2019 Nakliye Ücretleri Nasıl Belirlenir ?

0
1900
guncel-nakliye-ucretleri-nasil-belirlenir

Evimizi yeni bir eve taşırken bir çok masraf ve harcama ile karşılabiliyoruz. Eğer gerekli ise eşyaları yenilemek ya da faturaları yeni eve aktarma işlemleri kimi zaman bütçemizi aşabilir. Bundan dolayı yeni eve taşınma sürecindeki harcalamalarımızı dikkatli ve titiz bir biçimde yapmalıyız. Karşımıza çıkabilecek ek ücretleri veya harcamaları önceden hesaplayarak en uygun fiyatlar ile yeni evimize taşınma işlemini gerçekleştirebiliriz. Bu ev taşıma masrafları hesaplaması yaparken özellikle nakliye ücretleri doğru ve titiz bir biçimde incelenmelidir. Aynı zamanda doğru nakliye firmasını bularak uygun fiyatlar ile profesyonel nakliye hizmeti de almak mümkündür. Bu yazımızda sizlere 2019 nakliye ücretleri nasıl belirlenir ve en uygun evden eve nakliye hizmetini nasıl alabilirim sorularına yanıtlar vermeye çalışacağız.

ev-tasima-fiyatlari-hesaplama

Nakliye Ücretlerine Neler Etki Edebilir ?

Evden eve taşıma işlemlerinde ücretler belirlenirken dikkate alınan bir kaç konu bulunmaktadır. Kimi noktalarda sabit değişkenler olsa da nihai nakliye ücretlerini firmanın kendisi karar vermektedir. Nakliye ücretlerinin değişkenlik göstermesine neden olan ilk etken, evden eve taşıma firmasının sahip olduğu ekip ve elemanlardır. Profesyonel ve tecrübeli ekipler ile ev taşıma işlemi gerçekleştiren firmalar diğer firmalara göre farklı bir ücretlendirme yapabilmektedir. Ancak belirlenen ücretler müşteri dostu olmalıdır. Octovan olarak size nakliye ücretlerine etki eden unsurları listeledik.

Nakliye Ücretlerine Etki Eden Unsurlar :

  • Eşyaların büyüklüğü
  • Nakliye mesafesi
  • Nakliye aracı büyüklüğü
  • Satın alınan ek paketler

Profesyonel eşya taşıma ekipleri ile tamamıyla sorunsuz bir taşıma işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Güncel nakliye ücretlerine etki eden bir diğer nokta ise eşyaların sayısı ve büyüklüğüdür. Evden eve taşıma işleminin yapılacak olan aracın büyüklüğünün belirlenmesinde eşyaların sayısı oldukça büyük bir rol oynamaktadır. Doğru aracı seçmek nakliye ücretlerinin doğru belirlenmesinde önemlidir. Bununla birlikte taşıma işleminin yapılacağı mesafe de nakliye ücretlerine etki eden bir diğer değişkendir. Mesafeye bağlı olarak harcanacak zaman ve yakıt ücretleri toplam fiyatlara direk etki eder.

Yerleşme Rehberi

Octovan 2019 Güncel Nakliye Ücretleri

Sizlere özel hazırladığımız Octovan 2019 nakliye ücretleri tablomuzu inceleyerek evden eve taşınma işlemleriniz için bütçenizi belirleyebilirsiniz. Bu tablo sürekli olarak güncel tutulmaktadır. Ancak kesin fiyatlar için web sitemizde ya da mobil uygulamamızda bulunan nakliye fiyatları hesaplama modülünü kullanmanızı tavsiye ediyoruz.

