Cevizli Evden Eve Nakliyat

0
583

İstanbul Anadolu Yakası’nın en hızlı gelişen merkezlerinden Kartal’ın en kalabalık semtlerinden Cevizli evden eve nakliyat firmaları için en büyük pazarlardan bir tanesidir. Bölge, benzersiz konumu ve sunduğu imkanlar nedeni ile birçok kişi için ideal yaşam alanı olarak ön plana çıkmaktadır.

ev-tasima-fiyatlari-hesaplama

Anadolu’dan en fazla göç alan semtler arasında üst sıralarda yer alan Cevizli nakliyat sektörünün ana damarlarından bir tanesidir. Sağlık, adalet, eğitim ve benzeri birçok alanda donanımlı imkanlar sunan Cevizli, özellikle kentsel dönüşüm ile birlikte yeni yapılaşmanın artması ile birlikte en gözde yerleşim merkezlerinden biri olmuştur. Yazımızda, Cevizli evden eve nakliyat işlemleri hakkında bilinmesi gerekenleri detaylı bir şekilde listeledik. Eğer siz de hazırsanız Cevizli nakliye konusunu birlikte incelemeye başlayabiliriz.

Cevizli Evden Eve Nakliyat Hizmeti

İstanbul’un önemli merkezlerinden Kartal’ın en popüler semtleri arasında yer alan Cevizli birçok önemli merkeze ev sahipliği yapmaktadır. D100 Karayolu üzerinde olması ve metro hattı ile doğrudan Kadıköy’e ulaşım imkanı bulunan Cevizli sınırları içinde Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Anadolu Adalet Sarayı bulunmaktadır. Bunun dışında, semtin sunduğu ulaşım imkanları nedeni ile birçok büyük konut projesi de hayata geçirilmiştir. Yeni yapıların sayısının artması ile birlikte bölgede çok sayıda site ve lüks bina görebilmek mümkündür.

Cevizli nakliyat işlemleri için bu durum büyük bir avantaj olarak karşımıza çıkmaktadır. Site ve yeni binalarda bulunan asansörlerin hemen hemen tamamı eşya taşıma işlemine uygundur ve bu sayede taşıma işlemi çok daha hızlı ve güvenli bir şekilde gerçekleşeceği için Cevizli nakliyat işlemleri için çok daha uygun fiyat teklifleri almak mümkündür. Ek olarak, bölgenin dar sokaklar ve caddeler yerine geniş alanlardan oluşması da nakliyat kamyonlarının bina önüne rahat bir şekilde park edebilmesine olanak tanımaktadır. Bu sayede de taşıma ekipleri eşyaları uzak mesafelere taşımak zorunda kalmadıkları için daha uygun fiyat teklifleri sunulmaktadır.

Cevizli evden eve nakliyat firmalarının önemli merkezlerinden bir tanesi olduğu için bölgede büyük bir rekabet yaşanmaktadır. Nakliyat sektörünün en büyük pazarlarından biri olduğu için bölgede birçok dolandırıcı nakliyat firması da yer almaktadır. Dolandırıcı nakliyat firmaları piyasanın çok altında fiyat teklifi sunarak hizmet almak isteyen kişilerin kararlarını doğrudan etkileyebilmektedir. Bu şekilde iş alan dolandırıcı nakliyat firmaları belirli bir komisyon karşılığında işi bir diğer nakliyat firmasına devretmektedir.

Taşınma günü hizmet alan kişiler farklı bir nakliyat firması ile karşılaştığında büyük problemler yaşanabilmektedir. Bu ve benzeri problemler ile karşılaşmamak için doğru Cevizli evden eve nakliyat firması seçimi yapmak gerekmektedir. Doğru nakliyat firması seçimi için ise tek yapmanız gereken internet sitesi ya da mobil uygulama üzerinden Octovan’a ulaşmaktır.

Cevizli Evden Eve Nakliyat Firmaları

Octovan’a ulaştıktan sonra fiyat al tuşuna tıklayarak karşınıza çıkan kısa formu doldurmanız yeterlidir. Kısa formu doldurarak almak istediğiniz hizmetin detaylarını nakliyat firmaları ile paylaşmış olursunuz. Almak istediğiniz hizmetin detaylarını gören nakliyat firmaları dakikalar içinde size fiyat teklifleri sunmaya başlarlar. Nakliyat firmaları fiyat teklifi sunarken kesinlikle diğer firmaların tekliflerini göremezler.

Bu yüzden iş almak isteyen nakliyat firmaları en uygun fiyat teklifini sunabilmek için büyük çaba sarf etmektedir. Peki fiyat teklifi sunan nakliyat firmaları arasından nasıl seçim yapılır? Octovan çatısı altında hizmet veren nakliyat firmaları verdikleri her hizmet için hizmet alan kişilerden puan ve kullanıcı yorumları almaktadır. Nakliyat firmalarının aldıkları puan ve kullanıcı yorumlarını herkes inceleyebilmektedir.

Fiyat teklifi sunan Cevizli nakliyat firmaları arasından seçim yaparken firmaların puan ve kullanıcı yorumlarını dikkate alabilirsiniz. Bu şekilde hizmet almak isteyen kişiler en kaliteli hizmeti en uygun fiyat garantisi ile almaktadır. Octovan’da düşük puan ve kullanıcı yorumları olan nakliyat firmaları kesinlikle iş alamamaktadır. Düşük puan ve kullanıcı yorumları olan nakliyat firmaları zaman içinde sistemden otomatik olarak silinmektedir. Nakliyat firması seçimi yapıldıktan sonra hizmet alan kişi ile nakliyat firması yetkilileri taşınma günü ve ek hizmetler konusunda anlaşma sağlamak için anlaşma sağlarlar. Bu şekilde de evden eve nakliyat işlemleri hızlı ve güvenli bir şekilde tamamlanmış olur.

Octovan İle Kolayca Taşının!

Evden eve taşımada güven en önemli noktalardan bir tanesidir. Bu yüzden en kaliteli hizmeti en uygun fiyat garantisiyle almak sizin de hakkınız. Octovan, profesyonel taşıma ekipleriyle eşyalarınız zarar görmeden hızlı ve güvenli evden eve taşınma fırsatı sunuyor. Octovan, büyük eşyalarınızı (Gardırop, büyük ve geniş koltuk, masa, dolap vb.) söküyor, paketliyor ve yeni evinize kurulumunu yapıyor.

Eşyalarınızı en iyi fiyat garantisi ile taşıyan Octovan, beyaz eşyalarınızı söküyor, paketliyor ve yeni evinizde tesisatları hazırsa çalışır bir şekilde size teslim ediyor. Ek olarak, sizler tarafınızdan kolilenmiş olan ufak tefek mutfak ya da süs eşyalarını yeni evinize yılların verdiği tecrübe ve güvenle taşıyor. Octovan ayrıca, bütün bu hizmetleri sunduğu fiyata dahil olarak teklif ediyor. Taşınmadan önce belirlenen fiyatın dışında kesinlikle ek ücret talep etmiyor.