Evden Eve Nakliyat Sık Sorulan Sorular

0
651

Tüm dünyada ve ülkemizde hayatın çok daha global bir hale gelmesi ve ihtiyaçların sürekli olarak değişmesi nedeni ile taşınma hizmeti en çok talep gören hizmetlerden bir haline gelmiştir. Özellikle İstanbul, Ankara ve İzmir gibi büyük şehirlerde yaşayanlar iş hayatının stresinden ve trafik probleminden uzaklaşmak için evden eve nakliyat hizmetinden sık bir şekilde faydalanmaktadır.

ev-tasima-fiyatlari-hesaplama

Peki evden eve nakliyat fiyatları hangi unsurlar dikkate alınarak sunulmaktadır? Bu yazımızda, evden eve nakliyat fiyatları ve evden eve nakliyat sık sorulan sorular konu başlıkları altında tüm soruların yanıtlarını detaylı bir şekilde açıkladık. Eğer siz de hazırsanız evden eve nakliyat konusunu birlikte incelemeye başlayabiliriz…

Evden Eve Nakliyat Fiyatları Hangi Unsurlarla Belirlenir?

Evden eve nakliyat fiyatları için en kritik nokta nakliyat hizmetinin şehir içi ya da şehirlerarası olmasıdır. Şehirlerarası nakliyat hizmetinde iki ev arasındaki mesafe daha uzun olacağı için şehir içi evden eve nakliyat hizmetinden daha yüksek bir ücret talep edilecektir. Bu aşamada ikinci önemli unsur evinizdeki eşya miktarıdır. Eğer eşyalarınızın paketleme ve kolileme işlemlerini nakliyat firmasının yapmasını talep ederseniz bu işlemler için ekstra ücret talep edilecektir. Eğer bu işlemleri kendiniz yapmak isterseniz daha uygun nakliyat fiyatı alabilirsiniz. Şehir içi evden eve nakliyat fiyatları için en önemli unsur nakliyat işleminde çalışacak işçisi sayısıdır.

Çalışacak işçi sayısı da yeni evinize taşımak istediğiniz eşya miktarına göre değişiklik göstermektedir. Şehir işi ve şehirlerarası evden eve nakliyat hizmetinde eski eviniz ile yeni eviniz arasındaki mesafede evden eve nakliyat fiyatları için belirleyici oluyor. Ek olarak, nakliyat aracı evinizin bulunduğu sokağa ya da siteye giriş yapamıyorsa ve ev ile kamyon arasındaki mesafe 25 metreyi aşıyor ise bu mesafe evden eve nakliyat fiyatları açısından önemli bir unsur haline dönüşmektedir. Eğer bu mesafe 100 metrenin üzerinde ise evden eve nakliyat fiyatının yarısından daha fazla ek ücret ödemek zorunda kalabilirsiniz.

Nakliyat Sözleşmesi Hazırlarken Nelere Dikkat Etmek Gerekir?

En tecrübeli ve profesyonel nakliyat firmaları ile çalışan Octovan’da hazır bir sözleşme taslağı bulunmaktadır. Bu taslak basit ve herkesin kolayca yapabileceği bir sözleşme türüdür. Evden eve nakliyat hizmeti alırken firma ile anlaştığınız her detayı yazılı hale getirmenizi tavsiye ediyoruz. Bu şeklide taşınma işlemlerinizi güvenli bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Evden eve nakliyat sürecinde firma ile anlaştığınız her maddeyi yazılı hale getirerek oluşabilecek birçok sorunu herhangi bir problem ile karşılaşmadan engelleyebilirsiniz. Konu hakkında daha detaylı bilgi alabilmek için İstanbul Evden Eve Nakliyat ve Ev Depolama ve Evden Eve Nakliyat başlıklı yazılarımızı okuyabilirsiniz.

Fiyat Teklifleri Ne Kadar Sürede Verilir?

En uygun fiyat garantisi ile hizmet veren ve alanında tecrübeli profesyonel taşıma ekipleri ile çalışan Octovan’da evden eve nakliyat talebinizi oluşturduğunuz andan itibaren fiyat teklifleri almaya başlarsınız. Talebinizi oluşturduktan 10 dakika sonra 5’ten fazla farklı nakliyat firmasından fiyat teklifleri alırsınız. Aldığınız teklifleri de nakliyat firmalarının sundukları fiyat ve müşteri yorumlarını hızlı ve kolay bir şekilde karşılaştırarak değerlendirebilirsiniz.

Eşya Paketleme İşlemlerini Kendim Yaparsam Nakliyat Fiyatı Değişir Mi?

