Şehir İçi Nakliyat Yaptırmak İstiyorum Diyenler İçin Taşınma Rehberi

0
2168
sehir-ici-nakliyat-yaptirmak-isteyenler-icin-rehber

İstanbul gibi büyük şehirlerde eşyalarınızı ve hayatınızı yeni bir yaşam alanına taşımak daima zorlu bir süreç olmuştur. Bu şehir içi nakliyat sürecinde profesyonel firmalar ile anlaşmak ve tüm taşınma sürecini planlı bir şekilde yapmak en iyi seçenek olacaktır. Bunun için internet üzerinden detaylı araştırmalar yapmanız ve doğru bir firma ile çalışmanız faydalı olacaktır. Bu yazımızda şehir içi nakliyat yaptırmak istiyorum diyenler için taşınma rehberi ve huzurlu bir ev taşıma için neler yapılması gerektiğini anlatmaya çalışacağız.

Şehir İçi Nakliyat Planı Yapmak Faydalı Olacaktır

Tüm eşya taşıma işlemlerinden önce detaylı bir plan yapmak ve süreci doğru bir şekilde yönetmek oldukça önemlidir.Eşyalarınızı bir yere taşımadan önce ne zaman taşınacağınız ile alakalı tarihleri belirlemenizde fayda var. Hangi gün ve saatleri seçeceğiniz de bu noktada çok önemli. Seçeceğiniz firmanın zaman konusunda sizler için esnek olmasında fayda var. Bazı taşıma işlemleri hem konuma göre hem de eşyaların çokluğuna göre uzun süreli olabilir. Hangi eşyaların ilk önce taşınması gerektiği ile ilgili bir liste çıkartılabilir. Hatta kendi özel ve değerli eşyalarınızı veya emanet edemeyeceğiniz derecede önemli olan eşyaları kendinizin paketleyip götürmeniz sizler için daha iyi olabilir. Eşyalarınızı kolileme işlemi sırasında ve taşımaya hazırlarken liste hazırlamak yardımcı olabilir. Bu listede kolilerin içerisindeki eşyalarınızı ve sayısını not alarak taşınma sonrasında eşyalarınızın kaybolmasını önleyebilirsiniz. Aynı zamanda şehir içi nakliyat yapılacağı günü saatler ile planlamak da huzurlu bir taşınma için gereklidir. Bu noktada anlaşacağınız nakliyat şirketleri ile detaylı bir görüşme yapılmalıdır. Bu görüşme sırasında eşyalarınızın hangi saatte nereden alınacağı konusunda kesin görüşler bildirilmelidir. Böylece evden eve taşınma günü tüm işlemler anlaşılan saatte yapılarak profesyonel bir şehir içi nakliyat işlemi gerçekleştirilebilir.

sehir-ici-nakliyat-islemleri-icin-rehber-paketleme

Doğru Şehir İçi Nakliyat Firması Nasıl Bulunur ?

Huzurlu bir şekilde yeni evinize taşınmak ve evden eve taşınmanın tadını çıkarabilmek için profesyonel ve tecrübeli ekiplere sahip bir şehir içi nakliyat firması ile çalışmak önemlidir. Bunun için araştırmalarınızı detaylı bir şekilde yapmalısınız. Seçim yapacağınız firmanın gerekli belgelere sahip ve resmi olması  sizler için daha sağlıklı ve güvenli olacaktır.Özellikle son zamanlarda korsan taşımacılık hizmetlerinin arttığını düşünürsek gerekli belgelere sahip olmayan firmalardan kesinlikle uzak durmanızda fayda var. Kullanıcı deneyimi açısından seçim yapacağımız nakliyat firmasının aldığı geri dönüşler olarak yapılan yorumları, varsa referanslarını incelemek o firma için fikir sahibi olmamızda fazlasıyla katkısı olur. Firma ile ilgili gerekli adreslerin ve iletişim bilgilerinin yer aldığından emin olmak gerekir. Diğer türlü bu konularda eksiği olan firmaları seçmek pek sağlıklı olmaz. Anlaşma yapacağımız firma ile mutlaka nakliyat sözleşmesi imzalamak gerekir. Sözleşmedeki hiç bir maddeyi atlamadan içimize sinmeyen maddelerin konulmasına da asla izin vermemek gerekir. Nakliyat sözleşmesi yapmayan firmalardan uzak durmak daha sağlıklı olur.

