2020 Sonbahar Ev Dekorasyon Ürünleri

0
1022

2020 yılını noktalamaya hazırlanırken ev dekorasyon ürünleri kullanarak yaşam alanında değişiklik yapmak isteyen kişiler için 2020 sonbahar ev dekorasyon ürünleri ve öne çıkan detayları listeledik. Eğer siz de bu sonbaharda evinizi yenilemek istiyorsanız ev dekorasyon ürünleri seçmeden önce yazımızı okumanızı tavsiye ediyoruz. Mart ayında ülkemizde etkisini göstermeye başlayan ve gündelik hayatı olumsuz etkilemeye devam eden Covid-19 salgını nedeni ile birçok kişi evde kalıp hem kendi sağlığını hem sevdiklerinin sağlığını korumak için büyük çaba sarf ediyor.

ev-tasima-fiyatlari-hesaplama

Salgının olumsuz etkileri evlerde uzun süredir değişmeyen ve sıkıcı olmaya başlayan birçok şeyi değiştirme veya dönüştürme ihtiyacını da beraberinde getirdi. Koronavirüs pandemi sürecinde kendi evimiz ile daha çok ilgilenmek ve dekorasyon fikirleri üreterek değişiklikler yapmayı tercih etmek bozulan morallerin düzelmesine olanak sağladı. Biz de yazımızda büyük paralar harcamadan uygun bütçeler ile uygulayabileceğiniz tavsiyeler listeledik. Ev dekorasyon ürünleri seçimi yaparken maddi açıdan en uygun seçim oda ve duvarlarda renk değişiklikleri yapmaktır diyebiliriz.

Sonbahar Ev Dekorasyon Ürünleri Soğuk Tonlar

Sonbahar mevsiminde yaz aylarının güneşli ve sıcacık günleri ortadan kaybolarak yerini hafif esintilere ve gri ile sarı tonlara bırakıyor. Sonbahar aylarında öne çıkmaya başlayan kasvetli havayı kaldırıp atmak için ev içinde irili ufaklı değişiklikler yapmak büyük fark yaratmaktadır. Yazın canlı renklerine veda ederken evleri sonbahar mevsimine daha uyumlu hale getirebilmek mümkün. Örnek vermek gerekir ise, taş rengine yakın bir mavi tonu tercih ederek odanızı çok daha geniş gösterebilir ve farklı bir dekorasyon yaratabilirsiniz.

Gri ve Kahverengi Tonlu Ev Dekorasyon Ürünleri

Mavi renge çok yakın bir gri rengi soğuk bir kahverengi tonundaki sandalyeler ile kombinleyerek evlerde sonbahar havasını pratik ve masrafsız bir şekilde yakalayabilirsiniz. Eğer gri benim rengim değil diyorsanız ve değişiklik istiyorsanız mavinin en güzel tonlarından bir tanesi olan indigo mavisini tercih edebilirsiniz.

Sonbahar ev dekorasyonu için yaz ve ilkbahar aylarını daha çok yansıtan canlı tonlardaki mavi renklerden uzak durmanızı tavsiye ediyoruz. Eğer evinizde altın sarısı bir renk kullanmak istiyorsanız altın renkli çerçeveler ile sarı alt tonlu bir dekorasyon tarzı yaratabilirsiniz. Buna ek olarak, yosun yeşili duvar rengi tercih ederek sonbahar dekorunu evinize taşıyabilirsiniz. Üstelik bu değişiklikleri yapmak için çok fazla para harcamak zorunda değilsiniz.

Yeşil ve Kahverengi Tonları

Evinizde kahverengi renkli dekor eşyaları ile yeşil tonunu birlikte kullanmak istiyorsanız oda kapılarını zeytin yeşili tonlarında boyamayı tercih edebilirsiniz. Kitaplık ya da televizyon ünitesini yakut yeşili tonlara boyayarak evinize sonbahar atmosferinin gelmesini sağlayabilirsiniz. Kısaca, 2020 sonbahar ev dekorasyon ürünleri kapsamında kullanabileceğiniz soğuk renkleri taş rengi, indigo mavisi, yosun yeşili, zeytin yeşili ve yakut yeşili olarak listeleyebiliriz.

