Bağcılar Evden Eve Nakliyat

0
722

İstanbul’un en kalabalık ilçesi olarak dikkat çeken Bağcılar evden eve nakliyat hizmetinin en büyük pazarlarından bir tanesidir. E-5 ile TEM arasında kalan ve Merter’den Güneşli’ye kadar uzanan bir bölge olan Bağcılar evden eve nakliyat firmalarının en fazla iş bulabildiği merkezler arasında yer alıyor. Çarpık yapılaşmanın en iyi örneklerinden biri olarak karşımıza çıkan Bağcılar biçimsiz binaları, şehircilik planının hiçe sayıldığı dar sokakları ile bilinmektedir.

ev-tasima-fiyatlari-hesaplama

Kentsel dönüşüm projeleri ile yeniden yapılanmaya giden Bağcılar ve Güngören bölgelerinde çarpık yapılanmanın yanında yükselen bazı lüks binalar da bulunmaktadır. Yazımızda, Bağcılar evden eve nakliyat hizmeti hakkında bilinmesi gerekenleri detaylı bir şekilde listeledik. Eğer siz de hazırsanız Bağcılar nakliyat konusunu birlikte incelemeye başlayabiliriz.

Bağcılar Evden Eve Nakliyat Hizmeti

Bağcılar evden eve nakliyat hizmeti veren firmalar iş bulmakta fazla zorlanmasa da çalışma şartları hiç de kolay değildir. Bağcılar sokakları çok dardır ve caddelerin çok büyük bir bölümü tek yönlü olduğu için taşıma aracının caddede beklemesi büyük bir sorundur. Bağcılar nakliyat açısından oldukça zor bir bölgedir, çünkü İstanbul’un en kalabalık nüfuslu merkezlerinden bir tanesi olmasına rağmen boş bir alan bulabilmek neredeyse imkansızdır. Çarpık yapılaşma nedeni ile boş bulunan her alana bina inşa edilen bir yerleşim alanı olan Bağcılar nakliyat hizmetinin en çok talep edildiği bölgelerin başında gelmektedir. Uygun fiyatlı kiralık ev ve satılık evlerin yanı sıra birçok ofise de ev sahipliği yapan Bağcılar nakliyat hizmetinin merkezlerindendir.

Bağcılar Evden Eve Nakliyat Firmaları

Yeni bir eve taşınmak hem psikolojik hem de fiziksel olarak çok zorlu bir süreçtir. Ev taşıma sürecinde verilmesi gereken en zor kararlardan bir tanesi de hangi nakliyat firması ile çalışılacağı konusudur. Ek olarak paketleme işlemlerini nakliyat firması mı yapacak, kendiniz mi yapacaksınız, asansörlü nakliyat gibi ek hizmet alacak mısınız, yoksa almayacak mısınız? Sorularına net cevaplar verebilmeniz gerekmektedir.

Bu noktada Bağcılar evden eve nakliyat firmaları arasından size en uygun olanını seçebilmeniz gerekiyor. Nakliyat firması seçiminde en önemli sorunlardan bir tanesi güven sorunudur maalesef. Nakliyat sektöründe hizmet verdiğini iddia eden birçok dolandırıcı nakliyat firması verdiği sözleri yerine getirmeyerek hizmet almak isteyen kişileri hem maddi hem de manevi olarak yıpratmaktadır. Bu neden ile de hizmet almak isteyen kişiler nakliyat firması seçimi yaparken çok zorlanmaktadır.

Nakliyat sektöründe yaşanan bu güven sorunu artık tarih oldu diyebiliriz. Octovan’ın geliştirdiği iş modeli ile hizmet almak isteyen kişiler en uygun fiyat garantisi ile en iyi nakliyat firmaları ile çalışabilmektedir. Peki Octovan iş modeli nedir ve bu garantiyi nasıl verebiliyorsunuz? Aslında bu sorunun cevabı oldukça basit! Bağcılar evden eve nakliyat hizmeti almak isteyen bir kişi Octovan’a internet sitesi ya da mobil uygulama üzerinden kolay ve hızlı bir şekilde ulaşabiliyor.

Bu işlemi tamamladıktan sonra fiyat al tuşuna tıklayarak karşınıza çıkan kısa formu doldurarak almak istediğiniz hizmetin detaylarını Octovan çatısı altında çalışan nakliyat firmaları ile paylaşmış olursunuz. Daha sonra almak istediğiniz hizmetin detaylı bir şekilde gören nakliyat firmaları size dakikalar içinde fiyat teklifleri sunmaya başlarlar. Bağcılar evden eve nakliyat firmaları fiyat teklifi sunarken diğer nakliyat firmalarının tekliflerini kesinlikle göremezler. Bu neden ile işi alabilmek için en uygun fiyat teklifini sunmaya özen gösterirler.

Peki size fiyat teklifi sunan onlarca Bağcılar evden eve nakliyat firmaları arasından seçimi nasıl yapacaksınız? Aslında bu sorunun cevabı da oldukça basit! Çünkü Octovan’da hizmet veren nakliyat firmaları daha önce yapmış oldukları işlerden puan ve kullanıcı yorumları almaktadır. Bu puan ve kullanıcı yorumları nakliyat firmalarının profil sayfalarında gözükmektedir ve hizmet almak isteyen herkes bu detayları inceleme şansına sahiptir.

Size fiyat teklifi sunan Bağcılar evden eve nakliyat firmalarının daha önce yaptıkları işlerden aldıkları puanları ve kullanıcı yorumlarını detaylı bir şekilde inceleyerek size en uygun nakliyat firmasını seçebilirsiniz. Bu iş modeli sayesinde tüm nakliyat firmaları yüksek puan ve iyi kullanıcı yorumu alabilmek için hizmet alan kişilere en kaliteli hizmeti sunmak için büyük çaba sarf etmektedir. Bu durumdan en karlı çıkan da hizmet alan kişiler olmaktadır. Bu yüzden Bağcılar evden eve nakliyat hizmeti almak istiyorsanız güvenebileceğiniz en doğru adres octovan’dır.

Octovan İle Kolayca Taşının!

Evden eve taşımada güven en önemli noktalardan bir tanesidir. Bu yüzden en kaliteli hizmeti en uygun fiyat garantisiyle almak sizin de hakkınız. Octovan, profesyonel taşıma ekipleriyle eşyalarınız zarar görmeden hızlı ve güvenli evden eve taşınma fırsatı sunuyor. Octovan, büyük eşyalarınızı (Gardırop, büyük ve geniş koltuk, masa, dolap vb.) söküyor, paketliyor ve yeni evinize kurulumunu yapıyor.

Eşyalarınızı en iyi fiyat garantisi ile taşıyan Octovan, beyaz eşyalarınızı söküyor, paketliyor ve yeni evinizde tesisatları hazırsa çalışır bir şekilde size teslim ediyor. Ek olarak, sizler tarafınızdan kolilenmiş olan ufak tefek mutfak ya da süs eşyalarını yeni evinize yılların verdiği tecrübe ve güvenle taşıyor. Octovan ayrıca, bütün bu hizmetleri sunduğu fiyata dahil olarak teklif ediyor. Taşınmadan önce belirlenen fiyatın dışında kesinlikle ek ücret talep etmiyor.