İstanbul İzmir Parça Eşya Taşıma

0
857

Son yıllarda en çok tercih edilen nakliyat hizmetlerinden parça eşya taşıma hizmeti kolay ve hızlı bir şekilde taşımak istediğiniz parça eşyaları istediğiniz noktaya güvenli bir şekilde ulaşmasını sağlamaktadır. Özellikle de büyük ve ağır mobilya, çamaşır makinesi ve buzdolabı gibi eşyaların taşınması büyük bir sorun olabilir. Ancak Octovan parça eşya taşıma hizmeti ile hiç uğraşmadan güvenli bir şekilde parça eşyalarınızı taşıyabilirsiniz. İstanbul İzmir parça eşya taşıma hizmeti almak için Octovan’a web sitesi, mobil uygulama ya da çağrı merkezinden ulaşmanız yeterli. Bu yazımızda, İstanbul İzmir parça eşya taşıma konusunu detaylı bir şekilde inceledik. Eğer siz de hazırsanız birlikte konu başlıklarının üzerinde geçebiliriz.

ev-tasima-fiyatlari-hesaplama

Türkiye’nin en güzel ve en büyük şehirlerinden İzmir birçok ilçeye sahiptir ve ilçeler arası mesafe ortalama mesafenin çok üzerindedir. İzmir ilçeleri arasındaki mesafe o kadar fazla olabiliyor ki, bu mesafe 500 kilometreleri bulabiliyor. Bu mesafe nasıl bu kadar fazla olabilir? Diye düşünebilirsiniz, ancak bir örnek vermek gerekir ise, Bergama ile Ödemiş arasındaki mesafe 210 kilometredir. İlçedeki adreslere kadar gidilecek mesafeler de düşünülür ise toplam mesafe 500 kilometreyi de aşmaktadır.

Evden eve akliyat ya da parça eşya taşıma hizmetinde maliyeti oluşturan en büyük unsur eşyaların taşınacağı iki bölge arasında yapılacak yakıt masraflarıdır. Bu yüzden parça eşya taşıma işlemlerinde mesafenin fiyat belirlemede en önemli etken olduğunu unutmayın! Nakliyat hizmeti sunulurken sadece iki şehir arasındaki mesafe değil, taşınacak eşyayı almak için gidilen mesafe, eşyayı yeni adresine götürmek için gidilen mesafe ve yeniden ofis ya da garaja kadar gitmek için yapılan yol dikkate alınmaktadır. Eğer İstanbul İzmir parça eşya taşıma hizmeti gibi şehirlerarası eşya taşıma işleminiz var ise, yol masraflarını hesaplamanın çok pratik bir yolu daha bulunmaktadır. Ortalama bir yol maliyeti çıkarmanız için iki şehir arasındaki mesafeyi iki ile çarpmanız yeterli olacaktır.

Parça Eşya Taşıma Fiyatlarını Etkileyen Unsurlar

Parça eşya taşıma fiyatı belirlenmesine etki eden birçok unsur bulunmaktadır. Fiyat konusunda en belirleyici etkenin yakıt masrafı ve mesafe olduğunu vurgulamıştık. Diğer önemli unsurlar ise taşınacak eşya sayısı ve ağırlıkları, eşyaların indirilip çıkarılacağı kar sayısı, bina girişi ile taşıma aracı arasındaki mesafe ve paketleme hizmetidir.

Eğer ayrıldığınız evde ya da taşınacağınız yeni evin binasında asansör yoksa, veya site ya da apartman yönetimi asansörün eşya taşınmasına izin vermemesi durumunda, eşyaların indirilip çıkarılacağı kat sayısı fiyat belirlemede büyük bir unsur haline gelir. Çünkü nakliyat firmasının taşıma görevlileri ek bir görev üstlenerek büyük ve ağır eşyaları taşımak zorunda kalacaklardır. Bu da parça eşya taşıma fiyatlarına doğrudan yansıyacaktır. Fakat böyle bir durum ile karşı karşıya kalırsanız endişe etmenize hiç gerek yok! Çünkü fazla kat inip çıkmak çok büyük bir ek maliyet yaratmayacaktır.

