İstanbul Eşya Depolama Hizmeti

0
888

Türkiye’de yaşam şartları hızlı bir şekilde değişiyor ve bu neden ile eşya depolama hizmeti için birçok farklı neden olabilir. Farklı bir şehir ya da ülkeye iş tayini, evinizin tadilat süresine girmesi ya da sizin için çok değerli olan ancak ev içerisinde koyacak yer bulamadığınız eşyalar için eşya depolama hizmetine ihtiyaç duyabilirsiniz. eşyaları bir depoda kalması daha iyi bir seçenektir.

ev-tasima-fiyatlari-hesaplama

Türkiye’nin nüfusu en kalabalık şehri olan İstanbul eşya depolama seçeneğinin en fazla olduğu şehir olarak da ön plana çıkmaktadır. Fakat, uygun eşya depolama fiyatları bulmak isteyen birçok kişi, istediği eşya depolama hizmeti ve eşya depolama fiyatı bulamadığı için bu hizmetten vazgeçmektedir. Çünkü, eşya depolama hizmeti için fazla seçeneğin bulunması, çok sayıda dolandırıcı firmanın da bulunduğunun da bir göstergesidir.

Bu yüzden eşya depolama hizmeti almaya karar verdiğinizde firma seçimi yaparken müşteri yorumlarını dikkatli bir şekilde incelemenizi tavsiye ediyoruz. Türkiye’nin en önemli merkezlerinden İstanbul’da sunulan eşya depolama hizmetleri ve öne çıkan maddeler hakkında sizler ile detaylı bilgiler paylaşacağız. İşte İstanbul eşya depolama hizmeti ve öne çıkan detaylar…

İstanbul Eşya Depolama Firmaları

İstanbul’da eşya depolama hizmeti almak istediğinizde dikkat etmeniz gereken en önemli nokta eşyalarınızın güvenliğidir. İstanbul eşya depolama firması seçimi yaparken mutlaka bu noktalara özen gösterin ve detaylı bir araştırma yapın ve mümkünse müşteri yorumlarını değerlendirin. Sunduğu hizmetten ve yetkili kişinin paylaştığı bilgilerden endişe duyduğunuz eşya depolama firmaları ile kesinlikle çalışmayı tercih etmeyiniz. Eşya depolama hizmeti süresi sona erdiğinde, eşyalarınızı kullanılabilir şekilde geri alabilmeniz için depolama merkezinde iklim kontrol, haşere kontrol önlemleri olup olmadığını sormanızı öneriyoruz. İstanbul eşya depolama firmaları arasından seçim yaparken dikkat etmeniz gereken diğer püf noktaları birkaç başlık altında topladık. İşte dikkat etmeniz gereken maddeler ve detaylar…

Deponun Sigortalı Olduğundan Emin Olun!

Eşya depolama hizmeti alırken eşyalarının nerede ve hangi şartlar altında saklanacağını bilmeniz gerekiyor. Eşyalarınızın yer aldığı deponun yangın, sel, deprem, hırsızlık ve yangın gibi risklere karşı sigorta ile güvence altına alınmış olduğunu mutlaka öğrenin ve kararınızı bu doğrultuda verin. Eşya depolama alanları için sigorta poliçeleri hazırlamak zahmetsiz ve düşük maliyetlidir. Bu neden ile hizmet alacağınız firmadan sigorta poliçelerini göstermelerini talep edebilirsiniz. Ek olarak, her sigortanın kapsamı farklı olabilmektedir. Bu yüzden, eşya depola alanı için yapılan sigorta poliçesinin hırsızlık, yangın, deprem ve su basması gibi durumlarda hasarı karşılayacağından emin olun.

Daha önce sigorta poliçesi ile ilgili iş yapmadıysanız ve bu tarz belgeleri incelemek için yeterli bilgi donanımına sahip olmadığınızı düşünüyorsanız bir sigorta acentesinden bilgi almayı tercih edebilirsiniz. Bu önemleri alarak yapılması gereken işlemleri tamamlamış oluyorsunuz. Bu önlemler ile eşya depolama hizmetini gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.

