Profesyonel Evden Eve Nakliyat Ekibi Nasıl Bulunur?

0
986

Evden eve nakliyat aslında insanların ihtiyaç oldukça ihtiyaç duyduğu ama bir o kadar da nakliyat ekiplerinin bu konuda yeterli olup olmadığını anlayamadığı bir alandır. Bu yazımızda sizlere profesyonel evden eve nakliyat ekibi nasıl bulunur sorusunu ele alacağız.
ev-tasima-fiyatlari-hesaplama

Profesyonel Nakliyat Ekipleri İle Çalışan Nakliyat Firması

Nakliyat ekiplerinin profesyonel olduğunu anlamak için en basit madde kurumsal ve profesyonel bir firma ile çalışıyor olmalarıdır. Çünkü firma, nakliyat ekiplerinin hatalarından sorumludur. Dolayısıyla belirli bir firma ile çalışan nakliyat ekiplerini tercih etmek sizler için daha güvenli olacaktır. Ne yazık ki, her kurumsal nakliyat firması işini iyi yapıyor diyemeyiz. Firmaların da sahip olmaları gereken belge ve özellikler olmalıdır. Peki profesyonel nakliyat ekipleri ile çalışan iyi firmalar hangi belge ve özelliklere sahip olmalıdır? Gelin diğer maddede bu soruya göz atalım.

profesyonelnakliyeekipleri

Güvenilir Nakliyat Ekipleri ve Firması Hangi Özelliklere Sahiptir?

Evden eve nakliyat alanı, birçok profesyonel olmayan firma, hatta birkaç kişiden oluşan dayanaksız nakliyat ekipleri ile doludur. Bu kalabalığın arasından en doğru ve güvenilir nakliyat ekipleri ile çalışmak oldukça zor görünmektedir. Fakat bu maddede bahsedeceğimiz bazı hususların firmada var olmasına dikkat ederseniz kalabalıktan çok büyük oranda sıyrılmış olacaksınız.

  • Sabit Fiyat Garantisi

Evini taşıyan insanlar genellikle evden eve nakliyat işlemlerinden sonra anlaşılan fiyatın değişmesi hakkında şikayette bulunmaktadırlar. Fakat bu duruma firmalar tarafından yapıcı bir çözüm gelmemektedir. Bu gibi durumlarda genellikle firmalar sizi suçlu bulmaktadır. Aslında hataların çoğu nakliyat ekipleri tarafından yapılmaktadır. Bu durumda, kendi evden eve nakliyat işleminiz için ayırdığınız bütçeyi gereksiz yere aşmak zorunda kalabiliyorsunuz.

evdenevenakliyatfiyatlari

İnsanların düştüğü bir diğer hata ise fazla fiyat çıkartan nakliyat ekiplerini daha kaliteli sanmalarıdır. Evden eve nakliyat fiyatları birçok madde sebebiyle fiyatlandırıldığı için, bazı firmalar bunu sizin aleyhinize kullanmaktadır. Aslında size sunulan fiyat tamamiyle sizin eşyalarınıza, kullandığınız araç tipine, yanınızda kaç eleman çalıştırdığınıza bağlıdır. Dolayısıyla sizlere en yüksek fiyatı veren firmayla değil, verilen fiyatın neye göre hesaplandığını açıklayan firma ile çalışmanız daha doğrudur. Örneğin; Octovan olarak biz, kullanıcılarımıza bir fiyat modülü sunmaktayız. Evini taşımak isteyen kullanıcılarımız, gerekli nakliyat bilgilerini platform üzerinden bizlere ileterek evden eve nakliyat ya da parça eşya taşıma gibi nakliyat işlemleri ile ilgili sabit bir fiyat alabilir. Ayrıca verilen bu fiyatlar kullanıcımız herhangi bir ekleme ya da çıkarma yapmadığı takdirde kesinlikle değişmemektedir.

Bu gibi durumlarla karşılaşmamak için firma ile evden eve nakliyat fiyatınızı, işleminiz gerçekleşmeden önce kesin olarak belirlemeli ve sabit fiyat modülünü uyguladıklarından kesinlikle emin olmalısınız.