Taşıyacağınız Evin Büyüklüğü Nakliye Fiyatı +Ek Kolileme Hizmeti (İsteğe Bağlı) +Avize Montaj Paketi (İsteğe Bağlı) +Duvar Montaj Paketi (İsteğe Bağlı) +Stor Perde Montaj Paketi(İsteğe Bağlı)
1+0 800 TL +400 TL +150 TL +150 TL +150 TL
1+1 1000 TL +400 TL +150 TL +150 TL +150 TL
2+1 1200 TL +400 TL +150 TL +150 TL +150 TL
3+1 1400 TL +400 TL +150 TL +150 TL +150 TL

 

İlginizi çekebilir : Güncel Nakliye Fiyatları ve Nakliyat Fiyatları Tablosu

Dilerseniz size özel hazırladığımız nakliye fiyatları hesaplama modülünü de kullanabilirsiniz.

Loading

Nakliye Ücretleri Araştırması Yaparken Nelere Dikkat Edilmeli ?

Herhangi bir hizmeti satın almadan önce detaylı bir biçimde hem hizmeti veren firmayı hem de hizmetin neleri kapsadığını araştırmak gereklidir. Böylece hizmetin detayları öğrenilerek kendinizi neyin beklediğini de önceden öğrenebilirsiniz. Bu konu nakliye hizmetlerinde daha da önemli bir hale gelmektedir. Nakliye hizmetini veren firmayı tanımak ya da nakliye ücretleri hakkında bilgiler edinmek oldukça önemli bir konudur. Nakliye ücretleri firmadan firmaya göre değişiklik gösterebildiği gibi verilen hizmetlerin kalitesi ya da içeriği de değişebilmektedir. Yeni evinize sorunsuz bir biçimde taşınmak ve eşyalarınızı yerleştirmek için profesyonel ve uygun nakliye ücretleri ile bir hizmet bulmanızda fayda vardır. Böyle bir hizmeti bulmak içinse internet üzerinden detaylı bir araştırma yapmanızda fayda vardır.

nakliye-ucretleri-ve-tasinma-islemlerinakliye-ucretleri-hesaplama-sonrasinda-tasinma-islemleri

Nakliye ücretleri ve hizmetleri hakkında bilgi almak için araştırmaya başlarken öncelikle firmaların web sitelerini inceleyebilirsiniz. Günümüzde bir çok nakliyat şirketinin web sitesinde güncel 2019 nakliye ücretleri hakkında detaylı tablolar ya da fiyat hesaplama modülleri bulunmaktadır. Eğer araştırdığınız firmanın sitesinde böyle bir bilgiye ulaşamıyorsanız firma ile iletişime geçerek güncel 2019 nakliye ücretleri hakkında bilgi alabilirsiniz. Topladığınız bilgileri ve hizmetlerin detaylarını bir kağıda yazarak aralarından size en uygun olanlarını sıralayabilirsiniz.

Yaptığınız sıralama sonrasında doğru firmayı seçebilmek için verilen hizmetin kalitesini incelemenizde fayda vardır. Özellikle nakliye ücretlerine etki eden en büyük konu verilen hizmetin kalitesi, taşınacak eşya sayısı ve taşıma işlemi mesafesidir. Tecrübeli ve profesyonel ekiplere sahip evden eve nakliyat şirketleri sizlere garantili eşya taşıma hizmeti sunabilirken, diğer firmalar bu garantiyi veremeyebilir. Bu noktada ödeyeceğiniz ücret ile verilen hizmet arasındaki en uygun dengeyi bulmanız gereklidir. Böylece en uygun nakliye ücretleri ile yeni evinize huzurlu bir biçimde taşınabilirsiniz.

ev-tasima-gununde-yeni-evinizde-olmazsa-olmazlar-nelerdir

Bu yazımızda sizlere güncel 2019 nakliye ücretleri nasıl belirlenir ve belirlenirken nelere dikkat edilir sorularının yanıtlarını vermeye çalıştık. Aklınızdaki sorular için web sitemiz üzerinden bizlere ulaşabilirsiniz. Aynı zamanda Octovan Taşınmatik ile tüm ev taşıma masraflarınızı hesaplayabilir ve anında ING Bank tarafından size özel sunulan ev taşıma kredisini kullanabilirsiniz.