Bostancı Evden Eve Nakliyat

0
709

İstanbul Anadolu Yakası’nın en hareketli ve popüler merkezlerinden Bostancı evden eve nakliyat hizmetlerinin en çok talep edildiği merkezler arasında yer alır. Benzersiz konumu ve ulaşım seçenekleri nedeni ile tam anlamlı ile bir cazibe merkezi olan Bostancı nakliyat firmaları için de büyük bir pazardır. Kadıköy’ün en doğusunda yer alan Bostancı sahilden D100 Karayolu’na doğru ortalama 2 km kadar uzanmaktadır.

ev-tasima-fiyatlari-hesaplama

Bostancı İskelesi, Bostancı Gösteri Merkezi ve çok daha fazlası ile Anadolu Yakası’nın en çok tercih edilen noktalarından biri olan Bostancı ev taşıma hizmetlerinde de başı çekiyor. Yazımızda, Bostancı evden eve nakliyat konusu hakkında bilinmesi gerekenleri detaylı bir şekilde listeledik. Eğer siz de hazırsanız, Bostancı nakliye konusunu birlikte incelemeye başlayabiliriz.

Bostancı Evden Eve Nakliyat

Sahil kenarında olması ve ulaşım olanaklarının gelişmiş olması nedeni ile birçok kişinin yaşamak istediği Bostancı genellikle üst gelir grubuna ait ailelerin yaşadığı bir bölgedir. Kadıköy’ün yaşam alanı olarak en çok beğenilen yerleri arasında bulunan Bostancı sağlık, eğitim konut anlamında birçok farklı seçenek sunmaktadır. Avrupa Yakası ile kıyaslandığında daha büyük ve geniş alanlara sahip olan Bostancı evden eve nakliyat firmaları için avantajlı bir bölgedir.

Bölgede eski olmasına rağmen çok sayıda site bulunmaktadır ve bu sitelerde yer alan asansörlerin çok büyük bir bölümü eşya taşımak için uygundur. Geniş mahalle ve caddeleri sayesinde nakliyat kamyonlarının taşınma işlemlerinin gerçekleşeceği binanın önüne park edebilmesi mümkündür. Bu da eşya taşıma mesafesini kısaltacağı için ev taşıma ücretlerinin azalmasını sağlamaktadır. Bostancı nakliyat işlemlerinin çok büyük bir pazar olması nedeni ile birçok dolandırıcı nakliyat firması iş alabilmek için bölgede çaba sarfetmektedir.

Dolandırıcı nakliyat firmaları piyasanın çok altında fiyat teklifleri sunarak hizmet almak isteyen kişileri ikna etmektedir. Dolandırıcı firmalar iş aldıktan sonra belirli bir komisyon karşılığında işi farklı bir nakliyat firmasına devretmektedir. Hizmet alan kişiler taşınma günü farklı bir nakliyat firması ile karşılaştığında büyük problemler yaşanabilmektedir. Bu ve benzeri problemler ile karşılaşmamak için doğru Bostancı evden eve nakliyat firması seçimi yapmak gerekir. Doğru nakliyat firması seçimi yapabilmek için tek yapmanız gereken internet sitesi ya da mobil uygulama üzerinden Octovan’a ulaşmaktadır.

Bostancı Evden Eve Nakliyat Firmaları

Octovan’a ulaştıktan sonra fiyat al tuşuna tıklayarak karşınıza çıkan kısa bilgi formunu doldurmanız yeterlidir. Bilgi formunu doldurarak almak istediğiniz hizmetin detaylarını nakliyat firmaları ile detaylı bir şekilde paylaşmış olursunuz. Talebinizi detaylı bir şekilde inceleyen nakliyat firmaları dakikalar içinde size fiyat teklifi sunmaya başlar.

Nakliyat firmaları fiyat teklifi sunarken diğer firmaların sunduğu teklifleri kesinlikle göremezler. Bu sayede nakliyat firmaları iş alabilmek için en uygun fiyat teklifini sunmaya çalışır. Bu iş modelinde de hizmet alan kişiler en kaliteli hizmeti en uygun fiyat garantisi ile almaktadır.

Peki fiyat teklifi sunan nakliyat firmaları arasından seçim nasıl yapılır? Bu sorunun da yanıtı oldukça net ve açıktır. Octovan çatısı altında hizmet veren nakliyat firmaları yaptıkları her eşya taşıma işlemi için hizmet alan kişilerden puan ve kullanıcı yorumu almaktadır. Bu yüzden nakliyat firmaları müşteri memnuniyetini her zaman ilk sırada tutmak zorundadır.

Nakliyat firmalarının puan ve kullanıcı yorumları herkes tarafından incelenebilmektedir. Hizmet alan kişiler fiyat teklifi sunan nakliyat firmalarını inceledikten sonra en doğru Bostancı nakliyat firması seçimini yapabilmektedir. Octovan’da düşük puanı ve olumsuz kullanıcı yorumları bulunan nakliyat firmaları kesinlikle iş alamamaktadır. Octovan, kredi kartı ile ödeme fırsatı ve sabit fiyat garantisi ile fark yaratır.

Birlikte çalıştığı nakliyat firmalarının taşıma ekiplerini düzenli olarak denetleyen ve onlara eğitimler sunan Octovan, müşteri hizmetleri ile yaşanabilecek her türlü sorun için hizmet alan kişilerin yanındadır. Sadece profesyonel taşıma ekipleri ile çalışan Octovan işbirliği yaptığı nakliyat firmaları alanında en az 5 yıl deneyimli firmalardır. Eşya güvencesi de sunan Octovan’da eşyalar hızlı ve güvenli bir şekilde taşınır. Ancak eşyalarda oluşabilecek herhangi bir hasarı nakliyat firması gün içinde karşılamaktadır.

Octovan İle Kolayca Taşının!

Evden eve taşımada güven en önemli noktalardan bir tanesidir. Bu yüzden en kaliteli hizmeti en uygun fiyat garantisiyle almak sizin de hakkınız. Octovan, profesyonel taşıma ekipleriyle eşyalarınız zarar görmeden hızlı ve güvenli evden eve taşınma fırsatı sunuyor. Octovan, büyük eşyalarınızı (Gardırop, büyük ve geniş koltuk, masa, dolap vb.) söküyor, paketliyor ve yeni evinize kurulumunu yapıyor.

Eşyalarınızı en iyi fiyat garantisi ile taşıyan Octovan, beyaz eşyalarınızı söküyor, paketliyor ve yeni evinizde tesisatları hazırsa çalışır bir şekilde size teslim ediyor. Ek olarak, sizler tarafınızdan kolilenmiş olan ufak tefek mutfak ya da süs eşyalarını yeni evinize yılların verdiği tecrübe ve güvenle taşıyor. Octovan ayrıca, bütün bu hizmetleri sunduğu fiyata dahil olarak teklif ediyor. Taşınmadan önce belirlenen fiyatın dışında kesinlikle ek ücret talep etmiyor.