Balçova Evden Eve Nakliyat

0
591

İzmir’in en önemli ilçelerinden Balçova evden eve nakliyat hizmetlerinin yoğun bir talep gördüğü merkezlerdendir. 1992 yılında ilçe olan Balçova bir sahil bölgesi olarak öne çıkar. Sosyal yaşam alanları, eğitim, sağlık ve iş olanakları ile tam anlamı ile bir cazibe merkezi olan Balçova ev taşıma hizmetlerinin önemli merkezleri arasında yerini almıştır.

ev-tasima-fiyatlari-hesaplama

İzmir Ekonomi Üniversitesi, 9 Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Türkiye’nin en büyük ikinci teleferiği Balçova Teleferiği bu ilçede yer almaktadır. Ek olarak, termal su kaynakları ile öne çıkan Balçova’da Balçova Termal Tesisleri bulunmaktadır. Yazımızda, Balçova evden eve nakliyat hizmeti hakkında bilinmesi gerekenleri detaylı bir şekilde listeledik. Eğer siz de hazırsanız, Balçova nakliyat işlemleri konusunu birlikte incelemeye başlayabiliriz.

Balçova Evden Eve Nakliyat Hizmetleri

İzmir’in en popüler noktalarından biri olan Balçova nakliyat sektörünün önemli pazarları arasında yerini almayı başarmıştır. Özellikle eğitim, turizm ve sosyal imkanları nedeni ile her yıl önemli sayıda göç alan Balçova evden eve nakliyat hizmetinin en çok alındığı merkezlerden bir tanesi olmuştur. Bölgede birçok üniversitenin bulunması nedeni ile bir anlamda öğrenci merkezi olarak da bilinen Balçova eşya taşıma konusunda da önemli bir yere sahiptir.

Kusursuz konumu, bir sahil ilçesi olması ve sıcak ikilimi nedeni ile bir tatil merkezi olarak da dikkat çeken Balçova, İzmir’in önemli marinası Levent Marina’ya da ev sahipliği yapmaktadır. Balçova ev nakliye hizmetlerinde çok büyük bir pazar olduğu için birçok dolandırıcı nakliyat firması bu bölgede faaliyet göstermektedir. Piyasanın çok altında fiyat teklifleri sunarak hizmet almak isteyen kişileri ikna edebilen dolandırıcı nakliyat firmaları , iş aldıktan sonra belirli bir komisyon karşılığında işi farklı bir nakliyat firmasına devretmektedir.

Hizmet alan kişiler taşınma günü farklı nakliyat firmaları ile karşılaştıklarında ise büyük problemler yaşanabilmektedir. Bu benzeri problemlerin yaşanmaması için doğru Bolçova evden eve nakliyat firması seçimi yapmak gerekmektedir. En doğru ve en kaliteli İzmir evden eve nakliyat firması seçimi yapmak için ise tek yapmanız gereken internet sitesi ya da mobil uygulama üzerinden Octovan’a ulaşmaktır.

Balçova Evden Eve Nakliyat Firmaları

İzmir nakliyat firmaları arasından seçim yaparken birçok önemli faktöre dikkat etmek gerekmektedir. Ancak nakliyat firması araştırmaları için zaman harcamak istemiyorsanız ve en kaliteli Balçova evden eve nakliyat hizmetini en uygun fiyat garantisi ile almak istiyorsanız, sadece alanında deneyimli ve profesyonel nakliyat firmaları ile çalışan Octovan’ı tercih etmeniz yeterlidir. Octovan’a ulaştıktan sonra fiyat al tuşuna tıklayarak karşınıza çıkan kısa bilgi formunu doldurmanız gerekir.

Bu formu doldurarak almak istediğiniz nakliyat hizmetinin detaylarını nakliyat firmaları ile paylaşmış olursunuz. Talep ettiğiniz hizmetin detaylarını inceleyen nakliyat firmaları dakikalar içinde size fiyat teklifleri sunmaya başlarlar. Nakliyat firmaları fiyat teklifi sunarken diğer firmaların tekliflerini kesinlikle göremezler. Bu sayede hizmet alan kişiler en kaliteli nakliyat hizmetlerini en uygun fiyat garantisi ile alırlar.

Peki fiyat teklifi sunan nakliyat firmaları arasından nasıl seçim yapılır? Bu sorunun yanıtı oldukça basittir. Octovan çatısı altında nakliyat hizmeti veren nakliyat firmaları, yaptıkları her iş için hizmet verdikleri kişilerden kullanıcı yorumları ve puan almaktadır. Nakliyat firmalarının puan ve kullanıcı yorumları herkes tarafından incelenebilmektedir. Bu sayede fiyat teklifi sunan nakliyat firmaları kullanıcı yorumları ve puanları detaylı bir şekilde incelenerek en doğru nakliyat firması seçimi kolayca yapılabilir. Ek olarak, Octovan’da düşük puanlı ve olumsuz kullanıcı yorumları olan nakliyat firmaları kesinlikle iş alamamaktadır. Bu firmalar kısa süre içinde sistemden otomatik olarak silinmektedir.

Balçova nakliyat firması seçimi yapıldıktan sonra hizmet alan kişi ile nakliyat firması yetkilileri taşınma günü ve ihtiyaç duyulabilecek ek hizmetler konusunda anlaşma sağlamaktadır. Bu sürecin de tamamlanmasının ardından ise evden eve nakliyat işlemleri hızlı ve güvenli bir şekilde tamamlanmaktadır. Hizmet alan kişilere nakit ya da kredi kartı ile ödeme imkanı sunan Octovan, müşteri hizmetleri ile ev taşıma sürecinde yaşanabilecek herhangi bir sorun için 7/24 hizmet verir. Sabit fiyat garantisi ile müşteri memnuniyetini en üst seviyeye taşıyan Octovan, size en iyi İzmir evden eve nakliyat firmaları ile çalışma fırsatı veriyor.

Octovan İle Kolayca Taşının!

Evden eve taşımada güven en önemli noktalardan bir tanesidir. Bu yüzden en kaliteli hizmeti en uygun fiyat garantisiyle almak sizin de hakkınız. Octovan, profesyonel taşıma ekipleriyle eşyalarınız zarar görmeden hızlı ve güvenli evden eve taşınma fırsatı sunuyor. Octovan, büyük eşyalarınızı (Gardırop, büyük ve geniş koltuk, masa, dolap vb.) söküyor, paketliyor ve yeni evinize kurulumunu yapıyor.

Eşyalarınızı en iyi fiyat garantisi ile taşıyan Octovan, beyaz eşyalarınızı söküyor, paketliyor ve yeni evinizde tesisatları hazırsa çalışır bir şekilde size teslim ediyor. Ek olarak, sizler tarafınızdan kolilenmiş olan ufak tefek mutfak ya da süs eşyalarını yeni evinize yılların verdiği tecrübe ve güvenle taşıyor. Octovan ayrıca, bütün bu hizmetleri sunduğu fiyata dahil olarak teklif ediyor. Taşınmadan önce belirlenen fiyatın dışında kesinlikle ek ücret talep etmiyor.