Ev Taşıma Sürecinden Önce Yeni Evinizde Yapmanız Gerekenler Nelerdir ?

0
1145
ev-tasima-surecinden-once-yeni-evinizde-neler-yapmaniz-gerekir

Yaşam alanınızı değiştirmek sizin için yeni denemeler yapmak için oldukça önemli bir fırsattır. Yeni bir eve taşınırken iç dekorasyonunda farklı uygulamalar deneyebilir veya çok istediğiniz bir eşyayı satın almak için bir fırsat olabilir. Fakat ev taşıma sürecine girmeden önce yapmak istediğiniz dekoratif değişiklikleri ya da yeni eşya satın alma işlemlerini yapmanız taşınma stresinizi bir nebze de olsa azaltacaktır. Aynı zamanda ev taşıma sürecinden önce yeni evinizde yapmanız gereken zorunlu işlemlerde olabilmektedir. Bu yazımızda sizlere ev taşıma sürecinden önce yeni evinizde yapmanız gerekenleri ve elde edeceğiniz fırsatları aktarmaya çalışacağız.

Yeni Ev, Yeni Fırsatlar Demektir

Yeni bir eve taşınmadan önce yapmanız gereken bir çok zorunlu işlemin yanı sıra, karşınıza çıkacak bir çok fırsat olacaktır. Örnek olarak yeni evinizde bambaşka bir iç dekorasyona sahip olmanız daha kolay olacaktır. Hayalinizdeki yaşam alanı için en uygun zamanlardan birisi ev taşıma sürecidir. Bu dekorasyona uygun eşyalarınızı ev taşıma sürecinden önce seçebilir ve satın alabilirsiniz. Aynı zamanda eskiyen eşyalarınızı değiştirmeniz için de ev taşıma süreci oldukça iyi bir fırsat olacaktır.

ev-tasima-surecinden-once-yeni-ev-icin-neler-yapilabilirev-tasima-surecinden-once-neler-yapilabilir

 

Özellikle ev boyama işlemlerinizi taşınmadan önce yapmanız önemlidir. Böylece boya ustaları evinizde eşyalar olmadığından dolayı rahatlıkla 1-2 gün içerisinde hayalinizdeki rengi duvarlara uygulayabilecektir. Bununla birlikte dekorasyon uygulamalarında önce duvar rengini belirlemek ve daha sonra ise eşyaları bu renge göre belirlemeniz de oldukça faydalı olacaktır. Bundan dolayı ev taşıma işlemlerinden önce yeni evinizin duvar renginden zemin çeşidine kadar her şeyi düşünmeniz olumlu sonuçlar doğuracaktır.

 

ev-tasima-fiyatlari-hesaplama

Ev Taşıma Öncesi Yapılması Zorunlu Olan Uygulamalar

Yeni bir eve taşınmak bir çok fırsatı getirse de yapılması gereken bir çok zorunlu işlemde bulunmaktadır. Bunların en başında evin elektrik, su ve doğal gaz abonelik transfer ya da açma kapama işlemlerinin yapılmasıdır. Bu işlemler ortalama olarak 3-4 gün içerisinde kolayca yapılabilmektedir. Ancak zaman isteyen işlemler olduğu için ev taşıma öncesinde yapılması ve eve taşınma sonrasında kullanıma hazır olmalıdır. Bunun nedeni ise eve taşındıktan sonra yerleşme esnasında bu hizmetleri kullanmak oldukça yardımcı olacaktır. Aynı zamanda bu işlemleri ev taşıma sürecinden sonra yapmak uzun ve zahmetli olacağı için şimdiden yapılmasında fayda olacaktır.

Yeni evinizin gerekli tadilat ve tamir işlemlerini de ev taşıma işleminden önce yapmanız gereklidir. Eğer eve eşyalarınızı taşıdıktan sonra yaptırırsanız yeni eşyalarınıza zarar gelme olasılığı yükselecektir. Bununla birlikte tıpkı boya badana ustaları gibi tadilat ustalarının da eşyasız bir alanda çalışması çok daha kolay olacaktır. Bundan ötürü evden eve nakliyat işlemlerinden önce kesinlikle yeni evinizin tesisatlarına bakmanız yararlı olacaktır.

 

ev-tasima-sureci-nasil-iyi-yonetilirev-tasima-oncesinde-neler-yapilmalidir

Sorunsuz Ev Taşıma Hizmeti Alarak Taşınmanın Keyfini Çıkarın

Hiç bir sorun yaşamadan eşyalarınızı yeni evinize taşıyabilmek için mutlaka profesyonel ev taşıma firmaları ile çalışmanız gereklidir. Aynı zamanda eşya taşıma işlemlerini planlamanız ve bu plana sadık kalarak sorunsuz bir ev taşıma hizmeti alabilirsiniz. Bu noktada ev taşıma firmasının ihtiyacınızı iyi anlaması, istediğiniz zamanda teslim alma noktasında olması lazımdır. Bununla birlikte eşyalarınızı taşırken garanti vermesi ve tam zamanında yeni evinize teslim etmesi önemlidir. Bu konulara dikkat eden bir ev taşıma firması ile sorunsuz bir ev taşıma hizmeti alabilir ve yeni evinize taşınmanın tadını rahatlıkla çıkarabilirsiniz.

Bu yazımızda sizlere ev taşıma sürecinden önce yeni evinizde yapmanız gerekenleri kısaca anlatmaya çalıştık. Aklınızdaki sorular için bizlere ulaşarak uzman ekibimizden bilgi alabilirsiniz. Aynı zamanda Octovan nakliye fiyatları hesaplama modülünü kullanarak anında fiyat alabilir ve anında ödeme yaparak tüm ev taşıma sürecini oturduğunuz yerden yönetebilirsiniz. Octovan Taşınmatik ile tüm taşınma masraflarınızı hesaplayabilir ve ek olarak ING Bank tarafından ev taşınma masraflarınızın için size özel hazırlanan kredisini hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.