdüzü Evden Eve Nakliyat Hizmeti

Beylikdüzü şehir merkezine uzak olmasına son dönemde düzenli olarak yeni ve büyük bütçeli konut projelerinin yapıldığı bir ilçedir. Bu yüzden de evden eve nakliyat hizmeti çok yoğun bir şekilde talep edilmektedir. Beylikdüzü evden eve nakliyat firmaları büyük rekabetin yaşandığı bölgede öne çıkarak iş alabilmek için hizmet kalitesi ile fiyat dengesini en üst seviyeye taşımak zorundadırlar.

Beylikdüzü evden eve nakliyat işlemlerinde dikkat edilmesi gereken en önemli noktalardan bir tanesi, bölgedeki yapıların çok büyük bir bölümünün çok katlı olması ve asansörlerin eşya taşıma işlemleri için yetersiz olduğudur. Özellikle de eski kooperatif evlerinde yüksek katlı dairelerde asansörler eşya taşımaya uygun olmadığı için ev taşıma işlemleri ekstra çaba ve dikkat gerektirmektedir.

Beylikdüzü ilçesinde ev taşıma hizmeti almayı planlıyorsanız taşınma gününden en az iki hafta önce evden eve nakliyat işlemleri için hazırlıklara başlamanızı tavsiye ediyoruz. Beylikdüzü evden eve nakliyat hizmeti için ilk adım olarak hangi firma ile çalışacağınıza karar vermeniz ve nakliyat firması ile sözleşme imzalamanız gerekmektedir. Eğer taşınma gününde herhangi bir sebep ile değişiklik olacak ise bu durumu nakliyat firmasına en az bir hafta önceden haber vermeniz beklenmektedir.

Nakliyat firması eşyalarınızı taşımayı kabul ettiği için sizin taşına gününüze farklı bir nakliyat hizmeti kabul etmemektedir. Nakliyat firmasının bu durumdan olumsuz etkilenmemesi için en az bir hafta önceden değişiklikleri bildirmek gerekmektedir. Ek olarak, taşınma gününü hafta sonu veya bayram tatillerine denk getirmemek sizin için hem maddi hem de manevi olarak avantajdır. Evden eve nakliyat firmaları hafta sonu ve özel günlerde çok yoğun bir şekilde çalıştıkları için normalin üzerinde fiyat teklifi yapmaktadırlar. Böyle bir durum ile karşılaşmamak için mümkünse taşınma gününü hafta içi günlerde gerçekleştirmek daha mantıklıdır.

Ev Taşıma Günü Belirleme

Evden eve nakliyat hizmeti için taşınma gününü belirlemek büyük önem taşımaktadır. Yaz aylarında şehirlerarası evden eve nakliyat bahar ve kış aylarına oranla daha pahalıdır. Kış ve bahar mevsimlerinde şehirlerarası evden eve nakliyat talebi çok daha az olurken, yaz aylarında okulların tatil olması ile birlikte hızlı bir şekilde talep artışı yaşanmaktadır. Beylikdüzü nakliyat firmalarının ev taşıma kapasitesi değişmeyeceği için hızlı bir şekilde artan talepler fiyatların da yükselmesine neden olmaktadır.

Beylikdüzü Nakliyat Firmaları Seçimi

Nakliyat firması seçimi yaparken uygulayabileceğiniz belli başlı yöntemler bulunmaktadır. Bu yöntemlerden bir tanesi yakın çevrenizde nakliyat hizmeti alan ve aldığı hizmetten çok memnun kaldığı firmaları tercih etmektir. Evden eve nakliyat sektöründe en önemli noktalardan bir tanesi güvendir. Nakliyat firmalarının hizmet verirken yaşattığı mağduriyetler çok fazladır maalesef, bu neden ile de hizmet almak isteyen kişiler nakliyat firmaları arasından seçim yaparken çok zorlanmaktadır.

Octovan nakliyat sektöründe oluşan güven sorununu ortadan kaldıran iş modeli ile hizmet almak isteyen kişilerin herhangi bir mağduriyet yaşamamasını ve aldığı hizmeti en uygun fiyat garantisi ile sunmaktadır. Octovan aracılığı ile ev taşıma işlemlerini yapan kişilerin yorum ve puanlamasına dayanan bir iş modeli sunmaktadır.

Nakliyat sektöründeki tecrübesi ve hizmet kalitesi ile zirveye yerleşen Octovan, her nakliyat işlemi tamamlandıktan sonra kişilerin aldığı hizmet hakkında yorum yapmasına ve nakliye firmasına puan vermesine olanak sağlamaktadır. Kullanıcı yorumları ve puanlamalar hizmet almak isteyen kişiler için en tarafsız referans kaynağı olarak öne çıkmaktadır. Octovan çatısı altında çalışan nakliyat firmalarının yorum ve puanları yükseldikçe sistem güvenilirliği de otomatik olarak artmaktadır.

Octovan Her Zaman Yanınızda!

Evden eve nakliyat hizmeti almak istediğiniz zaman Octovan’a internet sitesi ya da mobil uygulama üzerinden ulaştığınızda fiyat al tuşuna tıklamanız yeterlidir. Bu adımı tamamladıktan sonra karşınıza çıkan formu doldurarak almak istediğiniz hizmetin detaylarını Octovan çatısı altında hizmet veren nakliyat firmaları ile paylaşmış olursunuz. Bu önemli bilgilerin sisteme girmesinin ardından dakikalar içinde birçok nakliyat firmasından fiyat teklifleri alabilirsiniz. Almak istediğiniz hizmet için sunulan teklifler arasından seçim yapabilmek için nakliyat firmalarının daha önceki işlerden aldığı puan ve yorumları inceleyebilirsiniz.

Bu değerlendirmeleri yaptıktan sonra nakliyat firması seçiminizi hızlı ve kolay bir şekilde yapabilmektesiniz. Seçtiğiniz nakliyat firması belirlediğiniz saatte ve anlaşma sağladığınız fiyat ile evden eve nakliyat hizmetini gerçekleştirmektedir. Ev taşıma işlemleri sona erdikten sonra çalıştığınız nakliyat firmasına aldığınız hizmet hakkında yorum yapabilir ve puan verebilirsiniz. Nakliyat firmaları daha fazla iş alabilmek için müşteri memnuniyetine önem vermektedir ve bu durum da hizmet kalitesini en üst seviyeye taşımaktadır.