Etimesgut Evden Eve Nakliyat

0
703

Ankara’nın en büyük ilçelerinden bir tanesi de Etimesgut’dur. Yeni konut projeleri ile en çok göç alan merkezlerden biri olan Etimesgut evden eve nakliyat hizmetinin de en çok talep edildiği noktalardan bir tanesidir.

ev-tasima-fiyatlari-hesaplama

Özellikle sanayi merkezi olması nedeni ile birçok iş fırsatı sunan Etimesgut ilçesi Ankara’nın en fazla göç alan bölgeleri arasında en üst sıralarda yer alıyor. Yazımızda, Etimestgut evden eve nakliyat hizmetini detaylı bir şekilde kaleme aldık. Eğer siz de hazırsanız Etimesgut nakliyat konusunu birlikte incelemeye başlayabiliriz.

Etimesgut Evden Eve Nakliyat Hizmeti

Etimesgut İlçesi’nde Eryaman, Elvankent, Emirler, Güzelkent, Yapracık ve Elvan Mahallesi olarak bilinen toplu siteler bölgeleri dışında kalan diğer mahalle ve caddelerde daha önce var olan gecekondu yapılaşması yerini hızla modernleşen şehircilik anlayışına bırakmaya başlamıştır. Etimesgut’ta devlet destekli birçok toplu konut projesi bulunmaktadır.

Özellikle Eryaman ve Yapracık bölgelerinde çok hızlı bir şekilde toplu konut inşaatları yapılmaktadır. Etimesgut’un sürekli göç alarak nüfus artışı yaşaması bu konut projelerinin etkisi çok büyüktür. Yeni inşa edilen kaliteli yaşam alanları hem ilçenin yaşam kalite standartlarını artırıyor hem de ilçeye çok daha entelektüel bir hava katıyor.

Etimesgut evden eve nakliyat firmaları için çok önemli bir merkezdir diyebiliriz. Yapımı sürekli olarak devam eden yeni konut projeleri hem ilçe içi bir nüfus hareketi hem de diğer ilçeler ve şehirlerden ilçeye dış göçlerin gelmesine yol açmaktadır. Doğal olarak bu göç sürecinde bölgeye taşınan kişilerin sürekli olarak ev taşıma sürecini tamamlamak için evden eve nakliyat firmaları arayışında olması için sektörün hareketli ve sürekli olması çok önemli bir özelliktir.

Etimesgut evden eve nakliyat sektörü kolay bir şekilde giriş yapılabilen ve denetlenen bir sektör olmaması nedeni ile evden eve nakliyat firması seçimi yaparken çok dikkatli ve özenli bir araştırma yaptıktan sonra karar vermek gerekmektedir. Etimesgut evden eve nakliyat firması seçimi yaparken hangi noktalara dikkat edilmesi gerektiğini detaylı bir şekilde listeledik.

Etimesgut Evden Eve Nakliyat Firmaları

Yeni bir eve taşınırken mutlaka dikkat edilmesi gereken şeylerden ilki nakliyat firması seçimi yapılırken firmanın yetki belgesi sahibi olduğunu öğrenmektir. Yetki belgesi bulunmayan bir evden eve nakliyat firması eşyalarınız araç içindeyken ya da eşyalar taşınırken bir denetlemeye denk gelir ise araç bağlanıp ceza yer ve siz de belirli bir süre eşyalarınızdan uzak kalabilirsiniz. Böyle olumsuz bir durum ile karşılaşılması durumunda ev taşıma işlemleri birkaç gün sürebilir.

Nakliyat firması seçimi yaparken dikkat edilmesi gereken bir diğer önemli nokta da kendi taşıma araçları ve ekibi ile ev taşıma işlemlerini gerçekleştiren firmalar ile çalışmayı tercih etmelisiniz. Bunun temel sebebi ise, Etimesgut evden eve nakliyat hizmeti için anlaştığınız nakliyat firması aldığı işi başka bir firmaya komisyon karşılığında devredebilmektedir. Bu tarz durumlar ile evden eve nakliyat sektöründe çok şık karşılaşılmaktadır. İşi devralan yeni nakliyat firmaları taşınma ile ilgili birçok detaya sahip olmadığı için taşınma günü büyük sıkıntılar yaşanmaktadır. Böyle bir durum da taşınmayı çok daha stresli bir hale dönüşmektedir.

Etimesgut evden eve nakliyat hizmeti için nakliyat firması seçimi yaparken listelediğimiz gibi dikkat edilmesi gereken daha birçok madde bulunmaktadır. Eğer taşınma işlemleri için bu araştırmaları yapmak istemiyorsanız ya da yeterli zamanınız yok ise Octovan sizin için her firmayı birçok farklı kritere göre detaylı bir şekilde inceliyor ve sadece istediğiniz kriterlere uygun olan firmalar size teklif sunabiliyor. Taşınma günü herhangi bir stres yaşamadan ve çok rahat bir şekilde yeni evinize taşınmak için tek yapmanız gereken internet sitesi ya da mobil uygulama üzerinden Octovan’a ulaşmak.

Bu işlemi yaptıktan sonra karşınıza çıkan fiyat al tuşuna tıklayarak karşınıza çıkacak kısa formu doldurmanız yeterlidir. Bu formu doldurarak almak istediğiniz hizmetin detaylarını nakliyat firmaları ile paylaşmış olursunuz. Octovan çatısı altında çalışan nakliyat firmaları almak istediğiniz hizmet için dakikalar içinde size fiyat teklifleri sunarlar. Bu teklifleri ve nakliyat firmasının daha önce yaptığı işlerden aldığı puan ve müşteri yorumlarını değerlendirerek kendinize en uygun firmayı seçebilirsiniz. İşte Etimesgut evden eve nakliyat hizmeti almak bu kadar kolay ve pratik!

Octovan İle Kolayca Taşının!

Evden eve taşımada güven en önemli noktalardan bir tanesidir. Bu yüzden en kaliteli hizmeti en uygun fiyat garantisiyle almak sizin de hakkınız. Octovan, profesyonel taşıma ekipleriyle eşyalarınız zarar görmeden hızlı ve güvenli evden eve taşınma fırsatı sunuyor. Octovan, büyük eşyalarınızı (Gardırop, büyük ve geniş koltuk, masa, dolap vb.) söküyor, paketliyor ve yeni evinize kurulumunu yapıyor.

Eşyalarınızı en iyi fiyat garantisi ile taşıyan Octovan, beyaz eşyalarınızı söküyor, paketliyor ve yeni evinizde tesisatları hazırsa çalışır bir şekilde size teslim ediyor. Ek olarak, sizler tarafınızdan kolilenmiş olan ufak tefek mutfak ya da süs eşyalarını yeni evinize yılların verdiği tecrübe ve güvenle taşıyor. Octovan ayrıca, bütün bu hizmetleri sunduğu fiyata dahil olarak teklif ediyor. Taşınmadan önce belirlenen fiyatın dışında kesinlikle ek ücret talep etmiyor.