Çalışma Odanızda Ofis Ortamı Yaratmak

0
297

Koronanın getirdiği etkilerle beraber çoğu şirket evden çalışma modeli ile faaliyetlerini sürdürmeye başladı ve bu durum çoğu firmada aynı şekilde devam etmekte. Kimi kesim bu durumdan bir hayli memnun, fakat ofiste çalışırken kendini daha rahat hissedip işlerini daha rahat yöneten kişiler için aynı memnuniyetten söz etmemiz pek mümkün olmayabilir. Bu yazımızda ikinci kısımda yer alan okurlarımız için, evlerindeki çalışma ortamlarında ofis havası yaratmalarına yardımcı olacak tavsiyelerde bulunacağız…

ev-tasima-fiyatlari-hesaplama

Rahat Bir Çalışma Alanı

Çalışma alanınızda faaliyetlerinizi maksimum verimlilik ile gerçekleştirebilmeniz için ihtiyacınız olan belge, kitap, defter gibi eşyalara kolay bir şekilde ulaşabilmeniz gerekmektedir. Bunun için öncelikle rahat bir şekilde çalışabileceğiniz çalışma alanına ihtiyacınız vardır. Çünkü ihtiyacınız olan eşyalar hemen elinizin altında olursa sürekli masanızdan, odanızdan veya çalışma alanınızdan ayrılarak dikkatinizin dağılmasına ihtimal vermeden verimli bir şekilde çalışmaya devam edebilirsiniz.

Oda Dizaynı

Çalışma alanımızı belirlediğimize göre sıra oda düzeninde. Çalışma odanızda yer alacak eşyalarınızı en rahat edeceğiniz şekilde konumlandırmanızda fayda var. Çünkü düzeninizi kendi rahatınıza göre oluşturduğunuzda dilediğiniz ekipmana ulaşmak ve verimli çalışmak sizin için daha rahat olacaktır. Bu nedenle alanı ayarladıktan sonra hangi eşyayı nereye koyacağınızı kafanızda planlamanızda ve en rahat yerleşimi bulana kadar deneme yapmanızda fayda var.

Eşya Seçimi

Ve son aşamaya geldiniz! Eşya seçimi en zevkli süreçlerden bir tanesidir. Ama tabii ki de diğer aşamalarda gibi bu adımda da dikkat etmeniz gereken unsurlar vardır.  Gününüzün büyük bir bölümünü geçireceğiniz çalışma odanızda tercih edeceğiniz eşyaların göz estetiğinize hitap etmesi gerektiğini söylemiyoruz bile :). Eşyaların kullanışlı ve konforlu olması çok önemlidir. Bunun için fonksiyonel ekipmanları tercih edebilirsiniz. Temel ekipmanlara ve eşyalara ek olarak odanızı daha da estetik bir hale getirmek istiyorsanız çalışırken dikkatinizi dağıtmayacak şekilde planlayarak odanızın duvarlarını tablolar ile süsleyerek ortamda daha hoş bir hava yaratabilirsiniz.

Eşyalarınızı En Kaliteli Şekilde Taşıtın

Bütün adımları tamamladınız ve son olarak eşyalarınızı seçtiniz, lakin bu eşyaların nakliye edilmesi de oldukça önemli bir aşamadır. Çünkü bu adımda yaşanabilecek herhangi bir aksilik önceki adımları boşa çıkarabilir. Bu yüzden eşyalarınızı en kaliteli şekilde nakliye ettirmeniz gerekmektedir. Octovan olarak bu noktada yardımınıza koşuyoruz. Octovan’ın uzman ve tecrübeli ekipleri sayesinde eşyalarınız en kaliteli şekilde taşınır ve güvenlik açısından kafanızda soru işareti kalmasına gerek kalmaz. Süreç hakkında teknik ve daha detaylı bilgi almak istiyorsanız buraya tıklamanız yeterlidir.

Bu yazımızda evden çalışan okurlarımızın, çalışma ortamlarında nasıl kolay bir şekilde ofis ortamı yaratabileceğine dair tavsiyeler verdik. Konu ile ilgili veya nakliyat süreci ile ilgili kafanıza herhangi bir soru takılması veya öneride bulunmak istemeniz durumunda bizlerle sosyal medya ve web sitemiz üzerinden dilediğiniz gibi iletişime geçebilirsiniz. Bir sonraki yazılarımızda görüşmek üzere 🙂