En İyi Evden Eve Nakliyat Firması Nasıl Bulunur?

0
801

Evden eve taşınma süreci hem fiziksel hem de psikolojik açıdan çok yıpratıcı bir süreçtir. Birçok değişken olduğu için kafanız eşyalar zarar görecek mi, taşınma günü problem yaşanacak mı, eşya paketleme işlemleri nasıl yapılacak? Gibi sorular ile dolup taşar. Bu noktada da en büyük yardımcınız seçeceğiniz evden eve nakliyat firması olacaktır. Peki en iyi evden eve nakliyat firması nasıl bulunur?

ev-tasima-fiyatlari-hesaplama

Aslında bu sorunun tek bir cevabı yok maalesef! Herkes eşyalarını taşıyacak nakliyat firmasının en iyisi olmasını ister, ancak en iyi sizin için nedir? Ucuz fiyat mı yoksa kaliteli hizmet mi? Araştırma yapmadan evden eve nakliyat firması ile çalışmak hem maddi hem de manevi olarak zarar görmenize neden olabilir. Bu yüzden en iyi evden eve nakliyat firması seçimi yapabilmek için firma hakkında olabildiğince çok yorum ve bilgi okumanızı tavsiye ediyoruz.

En İyi Evden Eve Nakliyat Firması Seçimi

Türkiye’de söz verildiği zaman mutlaka tutulur anlayışı olduğu için birçok kişi verilen vaatleri kağıda dökme ihtiyacı duymaz. Ancak bu durum genellikle olumsuz bir şekilde sonuçlanmaktadır. Ülkemizde istatistik verilerine önem verilmediği için dolandırıcı nakliyat firmaları deneyimsiz kişileri kolay bir şekilde ağına çekerek mağdur ediyor. Normalin çok altında fiyat teklifleri vererek müşteri kazanmaya çalışan dolandırıcı nakliyat firmaları, müşteri hiçbir şekilde yazılı belge istemediği için verdiği vaatleri yerine getirmeden rahatça işin içinden çıkabiliyor. Bu yüzden en iyi evden eve nakliyat firması seçimi yapabilmek hiç de kolay değil. Ancak evden eve nakliyat işlerinizi gönül rahatlığı ile emanet edebileceğiniz firmaları nasıl bulabileceğiniz konusunda bazı önemli ipuçları bulunuyor.

Evden eve nakliyat hizmetinde mağdur olmayacağınızı garanti etmek için elinizde objektif verilerin olması gerekmektedir. Octovan yaptığı her evden eve nakliyat işleminden sonra ev taşıma hizmeti alan müşterilerine, hizmet aldığı firmadan edindiği deneyime not vermesini ve nakliyat firma hakkında bir yorum yapmasını beklemektedir. Evden eve nakliyat hizmeti alan kişilerin neredeyse tamamı nakliyat firmasından aldığı hizmete puan veriyor ve yorum yazıyor. Yapılan puanlama ve müşteri yorumları ile birlikte nakliyat firmalarının hizmet kalitesini de isteyen herkes rahatlıkla görebiliyor ve tercihlerini bu yorumlara ve puanlamalara göre yapabiliyor.

NPS Yöntemi ve Puanlama

En iyi evden eve nakliyat firması seçiminde yorum ve puan incelemenin en mantıklı yöntem olduğunu vurguladık, ancak yüzlerce nakliyat firması içinden binlerce yorum ve puanı teker teker okuyarak incelemek hiç de kolay değil! Bu işlemi yapabilmek için çok daha zahmetsiz ve kolay bir yöntem mevcut. Bu yöntemin adı Net Promoter Score’dur. Son yıllarda çok fazla kullanılmaya başlanan NPS yöntemi belirli bir sayının üzerinde yorum ve puanı olan firmalar için hesaplandığında çok daha objektif ve güvenilir bilgiler sunmaktadır.

NPS yöntemi ile yapılan hesaplamada 9 ile 10 puanları pozitif, 7 ile 8 puanları tarafsız, 0 ile 6 puanları ise negatif olarak değerlendirilmektedir. Bir firmanın NPS puanı ise pozitif puanların yüzdesinden negatif puanların yüzdesi çıkarılarak hesaplanmaktadır. Nakliyat firmalarının puanları birbirine çok yakın olmasına rağmen NPS yöntemi ile yapılan değerlendirmelerde büyük farklılıklar oluşabilmektedir. NPS yöntemi ile çok daha hızlı ve kolay bir şekilde kendinize en uygun ve en iyi evden eve nakliyat firması seçimini yapabilirsiniz. Bu yöntem sayesinde dolandırıcı nakliyat firmaları ile hizmet kalitesi düşük nakliyat firmalarından kendinizi koruyabilirsiniz. Fakat, birçok önemli veri ve objektif değerlendirme sunulmasına rağmen hizmet almak isteyen kişiler kritik hatalar yapmaya devam etmektedir. Bunun en temel neden ise çok daha düşük ücretler ödeyerek evden eve nakliyat işlemlerini tamamla arzusudur.

Herkes en kaliteli hizmeti en düşük fiyat ile almak ister kuşkusuz! Ancak verilen kaliteli hizmetin de bir bedeli olduğunu unutmayın! Eğer bir nakliyat firması size piyasanın çok altında fiyat teklifi yapıyor ise, bunu büyük bir olasılıkla hizmet kalitesinin yetersizliği nedeni ile yapmaktadır. Nakliyat firması seçimi yaparken bu şekilde kazanç sağladığını düşünen kişiler gün sonunda ya da taşınma günü çok büyük problemler ile uğraşmak zorunda kalmaktadır. Böyle bir durumla karşılaşmamak için Octovan güvencesi ile en kaliteli hizmeti en uygun fiyat ile almayı tercih edin! En iyi evden eve nakliyat firması ve ev taşıma gibi her türlü taşıma işlemleriniz için Octovan her zaman yanınızda!

Octovan İle Kolayca Taşının!

Evden eve taşımada güven en önemli noktalardan bir tanesidir. Bu yüzden en kaliteli hizmeti en uygun fiyat garantisiyle almak sizin de hakkınız. Octovan, profesyonel taşıma ekipleriyle eşyalarınız zarar görmeden hızlı ve güvenli evden eve taşınma fırsatı sunuyor. Octovan, büyük eşyalarınızı (Gardırop, büyük ve geniş koltuk, masa, dolap vb.) söküyor, paketliyor ve yeni evinize kurulumunu yapıyor. Eşyalarınızı en iyi fiyat garantisi ile taşıyan Octovan, beyaz eşyalarınızı söküyor, paketliyor ve yeni evinizde tesisatları hazırsa çalışır bir şekilde size teslim ediyor. Ek olarak, sizler tarafınızdan kolilenmiş olan ufak tefek mutfak ya da süs eşyalarını yeni evinize yılların verdiği tecrübe ve güvenle taşıyor. Octovan ayrıca, bütün bu hizmetleri sunduğu fiyata dahil olarak teklif ediyor. Taşınmadan önce belirlenen fiyatın dışında kesinlikle ek ücret talep etmiyor.