İstanbul İzmir parça eşya taşıma hizmeti gibi nakliyat işlemlerinde fiyat belirlemede dikkate alınan bir diğer önemli unsur da apartman girişi ile taşıma aracı arasındaki mesafedir. Eğer apartman girişi ile taşıma aracı arasındaki mesafe ortalamanın üzerinde ise bu durum size ek maliyet olarak geri dönebilir. Eğer dar bir sokak üzerinde yer alan bir apartman dairesinde oturuyorsanız ve bu neden ile nakliye aracı apartman önüne gelemezse ya da site içerisinde yer alan bazı binalara sadece yaya yolu bulunmasından dolayı taşıma aracının birkaç bina uzak bir noktaya park etmesi durumunda eşyaların taşınma mesafesi uzayacağı için bu da size ek masraf çıkaracaktır.

Bu masraf da çok büyük bir masraf değildir, fakat böyle bir durum ile karşı karşıya kalırsanız nakliyat firmasından teklif alırken bu durumu mutlaka firmaya aktarmanız gerekmektedir. Bu şekilde daha rahat pazarlık yapabilme şansınız olur. Taşınma günü pazarlık yapmaya çalışırsanız ve farklı bir seçeneğiniz olmadığı için sizden daha büyük ücretler talep edebilirler.

İstanbul İzmir parça eşya taşıma hizmeti gibi nakliyat işlemlerinde paketleme işlemlerini firmanın yapmasını isterseniz bu da fiyata doğrudan etki edecek bir unsurdur. Eğer parça eşyaları paketlemek için yeterli zamanınız yoksa ve paketleme işlemini nakliyat firmasının yapmasını istiyorsanız bu da bir ek maliyet kalemidir.

Nakliyat firmasının paketleme işlemlerini yapması durumunda eşyalarınızın çok daha güvenli ve hızlı bir şekilde istediğiniz adrese gideceğinden emin olabilirsiniz. Nakliyat firması çalışanları sürekli olarak bu hizmeti verdiği için eşyalarınızı çok daha kolay ve pratik bir şekilde paketleyecektir. Bunun yanı sıra, doğru bir şekilde paketlenmeyen eşyalar taşınma sırasında büyük hasar görmektedir. Nakliyat firması çalışanları en doğru şekilde paketleyeceği için eşyalarınızın zarar görme ihtimali de çok azalmış olur.

İzmir Şehirlerarası Parça Eşya Taşıma

Şehirlerarası parça eşya taşıma hizmeti almak için en ekonomik seçenek parça eşyanızın gideceği şehre gitmekte olan bir taşıma aracı bulabilmektir. Bu nakliyat firması elindeki eşyaları sizin güzergahınız üzerindeki bir noktaya götüreceği için, eğer boş yeri de varsa, en uygun fiyatı sunacaktır. Bu şekilde bir firma bulabilmek için tek yapmanız gereken şey ise Octovan ile iletişime geçmektir. Octovan çağrı merkezinden de eşyalarınızın taşınacağı güzargaha gidecek nakliyat firması olup olmadığını detaylı bir şekilde öğrenebilirsiniz. Bu şekilde de size en uygun nakliyat firmasını hızlı bir şekilde bulabilirsiniz.

İstanbul İzmir Parça Eşya Taşıma Fiyatları

İstanbul İzmir parça eşya taşıma hizmeti en çok talep gören şehirlerarası parça eşya taşıma hizmetlerinden bir tanesidir. İki şehir arasında düzenli olarak eşya taşıyan firmaları bünyesinde bulunduran ve bu nakliyat firmalarının ne zaman yola çıkıp döneceğini müşteri ile paylaşan Octovan, İstanbul İzmir parça eşya taşıma hizmeti için size en iyi fiyatı sunmaktadır. Tek yapmanız gereken web sitesi, mobil uygulama ya da çağrı merkezi üzerinden Octovan’a ulaşmak!