Evden eve nakliyat hizmeti çerçevesinde eşyaların paketleme, montaj ve demontaj işlemlerini nakliyat firması yapmaktadır. Fakat küçük parça eşyalar ve kırılabilir mutfak eşyalarınızı kediniz paketlemeyi tercih edebilirsiniz. Ek olarak, değerli ve özel eşyalarınızı kesinlikle kendiniz paketlemeyi tercih edin ve nakliyat firmasına teslim etmeyin. Bu değerli ve özel eşyalarınızı taşınma süreci boyunca yanınızda taşımayı tercih edin. Parça eşyalarınızın paketlenmesi işlemlerini kendiniz yaparsanız nakliyat firması size evden eve nakliyat fiyatı sunarken önemli ölçüde indirim yapabilir. Montaj ve demontaj işlemleri karmaşık olan mobilyalarınız varsa, taşınma gününden önce bu mobilyalar hakkında nakliyat firmasına bilgi vermenizi öneriyoruz.

Taşıma Aracına Sığmayan Eşyalar İçin Nasıl Bir İşlem Yapılır?

Böyle bir durumla karşılaşılması durumunda yine en önemli nokta nakliyat hizmetinin şehir içi ya da şehirlerarası olmasıdır. Şehir içi evden eve nakliyat hizmetinde eşyalarınız taşıma aracına sığmaz ise ikinci bir sefer için nakliyat firmaları sizden ilk hizmet bedelinin yarısı kadar ya da kalan eşya çok az ise ilk ödenen ücretin yarısından daha az bir ek ödeme yapmanızı talep ederler. Evden eve nakliyat işlemlerinizde bu tarz sorunlar yaşamak istemiyorsanız nakliyat firması ile taşınacak tüm eşyalarınızın fotoğrafını paylaşmanızı tavsiye ediyoruz.

Octovan’ı tercih ederek gerekli önlemlerin sizin adınıza alınmasını sağlayabilir ve kafanız çok rahat bir şekilde yeni evinize taşınabilirsiniz. Ayrıca, hacim hesaplama hizmeti ile hem nasıl bir taşıma aracına ihtiyaç duyduğunuzu hem de eşyalarınızın ortalama olarak kaplayacağı hacim konusunda detaylı bir şekilde bilgi verir. Bu bilgileri nakliyat firmaları ile paylaşarak taşınma günü oluşabilecek sorunların önüne geçebilirsiniz. Son olarak, şehirlerarası evden eve nakliyat hizmeti alıyorsanız ve taşınma günü eşyalarınız taşıma aracına sığmıyor ise eşyalarınızın tamamının sığabileceği bir araç sağlanana kadar işlemlerinizi başlatmamanızı tavsiye ediyoruz. Böyle bir durumda nakliyat firmasından daha büyük bir araç talep edin ya da farklı bir firma ile çalışmayı tercih edin. Hangi büyüklükte bir eşya taşıma aracına ihtiyacınız olduğunu detaylı bir şekilde belirtin.

Parça Eşya Taşımak İçin Fiyat Teklifi Alabilir Miyim?

Müşterilerine sunduğu ayrıcalıklı hizmetler ile fark yaratan Octovan, her türlü taşıma ihtiyacınız için yanınızda! Parça eşya taşımak için de Octovan’ı tercih edebilirsiniz. Parça eşya taşıma formunu doldurarak birçok firmadan çok hızlı bir şekilde fiyat teklifleri alabilirsiniz. Bu süreçte taşınmasını istediğiniz parça eşyaların resimlerini çekerek ya da eşyalar hakkında detaylı bilgi vererek nakliyat firmalarından en doğru ve e uygun fiyat tekliflerini alabilirsiniz. Octovan çatısı altında hizmet veren ve sadece parça eşya taşıma hizmeti sunan çok sayıda nakliyat firması bulunmaktadır.

Octovan İle Kolayca Taşının!

Evden eve taşımada güven en önemli noktalardan bir tanesidir. Bu yüzden en kaliteli hizmeti en uygun fiyat garantisiyle almak sizin de hakkınız. Octovan, profesyonel taşıma ekipleriyle eşyalarınız zarar görmeden hızlı ve güvenli evden eve taşınma fırsatı sunuyor. Octovan, büyük eşyalarınızı (Gardrop, büyük ve geniş koltuk, masa, dolap vb.) söküyor, paketliyor ve yeni evinize kurulumunu yapıyor. Eşyalarınızı en iyi fiyat garantisi ile taşıyan Octovan, beyaz eşyalarınızı söküyor, paketliyor ve yeni evinizde tesisatları hazırsa çalışır bir şekilde size teslim ediyor. Ek olarak, sizler tarafınızdan kolilenmiş olan ufak tefek mutfak ya da süs eşyalarını yeni evinize yılların verdiği tecrübe ve güvenle taşıyor. Octovan ayrıca, bütün bu hizmetleri sunduğu fiyata dahil olarak teklif ediyor. Taşınmadan önce belirlenen fiyatın dışında kesinlikle ek ücret talep etmiyor.