Güzelyalı Evden Eve Nakliyat

0
523

İstanbul’un en hızlı büyüyen ilçelerinden Pendik’in en kalabalık semtlerinden Güzelyalı evden eve nakliyat hizmetlerinin en çok talep edildiği noktalardan bir tanesidir. Pendik’in Tuzla sınırında yer alan Güzelyalı Mahallesi son yıllardan yapılan konut ve toplu ulaşım çalışmaları ile yoğun bir şekilde göç almaktadır.

ev-tasima-fiyatlari-hesaplama

İstanbul’un diğer ilçe ve semtlerine oranla çok daha hızlı bir şekilde gelişen Güzelyalı evden eve nakliyat firmaları için de önemli bir merkez haline gelmiştir. Yazımızda, Güzelyalı nakliyat işlemleri hakkında bilinmesi gerekenleri detaylı bir şekilde listeledik. Eğer siz de hazırsanız Güzelyalı nakliye konusunu birlikte incelemeye başlayabiliriz.

Güzelyalı Evden Eve Nakliyat Hizmeti

Pendik’in en büyük mahallelerinden biri olan Güzelyalı her geçen gün daha fazla göç almaktadır. Metro gibi toplu ulaşım imkanlarının yanı sıra son yıllarda yapılan büyük konut projeleri ile birlikte yaşam alanları genişleyen ve konfor seviyesi artan Güzelyalı evden eve nakliyat firmaları için tam anlamı ile bir cazibe merkezi haline gelmiştir. Deniz kenarındaki eşsiz konumu nedeni ile de en çok tercih edilen merkezlerden bir tanesi olan Güzelyalı sosyal imkanları ve farklı yaşam alanları ile de dikkat çekiyor.

İstasyon Caddesi Parkı, Yücel Sokak Parkı, Kervansaray Sokak Parkı, Türbe Sokak Parkı, Çaldıran Sokak Parkı, Güzelyalı Sahil Parkı gibi birçok park ve sosyal yaşam alanı imkanı bulunan Güzelyalı nakliyat hizmetleri anlamında da avantajlı bir merkezdir. Bölgede son yıllarda yapılan büyük konut projeleri nedeni ile aileler genellikle büyük sitelerde yaşamaktadır.

Büyük sitelerde ev taşıma işlemleri site içerisinde yer alan asansörlerin eşya taşımaya uygun olması sayesinde büyük bir avantaj sağlamaktadır. Ek olarak, taşıma kamyonlarının binanın önüne kadar yanaşarak park edebilmesi eşya taşıyan personelin uzun mesafe eşya taşımak zorunda kalmasını engellediği için fiyat teklifi anlamında da büyük bir avantaj ortaya çıkmaktadır.

Güzelyalı evden eve nakliyat hizmeti alırken dikkat edilmesi gereken en önemli noktalardan bir tanesi de doğru nakliyat firması seçimi yapmaktır. Güzelyalı nakliyat işlemleri için büyük bir avantaj sağladığı için birçok evden eve nakliyat firması bölgede iş alabilmek için çaba sarf etmektedir. Ancak bölgede evden eve nakliyat hizmetine olan yoğun ilgi nedeni ile birçok dolandırıcı nakliyat firması da bulunmaktadır. Dolandırıcı nakliyat firmaları piyasanın çok altında fiyat teklifleri sunarak hizmet almak isteyen kişileri ikna etmektedir.

İş alan dolandırıcı nakliyat firmaları bu aşamadan sonra komisyon karşılığında işi farklı bir nakliyat firmasına devretmektedir. Hizmet alan kişiler taşınma günü farklı bir nakliyat firması ile karşılaştığı zaman büyük problemler yaşanabilmektedir. Bu ve benzeri problemler ile karşılaşmamak için doğru nakliyat firması seçimi büyük önem taşımaktadır. Size en uygun Güzelyalı evden eve nakliyat firması seçimi yapabilmek için tek yapmanız gereken internet sitesi ya da mobil uygulama üzerinden Octovan’a ulaşmaktadır!

Güzelyalı Evden Eve Nakliyat Firmaları

Octovan’a ulaştıktan sonra fiyat al tuşuna tıklayarak karşınıza çıkan kısa formu doldurmanız yeterlidir! Kısa formu doldurarak almak istediğiniz nakliyat hizmetinin detaylarını nakliyat firmaları ile paylaşmış olursunuz. Talep ettiğiniz hizmetin detaylarını gören nakliyat firmaları dakikalar içinde fiyat teklifleri sunmaya başlarlar.

Octovan çatısı altında hizmet sunan nakliyat firmaları fiyat teklifi sunarken kesinlikle diğer firmaların tekliflerini görememektedir. Bu yüzden nakliyat firmaları iş alabilmek ve dolayısı ile en uygun fiyat teklifini sunabilmek için büyük bir çaba sarf etmektedir. Octovan iş modelinde hizmet almak isteyen kişiler en uygun fiyat garantisi ile en iyi hizmeti almaktadır.

Peki size fiyat teklifi yapan nakliyat firmaları arasından nasıl seçim yapabilirsiniz? Octovan iş modelinde nakliyat firmaları yaptıkları her iş için kullanıcı yorumu ve puan almaktadır. Nakliyat firmalarının puan ve kullanıcı yorumları herkes tarafından görülebilmektedir. Bu yüzden nakliyat firmaları müşteri memnuniyeti için büyük çaba harcamak zorundadır.

Hizmet alırken fiyat teklifi sunan nakliyat firmalarının puan ve kullanıcı yorumlarını inceleyerek size en uygun nakliyat firmasını hızlı ve kolay bir şekilde seçebilirsiniz. Octovan’da düşük puan ve kullanıcı yorumu olan nakliyat firmaları kesinlikle iş alamamaktadır. Düşük puan ve kullanıcı yorumu olan nakliyat firmaları belirli bir sürenin ardından sistemden otomatik olarak silinmektedir.

Octovan İle Kolayca Taşının!

Evden eve taşımada güven en önemli noktalardan bir tanesidir. Bu yüzden en kaliteli hizmeti en uygun fiyat garantisiyle almak sizin de hakkınız. Octovan, profesyonel taşıma ekipleriyle eşyalarınız zarar görmeden hızlı ve güvenli evden eve taşınma fırsatı sunuyor. Octovan, büyük eşyalarınızı (Gardırop, büyük ve geniş koltuk, masa, dolap vb.) söküyor, paketliyor ve yeni evinize kurulumunu yapıyor.

Eşyalarınızı en iyi fiyat garantisi ile taşıyan Octovan, beyaz eşyalarınızı söküyor, paketliyor ve yeni evinizde tesisatları hazırsa çalışır bir şekilde size teslim ediyor. Ek olarak, sizler tarafınızdan kolilenmiş olan ufak tefek mutfak ya da süs eşyalarını yeni evinize yılların verdiği tecrübe ve güvenle taşıyor. Octovan ayrıca, bütün bu hizmetleri sunduğu fiyata dahil olarak teklif ediyor. Taşınmadan önce belirlenen fiyatın dışında kesinlikle ek ücret talep etmiyor.