  • Eşya Sigortası Yapılması

Eşya sigortası, evden eve nakliyat alanı için çok önemli bir rol oynamaktadır. Mutlaka eşya sigortasını uygulayan nakliyat ekipleri ile çalışın. Firmaların yaptığı önemsizlik sonucu oluşan hasarları siz ödemek zorunda değilsiniz. Profesyonel bir firma nakliye öncesi eşyalarınızın tüm kontrollerini yapar, uygun bir şekilde paketlendiğine emin olduktan sonra dikkat ve önem vererek nakliyat aracına yerleştirir. Dolayısıyla eşyalarınıza zarar gelme olasılığı çok düşüktür. Fakat kimsenin beklemediği olası bir kaza da durumunda da evden eve nakliyat firması ve nakliyat ekipleri bu hasarlardan kendilerini sorumlu tutarak, oluşan hasarınızı o gün içinde karşılamalıdırlar. İşte bu düşünce yapısı ile firmanın güvenilir olduğu, eşyalarınıza ve müşterilerine önem verdiği anlaşılmaktadır.

evdenevenakliyatesyasigortasi

  • Çeşitli Araç Tipine Sahip Olunması

İyi bir evden eve nakliyat firması az ve çok eşyalı nakliye türüne göre araç çeşitliliğine sahip olmalıdır. Çünkü yalnızca birkaç parça eşya taşımak istediğinizde, çalıştığınız nakliyat ekipleri sadece klasik evden eve nakliyat işlemeleri için kullanılan büyük araca sahipse sizden tüm evinizi taşımış gibi ücret alır. Fakat sizin eşyalarınız o fiyatın çok daha altındadır. Dolayısıyla firmaların küçüklü büyüklü araç tipine sahip olması, birkaç parça eşya taşıma işleminiz için de bütçenize büyük oranda fayda sağlayacaktır.

nakliyataractipi

  • Müşteri Servisi Olması

Alanında iyi işler başaran kurumsal evden eve nakliyat firmasının mutlaka müşteri servisi olmalıdır. Sizlere sadece ücreti alana kadar değil, evinize yerleşene kadar istediğiniz takdirde destek olmalıdır. Evden eve nakliyat işleminiz sizin için karışık bir hale gelebilir. Bu gibi durumlarda, firmanın müşteri hizmetlerine ulaşabilmek, nakliyatınızın sizin için endişesiz ve huzurlu bir şekilde tamamlanması için önemlidir.

evdenevenakliyatmusterihizmetleri

  • Nakliyat Sözleşmesi Yapılması

Sözleşme yapmadığınız takdirde oluşan herhangi bir durumda nakliyat firması, hatadan sorumlu kişi olarak sizi gösterebilir ve ücreti ödemeden önce size sunduğu vaatlerin hiçbir önemi kalmaz. Dolayısıyla evden eve nakliyat işleminiz için size sunulan özelliklerin, nakliyatınızın güvenliği için kağıda dökülmesi çok önemlidir. Sözleşme kağıdınızda yazan maddelere siz de göz gezdirebilirsiniz.

evdenevenakliyatsozlesme

  • Ek Hizmetlerin Bulunması

Bazı evden eve nakliyat ekipleri sizlere montaj, eşya paketleme gibi ek hizmetler de sunmaktadır. Ek hizmetlerden yararlanmak sizler için hem kolaylık hem de avantaj sağlamaktadır. Eğer eşya paketleme ya da montaj işlemini yapmayı bilmiyorsanız, nakliyat ekipleri sizin için eşyalarınızı daha düzenli ve taşıma uygun şekilde paketleyebilir. Taşınma işleminizden sonra ise avize, perde gibi montaj işlemlerini sorunsuz bir şekilde halletmektedirler.

nakliyeekipleriekhizmetler

Bu yazımızda profesyonel evden eve nakliyat ekibi nasıl bulunur ve dikkat edilmesi gereken özellikler konularına değindik. Umarız sizler için aydınlatıcı bir içerik olmuştur. Sizler de, bahsettiğimiz bu maddelere dikkat ederek profesyonel nakliyat ekipleri bulabilir ve hiç endişeniz olmadan evden eve nakliyat işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.