Caddebostan Evden Eve Nakliyat

0
662

Türkiye’nin ve İstanbul’un en popüler ve nezih merkezlerinden biri olarak öne çıkan Caddebostan evden eve nakliyat sektörünün de gözbebeğidir. Erenköy ile Çiftehavuzlar arasında yer alan Caddebostan sahil şeridi ile dikkat çekmektedir. Basketbol sahası, bisiklet yolu ve gençlerin dinlenirken eğlenebildiği alanları sayesinde ilgi odağı haline gelen Caddebostan nakliyat firmaları için en büyük pazarlardan biridir.

ev-tasima-fiyatlari-hesaplama

Yazımızda, İstanbul’un en sevilen semtleri arasında yer alan Caddebostan nakliyat hizmetleri hakkında bilinmesi gerekenleri detaylı bir şekilde listeledik. Eğer siz de hazırsanız Caddebostan ev taşıma konusunu birlikte incelemeye başlayabiliriz.

Caddebostan Evden Eve Nakliyat Hizmetleri 

İstanbul’un en pahalı semtlerinden biri olmasının yanında sunduğu sosyal imkanlar nedeni ile tam anlamı ile bir cazibe merkezi olan Caddebostan, Bağdat Caddesi ve Caddebostan Kültür Merkezi gibi önemli merkezlere ev sahipliği yapmaktadır. Bölgenin çok talep gören lüks bir semt olması nedeni ile nakliyat firmaları bu bölge büyük ve önemli bir pazardır. Ancak pastanın büyük olması sebebi ile bölgede iş almak için çaba sarf eden çok sayıda dolandırıcı nakliyat firması bulunmaktadır.

Bu firmalar piyasanın çok altında fiyat teklifleri sunarak hizmet almak isteyen kişileri kolayca ikna edebilmektedir. İş almayı başaran dolandırıcı nakliyat firmaları belirli bir komisyon karşılığında işi farklı bir nakliyat firmasına devretmektedir. Hizmet alan kişiler taşınma günü farklı bir nakliyat firması ile karşılaştığında büyük problemler yaşanabilmektedir. Bu ve benzeri sorunların yaşanmaması için yapılması gereken doğru Caddebostan evden eve nakliyat firması seçimi yapmaktır.

Doğru nakliyat firması seçimi yapmak için tek yapmanız gereken internet sitesi ya da mobil uygulama üzerinden Octovan’a ulaşmaktır. Hizmet almak isteyen kişilere nakit ya da kredi kartı ile ödeme imkanı sunan Octovan’da sabit fiyat garantisi bulunmaktadır. Ek hizmet talep edilmediği sürece teklif edilen fiyat kesinlikle değişmemektedir. En kaliteli hizmeti en uygun fiyat garantisi ile sunan Octovan; ev taşımadan şehirlerarası nakliyata, depolamadan evden eve nakliyat hizmetine kadar tüm nakliyat hizmetleri ile yanınızda!

Sadece alanında en 5 yıl tecrübeli profesyonel taşıma ekipleri ile çalışan Octovan, müşteri memnuniyetini en üst seviyeye taşımak için taşıma ekiplerine düzenli olarak eğitimler vermektedir. Nakliyat firmalarının yeterliliklerini sürekli olarak takip eden Octovan’da eşya hasar güvencesi de bulunmaktadır. Taşınma sırasında, öncesinde ya da sonrasında eşyaların hasar görmesi durumunda, nakliyat firması oluşan hasarı aynı gün içinde karşılamaktadır.

Taşınma günü yaşanabilecek her türlü sorunun çözümü için müşteri destek hattı ile her zaman hizmet alan kişilerin yanında olan Octovan, en kaliteli hizmeti en uygun fiyat garantisi ile sunmaktadır.

Caddebostan Evden Eve Nakliyat Firmaları

Octovan’a ulaştıktan sonra fiyat al tuşuna basarak karşınıza çıkan kısa formu doldurmanız yeterlidir. Bu sayede almak istediğiniz nakliyat hizmetini Octovan çatısı altında hizmet veren nakliyat firmaları ile detaylı bir şekilde paylaşmış olursunuz. Almak istediğiniz nakliyat hizmetini inceleyen nakliyat firmaları dakikalar içinde fiyat teklifleri sunmaya başlar.

Nakliyat firmaları fiyat teklifi sunarken diğer firmaların tekliflerini kesinlikle görüntüleyemezler. Bu neden ile iş almak isteyen nakliyat firmaları en uygun fiyat teklifini sunmaya çalışır. Bu özel iş modeli sayesinde de hizmet almak isteyen kişiler en kaliteli hizmeti en uygun fiyat garantisi ile alır.

Peki fiyat teklifi sunan nakliyat firmaları arasından nasıl seçim yapılır? Bu sorunun yanıtı oldukça basit ve nettir. Octovan iş modelinde nakliyat firmaları yaptıkları her iş için hizmet alan kişilerden puan ve kullanıcı yorumu almaktadır. Bu kullanıcı yorumu ve puanlar herkes tarafından görüntülenebilmektedir.

Hizmet almak isteyen kişiler fiyat teklifi sunan firmaların puan ve kullanıcı yorumlarını değerlendirerek kendilerine en uygun firmayı kolay ve pratik bir şekilde seçebilirler. Octovan’da düşük puanlı ve kötü kullanıcı yorumları olan nakliyat firmaları kesinlikle iş alamamaktadır. Bu firmaları belirli bir süre içinde sistemden otomatik olarak silinmektedir.

Nakliyat firması seçimi yapıldıktan sonra hizmet alan kişi ile nakliyat firması yetkilileri taşınma günü ve alınması gereken ek hizmet konularına karar verir. Bu işlemlerin de tamamlanmasının ardından evden eve nakliyat işlemleri hızlı ve güvenli bir şekilde gerçekleştirilir.

Octovan İle Kolayca Taşının!

Evden eve taşımada güven en önemli noktalardan bir tanesidir. Bu yüzden en kaliteli hizmeti en uygun fiyat garantisiyle almak sizin de hakkınız. Octovan, profesyonel taşıma ekipleriyle eşyalarınız zarar görmeden hızlı ve güvenli evden eve taşınma fırsatı sunuyor. Octovan, büyük eşyalarınızı (Gardırop, büyük ve geniş koltuk, masa, dolap vb.) söküyor, paketliyor ve yeni evinize kurulumunu yapıyor.

Eşyalarınızı en iyi fiyat garantisi ile taşıyan Octovan, beyaz eşyalarınızı söküyor, paketliyor ve yeni evinizde tesisatları hazırsa çalışır bir şekilde size teslim ediyor. Ek olarak, sizler tarafınızdan kolilenmiş olan ufak tefek mutfak ya da süs eşyalarını yeni evinize yılların verdiği tecrübe ve güvenle taşıyor. Octovan ayrıca, bütün bu hizmetleri sunduğu fiyata dahil olarak teklif ediyor. Taşınmadan önce belirlenen fiyatın dışında kesinlikle ek ücret talep etmiyor.