Burçlara Göre Ev Seçimi ve Dekorasyon Önerileri

0
921

Ev kiralama ya da satın almadan önce burcunuzun ne söylediğinizi merak ettiniz mi? Burçlara göre ev mi seçilir diye düşünebilirsiniz. Ancak burcunuz, karakterinizin aynasıdır ve ona kulak vermenin şimdi tam zamanı. Gelin, burçlara göre ev seçimi ve dekorasyon önerilerini birlikte inceleyelim.

ev-tasima-fiyatlari-hesaplama

Koç Burcu (21 Mart- 20 Nisan)

Koç burcu insanları her zaman enerjileri be eğlenceli yapılarıyla tanınırlar. Bu nedenle ev ararken de eğlenceli ve sosyal mekanlara yakın, merkezi bir lokasyon seçimi uygun olacaktır. Ayrıca ev içinde de eğlenceli dekorasyon malzemeleri de bulundurabilirsiniz.

Boğa Burcu (21 Nisan- 21 Mayıs)

Boğa burcu insanları istikrarlı yaşamlarıyla insanların kalplerinde yer alırlar. Her zaman güzel şeyleri sever ve onlara yönelirler. Ayrıca ne istediğini bilen, amaçlarını sıralamada sorun yaşamayan ve sürekliliğe önem veren kişilerdir. Rahatlığa önem verdikleri için daha sakin bir çevrede ev bulmak ideal olacaktır. Bunun yanı sıra lüks eşyalar ve rahat koltuklarla da evi dekore edebilirsiniz.

İkizler Burcu (22 Mayıs- 22 Haziran)

Konuşkan ve samimi olan ikizlerin en önemli özelliği iletişim yetenekleridir. Bu nedenle sosyal alanlara yakın merkezi bir alanda ev bulmak sizin için en iyisi olacaktır. Yeni komşularla tanışmak, bu süreçte en sevdiğiniz şey olabilir.

Yengeç Burcu (23 Haziran- 22 Temmuz)

İyi niyetli, merhametli ve yumuşak başlı olmalarıyla tanınan yengeç burcu kişileri ayrıca oldukça sabırlı ve koruyucu özelliklere de sahiptir. Yengeç burcu insanı doğal bir aşçıdır. Hem kendisi hem de sevdiği insanlar için yemek yapmayı, sohbet etmeyi çok sever. Bu nedenle geniş ve ferah mutfaklı bir ev sizi oldukça mutlu edecektir.

Aslan Burcu (23 Temmuz- 22 Ağustos)

Arkadaşları içerisinde tam bir lider olan aslan burcu insanları için arkadaşlarıyla bir araya geldiği yemekler ve partiler oldukça önemlidir. Bu nedenle geniş ve konforlu bir yemek odası olan ev tercih etmenizi öneririz.

Başak Burcu (23 Ağustos- 22 Eylül)

Detaylara bayılan, sorumlu ve vicdanlı yapılarıyla tanınan başak burcu insanların evleri her zaman düzenli ve temiz olmalıdır. Evinizde her şeyi yerine koyabileceğiniz dolaplar tam size göre diyebiliriz. Bu nedenle ev seçiminde, eşyalarınızın ve dolapların sığabileceği büyüklükte alanlar olmasına dikkat etmenizi öneririz.

Terazi Burcu (23 Eylül- 22 Ekim)

Lüks yaşam tarzlarıyla bilinen terazi burcu insanları rezidanslar içerisinde yaşamayı oldukça severler. Bu nedenle onlar için en iyi yaşam alanı da gökdelenlerdir diyebiliriz. Ayrıca ev dekorasyonunda lüks zevklere uygun tasarımlarla yönelenler için mutlaka sanat yapabilecekleri bir hobi odasının da olması gerektiğini hatırlatalım.

Akrep Burcu (23 Ekim- 21 Kasım)

Burçlar içerisinde en gizemlisi elbette Akrep burcudur. Karanlık yanlarıyla bilinen bu burç insanları için esi ve tarihi evler oldukça ilgi çekici olacaktır. Bu evlerdeki yaşanmışlıklar sizi cezbedecektir. Ev dekorasyonunda da gizli bölmelerin olduğu esrarengiz objeler eminiz çok hoşunuza gidecektir.

Yay Burcu (22 Kasım- 21 Aralık)

Gezgin bir ruha sahip olan yay burcu insanları aslında her yerde yaşayabilirler. Onlar için çadırda yaşamak lüks bir dairede yaşamaktan farksızdır. Değişkenlik gösteren ruh yapıları nedeniyle dağ evleri onlar için en uygunu olacaktır. Hatıralara da fazlasıyla önem veren bu burç insanları için anılarını sergileyebilecekleri temiz ve beyaz duvarlı bir alan iyi olacaktır.

Oğlak Burcu (22 Aralık- 21 Ocak)

Her daim çalışkan ve ciddi olan oğlak burcu insanları da nerede yaşarsa yaşasınlar rahat olmak onlar için oldukça kolaydır. Bu nedenle stüdyo tipi bir daire onlar için en ideal olanı olabilir.

Kova Burcu (22 Ocak- 19 Şubat)

İdealist ve hayalperest kişilikleriyle herkesi kendine hayran bırakan kova burcu insanları için en ideal ev, elbette bu özelliklerini yansıtacak bungalov tarzı evlerdir.

Balık Burcu (20 Şubat- 20 Mart)

Hassas ve derin bir yapıya sahip olan balık burcu insanları için suya yakın olmak önemlidir. Bu nedenle bir deniz veya nehir kenarında bulunan ev, onlar için oldukça ideal olacaktır. Deniz manzaralı evler ile içinizdeki romantizmi ortaya çıkarabilir, huzur dolu zamanlar geçirebilirsiniz.