Göktürk Evden Eve Nakliyat

0
593

İstanbul’un Eyüp İlçesi’ne bağlı olan Göktürk evden eve nakliyat hizmetinin en popüler olduğu merkezlerden biri olarak öne çıkmaktadır. Son yıllarda yapılan yatırımlar ile lüks yaşam merkezleri arasında yer almaya başlayan Göktürk nakliyat hizmetlerinin öncülerindendir.

ev-tasima-fiyatlari-hesaplama

Küçük bir yerleşim yeri olmasına rağmen inşa edilen villalar ve siteler ile büyük bir gelişim kaydeden Göktürk tam anlamı ile bir cazibe merkezi haline dönüştü. Yazımızda, Göktürk evden eve nakliyat hizmeti hakkında bilinmesi gerekenleri detaylı bir şekilde listeledik. Eğer siz de bu özel bölgeye taşınmayı planlıyorsanız Göktürk nakliye hizmetlerini birlikte incelemeye başlayabiliriz.

Göktürk Evden Eve Nakliyat Hizmeti

İstanbul’un sürekli olarak göç alması nedeni ile gelir düzeyi yüksek olan kişiler şehir merkezlerinden uzaklaşarak daha sakin ve kırsala yakın alanlarda yaşamayı tercih etmeye başladı. Bu merkezlerden bir tanesi de Göktürk oldu diyebiliriz. Daha önce küçük bir köy ve gelir düzeyi düşük insanların yaşadığı bir yer olan Göktürk lüks siteler ve lüks villaların inşa edilmeye başlaması ile birlikte çok farklı bir konsepte sahip oldu diyebiliriz.

Son yıllarda konut projelerine yapılan yatırımların artması ile birlikte birçok önemli yaşam alanı bölgeye kazandırılırken, Göktürk evden eve nakliyat ve Göktürk ev taşıma hizmetlerine olan talep de her geçen gün artmaya başlamıştır. Özellikle üst gelir seviyesine dahil olan kişilerin bölgeye taşınması nedeni ile kaliteli hizmet sunan evden eve nakliyat firmaları ön plana çıkmaktadır. Üst gelir seviyesindeki kişiler yüksek ücretler ödeyerek en kaliteli Göktürk nakliyat hizmetini almayı tercih etmektedirler.

Evden eve nakliyat firmaları için Göktürk çok önemli bir merkezdir. Çünkü Göktürk geniş alanlara sahiptir ve bölgedeki yeni yapıların hemen hemen tamamında asansör bulunmaktadır. Dar mahalle ve sokaklar olmadığı için nakliyat firmaları kolay bir şekilde eşya taşımak için bina ya da villanın önüne yanaşabilmektedir. Asansör olduğu için eşyalar çok daha güvenli ve hızlı bir şekilde taşınabildiği için çok daha az enerji harcanarak nakliyat işlemleri tamamlanabilmektedir.

Ayrıca Göktürk nakliyat firmaları verdikleri hizmet karşılığında çok daha yüksek ücretler aldıkları için bu bölgede hizmet vermek büyük bir avantajdır. Bu aşamada Göktürk evden eve nakliyat hizmeti almak isteyen kişilerin doğru nakliyat firmasını seçmesi büyük önem taşımaktadır. Göktürk’ün nakliyat sektörü için büyük bir pazar olması nedeni ile birçok dolandırıcı nakliyat firması hizmet almak isteyen kişileri mağdur etmektedir. Böyle bir olumsuz durum ile karşı karşıya kalmamak için Octovan her zaman yanınızda!

Göktürk Evden Eve Nakliyat Firmaları

Göktürk nakliyat hizmetleri için tek yapmanız gereken Octovan’a internet sitesi ya da mobil uygulama üzerinden ulaşmaktır. Bu işlemin ardından fiyat al tuşuna tıklayarak karşınıza çıkan kısa formu doldurarak almak istediğiniz hizmetin detaylarını nakliyat firmaları ile paylaşabilirsiniz. Almak istediğiniz hizmetin detaylarını gören Göktürk nakliyat firmaları dakikalar içinde size fiyat teklifi sunmaya başlar.

Nakliyat firmaları fiyat teklifi sunarken diğer firmaların tekliflerini kesinlikle görememektedir. Bu neden ile nakliyat firmaları iş alabilmek için kendi aralarında bir yarış içine girerler. Bundan da en karlı çıkan hizmet alan kişiler olmaktadır. Hizmet alan kişilerin bu aşamadan sonra tek yapması gereken ise teklif sunan nakliyat firmaları arasından seçim yapmaktır.

Peki nakliyat firmaları arasından seçim nasıl yapılır? Bu sorunun cevabı çok basit! Octovan ile çalışan Göktürk nakliyat firmaları verdikleri her nakliyat hizmeti için puan ve kullanıcı yorumu almaktadır. Nakliyat firmalarının aldıkları puan ve kullanıcı yorumları hizmet almak isteyen herkese açık bir şekilde firmanın sayfasında yayınlanmaktadır. Hizmet almak isteyen kişiler teklif sunan nakliyat firmalarının puan ve kullanıcı yorumlarını inceleyerek beklentilerine en uygun firmayı seçebilmektedir.

Nakliyat firması seçimi yapıldıktan sonra taraflar iletişime geçerek taşınma gününe ve verilecek hizmetlere karar verirler. Bu şekilde nakliyat hizmeti almak isteyen kişiler en kaliteli hizmeti en uygun fiyat garantisi ile almış olurlar. Octovan çatısı altında hizmet veren nakliyat firmaları yaptıkları işlerden düşük puan ve kötü kullanıcı yorumları almaları durumunda kesinlikle iş alamazlar ve zaman içinde bu durumu düzeltememeleri durumunda sistemden otomatik olarak silinirler.

Octovan İle Kolayca Taşının!

Evden eve taşımada güven en önemli noktalardan bir tanesidir. Bu yüzden en kaliteli hizmeti en uygun fiyat garantisiyle almak sizin de hakkınız. Octovan, profesyonel taşıma ekipleriyle eşyalarınız zarar görmeden hızlı ve güvenli evden eve taşınma fırsatı sunuyor. Octovan, büyük eşyalarınızı (Gardırop, büyük ve geniş koltuk, masa, dolap vb.) söküyor, paketliyor ve yeni evinize kurulumunu yapıyor.

Eşyalarınızı en iyi fiyat garantisi ile taşıyan Octovan, beyaz eşyalarınızı söküyor, paketliyor ve yeni evinizde tesisatları hazırsa çalışır bir şekilde size teslim ediyor. Ek olarak, sizler tarafınızdan kolilenmiş olan ufak tefek mutfak ya da süs eşyalarını yeni evinize yılların verdiği tecrübe ve güvenle taşıyor. Octovan ayrıca, bütün bu hizmetleri sunduğu fiyata dahil olarak teklif ediyor. Taşınmadan önce belirlenen fiyatın dışında kesinlikle ek ücret talep etmiyor.