2020 Sonbahar Ev Dekorasyon Ürünleri Sıcak Tonlar

Ev içerisinde çok daha sıcak bir hava yaratmak için yoğun soğuk renklerden uzaklaşarak sıcak tonları kullanmayı deneyebilirsiniz. Sonbahar mevsiminde akla gelen ilk tonlar doğal olarak turuncu ve kızıl tonlar olmaktadır. Ek olarak, evlerde karamel rengi ile sonbahar rüzgarları estirebilirsiniz. Sıcak tonlardaki renkler ile ahşap duvarların yanında bu renkteki koltuklar ya da abajurlar tercih edebilirsiniz.

Evlerde çok daha sade ve çok kullanışlı bir dekorasyon yapmak istiyorsanız krem tonlu renkler kullanmayı tercih edebilirsiniz. Sade tonlu renklerdeki duvarlar ile masa üstüne koyabileceğiniz farklı renklerdeki çiçekler ev içinde harika bir uyum yakalamanızı sağlayacaktır. Yaz mevsimine çok daha yakın bir renk olan hardal rengi tüm odalarda olmasa da birçok alanda rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Örnek vermek gerekir ise, üç duvarını beyaza boyadığınız odanın bir bölümünü hardal rengi ile boyayarak odanızı hareketlendirebilirsiniz. Sade tonlar ile boyadığınız bir odada koltukları yanık karamel tonunda tercih edebilirsiniz. Sonuç olarak, 2020 sonbahar ev dekorasyonu ürünleri için tercih edebileceğiniz sıcak renkleri karamel rengi, krem ve bej renkleri, hardal rengi ve yanık karamel rengi olarak listeleyebiliriz.

2020 Sonbahar Dekorasyonu Klasik Tonlar

Tüm renkler tercihlerine ek olarak her sezon çeşitlilik gösteren popüler renklerin dışında klasik renklere dönmeyi de tercih edebilirsiniz. Siyah ile beyaz renkleri birleştirmek ve bir dekorasyon üreterek göz alıcı tasarım oluşturabilirsiniz. Ev dekorasyonu tavsiyelerimizi okuduktan sonra size en uygun olduğunu düşündüğünüz önerileri evinizde uygulayarak evinizde sonbahar rüzgarlarının esmesini sağlayabilirsiniz. Ev dekorasyonu ürünleri için eşya taşıma ve parça eşya taşıma hizmeti için ise Octovan uzman ekipleri ile sizlerle!

Octovan Her Zaman Yanınızda!

Evden eve taşımada güven en önemli noktalardan bir tanesidir. Bu yüzden en kaliteli hizmeti en uygun fiyat garantisiyle almak sizin de hakkınız. Octovan, profesyonel taşıma ekipleriyle eşyalarınız zarar görmeden hızlı ve güvenli evden eve taşınma fırsatı sunuyor. Octovan, büyük eşyalarınızı (Gardırop, büyük ve geniş koltuk, masa, dolap vb.) söküyor, paketliyor ve yeni evinize kurulumunu yapıyor.

Eşyalarınızı en iyi fiyat garantisi ile taşıyan Octovan, beyaz eşyalarınızı söküyor, paketliyor ve yeni evinizde tesisatları hazırsa çalışır bir şekilde size teslim ediyor. Ek olarak, sizler tarafınızdan kolilenmiş olan ufak tefek mutfak ya da süs eşyalarını yeni evinize yılların verdiği tecrübe ve güvenle taşıyor. Octovan ayrıca, bütün bu hizmetleri sunduğu fiyata dahil olarak teklif ediyor. Taşınmadan önce belirlenen fiyatın dışında kesinlikle ek ücret talep etmiyor.