octovan-nakliyat

İnternet üzerinden bulduğunuz firmaların artı ve eksi yönlerini bir kağıda dökerek sizin için en doğru firmayı seçebilirsiniz. Aynı zamanda profesyonel bir şehir içi nakliyat firması size verdiği fiyatı işlem sonuna kadar sabit tutması gerekir. Ancak Octovan olarak bu noktada müşterilerimize en doğru hizmeti sunabilmek için sizlere sunduğumuz nakliye fiyatları üzerinden anında hizmet satın almanıza olanak sağlıyoruz. Tek yapmanız gereken web sitemizi ziyaret etmek ya da mobil uygulamamızı indirmeniz. Daha sonrasında şehir içi nakliyat için size uygun olan tarihi ve saati belirlemek ve eşyalarınızın sayısını girmektir. Karşınıza sizin için hesapladığımız nakliye fiyatları çıkacaktır. Belirlediğiniz özellikler üzerinden anında şehir içi nakliyat hizmetini satın alarak huzurlu bir şekilde evinizi ve eşyalarınızı taşıyabilirsiniz.

Parça Eşya Taşıma Sorunları Octovan İle Nasıl Çözülür 2

Eşyalarınızı Paketlerken Dikkatli Olun

Şehir içi nakliyat işlemlerinden önce tüm eşyalarınızı dikkatli bir şekilde paketlemekte fayda vardır. Paketlemelere başlamadan önce kullanılmayacak, eskimiş gibi eşyalarınızı bir kenara ayırarak işe girişmeniz de fayda var. Bu durum sizlere diğer eşyalarınızı paketleme yaparken daha kolay paketleme ve zaman olarak daha kısa süre harcamanızı sağlar. Paketleme yaparken diğer eve gidince paketlerin karışmaması için oda oda kutuların üstüne isim yazmanız sizler için çok daha rahat bir ortam oluşmasını sağlar. Hassas eşyalarınızı ve kişisel eşyalarınızı ayrıca ve titiz bir şekilde kendinizin paketleme işlemi yapmanız da fayda var. Bu paketleme işlemleri sırasında titiz bir biçimde her eşyanızın paketini kontrol etmelisiniz. Aynı zamanda kimi şehir içi nakliyat firmaları sizlere eşya paketleme hizmeti de sunabilir. Böylece sorunsuz bir şekilde ve oturduğunuz yerden yeni evinize taşınmanın tadını çıkarabilirsiniz. Ancak bu noktada eşya paketleme işlemini yapacak olan firmanın sizlere garanti sunması önemlidir. Garantili şehir içi nakliyat taşıma yapan firmalar ile taşıma işlemlerinizi yaparak huzurlu bir şekilde evden eve taşıma işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz.

sehir-ici-nakliyat-yaptirmadan-once-paketleme-islemleri sehir-ici-nakliyat-islemlerinden-once-paketleme-ve-kolileme

Bu yazımızda şehir içi nakliyat yaptırmak istiyorum diyenler için taşınma rehberi ve evden eve taşınma sırasında nelere dikkat edilmesi gerektiğini aktarmaya çalıştık. Aklınızdaki sorular için bizlere ulaşarak uzman ekibimiz ile görüşebilirsiniz. Aynı zamanda sizin için özel olarak hazırladığımız Octovan Taşınmatik ile tüm ev taşıma masraflarınızı detaylı bir şekilde hesaplayabilirsiniz. Böylece taşınma öncesinde bütçenizi düzenleyebilirsiniz. Buna ek olarak çıkan masraflarınız için ING Bank tarafından size özel olarak sunulan krediyi anında kullanabilirsiniz.

İlginizi çekebilir :