Eşya Depolama Süreçleri

Türkiye’de henüz yeteri kadar eşya depolama hizmeti yaygınlaşmasa da son yıllarda popülerliği her yıl düzenli bir şekilde artış göstermektedir. İstanbul eşya depolama hizmeti ise Türkiye’de en fazla ilgi gören eşya depolama hizmetidir diyebiliriz rahatlıkla. Ülkemizde hemen hemen her evden eve nakliyat firması müşterilerine eşya depolama hizmeti de sunmaktadır. Bu noktada dikkat etmeniz gereken konu, eşyalarınızın nerede depolanacağıdır. Eşya depolama hizmeti için firma tercihi yaparken deponun sunduğu şartları detaylı bir şekilde öğrenmeniz gerekiyor. Eğer fırsatınız varsa eşyalarınızın saklanacağı depoyu önceden görmenizi tavsiye ediyoruz. Ancak böyle imkanınız yok ise resim ya da kısa bir video ile depoyu tanıma ve karar verme şansınız olabilir.

Depolama şartlarını detaylı bir şekilde öğrendikten sonra nakliyat firmasından paketleme malzemesi olarak hangi ürünleri kullanacaklarını öğrenin. Daha sonra paketleme malzemesi hakkında pazarlık yapabilme şansınız oluşabilir. Unutmayın ki, kaliteli malzemeler ile yapılan bir paketleme eşyalarınızı uzun süre korur. Paketleme malzemesi olarak battaniye ve streç kullanabilirsiniz. Battaniye ile düzgün bir şekilde sardığınız eşyaların özellikle zemine temas edecek bölümlerinin streç ile en az iki ya da üç kez sarılması gerekmektedir. Dikkat etmeniz gereken bir diğer önemli nokta ise, eşyalarınızın hiç hava almayacak şekilde sarılmamasıdır. Eşyaların hava alabilmesi için battaniyenin bazı bölümlerini streç sarmadan bırakabilirsiniz. Bu şekilde eşyalarınız da düzgün bir şekilde hava almış olur ve zarar görmez.

Eşya depolama sürecini adım adım ele almak gerekirse, ilk olarak nakliyat firması depolamak istediğiniz eşyaları önce paketler ve daha sora depoya taşıma işlemlerini gerçekleştirir. Yaptığınız anlaşma çerçevesinde eşyalarınız istediğiniz süre boyunca depoda saklanır. Hizmet süresi sona erdiğinde nakliyat firması eşyalarınızı istediğiniz yere taşır. Daha sonra istek ve talepleriniz doğrultusunda eşyalarınız paketlerden çıkarılır ve belirtilen odalara taşınarak kurulumu gerçekleştirilir. Nakliyat firmaları genellikle kolilerin açılma işlemine karışmamaktadır, sadece kolileri istediğiniz odalara taşırlar.

Octovan İle Kolayca Taşının!

Evden eve taşımada güven en önemli noktalardan bir tanesidir. Bu yüzden en kaliteli hizmeti en uygun fiyat garantisiyle almak sizin de hakkınız. Octovan, profesyonel taşıma ekipleriyle eşyalarınız zarar görmeden hızlı ve güvenli evden eve taşınma fırsatı sunuyor. Octovan, büyük eşyalarınızı (Gardırop, büyük ve geniş koltuk, masa, dolap vb.) söküyor, paketliyor ve yeni evinize kurulumunu yapıyor. Eşyalarınızı en iyi fiyat garantisi ile taşıyan Octovan, beyaz eşyalarınızı söküyor, paketliyor ve yeni evinizde tesisatları hazırsa çalışır bir şekilde size teslim ediyor. Ek olarak, sizler tarafınızdan kolilenmiş olan ufak tefek mutfak ya da süs eşyalarını yeni evinize yılların verdiği tecrübe ve güvenle taşıyor. Octovan ayrıca, bütün bu hizmetleri sunduğu fiyata dahil olarak teklif ediyor. Taşınmadan önce belirlenen fiyatın dışında kesinlikle ek ücret talep etmiyor.