Evden Eve Nakliyat Yaparken Dikkat Etmeniz Gerekenler Nelerdir ?

0
1226
Evden-Eve-Nakliyat-Yaparken-Dikkat-Etmeniz-Gerekenler-Nelerdir

Yeni bir yaşam alanına taşınmak ya da yerleşmek daima bir takım zorluklar ile birlikte gelmektedir. Farklı bir eve taşınmak eğlenceli ve heycanlı bir yanı olduğu gibi birden fazla iş ile ilgilenmeniz gerektiği için kimi zaman sinirler bozulmaktadır. Yeni evinize geçerken evden eve nakliyat sırasında sorunlar ile karşılaşmamak için dikkat etmeniz gerekenler bir liste halinde hazırlandığında daha az yorulursunuz. Bu yazımızda sizlere evden eve nakliyat yaparken dikkat etmeniz gerekenleri anlatacağız.

Evden Eve Nakliyat Hakkında Araştırmalar Yapın

Taşınma işlemlerine başlamadan önce internet üzerinden çeşitli videolar ve yazılar incelemenizi tavsiye ediyoruz. Böylece daha öncesinde evden eve nakliyat yapanlardan tecrübelerini ve çeşitli önerilerini dinleyebilirsiniz. Aynı zamanda sektördeki ev taşıma firmaları detaylı bir şekilde incelenmeli ve size en uygun firmayı seçebilirsiniz. Evden eve nakliyat firması belirlerken dikkat etmeniz gereken en önemli konu verdikleri hizmetin bilincinde çalışıyor olmalıdır. Ek olarak eşyalarınıza saygı göstermeli ve sizin için değerli olanı taşıdığının farkında olan bir firma olmalıdır.

Evden-Eve-Nakliyat-Yaparken-Dikkat-Etmeniz-Gerekenler-Nelerdir-2    Evden-Eve-Nakliyat-Yaparken-Dikkat-Etmeniz-Gerekenler-Nelerdir-3

Planlı Taşınmak Yükünüzü Azaltacaktır

Başka bir eve taşınırken daima beklenmedik sorunlar karşınıza çıkabilmektedir. Ancak önceden hazırlanarak belli sorunlara hızlı çözümler üretebilmeniz mümkündür. Bunun için yapılacaklar listesini detaylı bir şekilde hazırlamak oldukça faydalı olacaktır. Önce ihtiyacınız olan tüm işlemleri bir kağıda not alarak başlayabilirsiniz. Aklınıza gelen her şeyi, taşıma kolilerinin nasıl bölümleneceğini, kaç tane koliye ihtiyaç olduğunu gibi tüm ihtiyaçlarınızı yazdıktan sonra evden eve nakliyat sırasında öncelik ve önem sırasına göre numaralandırarak listeleme yapabilirsiniz. Ancak dikkat etmeniz gereken bir diğer nokta , yapılan listeye evden eve nakliyat sırasında sadık kalmanız ve titizlik ile yapılanları incelemenizdir.

Evden-Eve-Nakliyat-Yaparken-Dikkat-Etmeniz-Gerekenler-Nelerdir-4

 

Kolilerinizi Numaralandırın, Sayıyı Takip Edin

Evden eve nakliyat sırasında dikkat etmeniz gereken bir diğer nokta ise, kolilerdir. İşlemler öncesinde kaç adet koliye ihtiyaç olduğunu hesaplayıp , kolilerinizi doldurduktan sonra hepsine ayrı numaralar vermeyi unutmayın. Böylece ev taşıma sırasında kolilerinizden eksilenler olursa bunları kolaylıkla tespit edebilirsiniz. Aynı zamanda anlaştığınız evden eve nakliyat firmasına kolilerin ve eşyaların kaç adet olduğunu da bildirmeniz önemlidir. Tüm bunların yanı sıra evinizdeki eşyaları da taşınmaya hazır bir hale getirmeniz gerekecektir. Buzdolabınızdaki yiyecekleri bir soğutucu çantaya aktarmak oldukça yararlı olacaktır. Kırılabilir eşyalarınızı düzenlerken kolide boşluk kalmamasına ve aralarına birbirleri ile teması engelleyecek bir malzeme koymanız yararlı olacaktır.

 

Bu yazımızda sizlere evden eve nakliyat yaparken dikkat etmeniz gereken konuları özetleyemeye çalıştık. Aklınızdaki soruları ve ev taşıma fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için bizlere ulaşarak uzman ekibimizden bilgi alabilirsiniz.