Alibeyköy Evden Eve Nakliyat

0
742

İstanbul Avrupa Yakası’nın en çok göç alan merkezlerinden biri olan Alibeyköy evden eve nakliyat sektörüne yön veren semtlerdendir. Eyüpsultan İlçesi’ne bağlı bir semt olan Alibeyköy’de eskiden büyük mısır tarlaları bulunmaktaydı. Günümüzde bu mısır tarlalarının hiçbiri kalmazken, semtin girişinde bulunan mısır heykeli tarlaları temsil etmektedir.

ev-tasima-fiyatlari-hesaplama

Yoğun olarak göçmenlerin yaşadığı bir bölge olan Alibeyköy ev taşıma hizmetlerinin de en çok talep edildiği noktalardan biri haline gelmiştir. Yazımızda, Alibeyköy evden eve nakliyat hizmetleri hakkında bilinmesi gerekenleri detaylı bir şekilde listeledik. Eğer siz de hazırsanız Alibeyköy nakliyat işlemlerini birlikte incelemeye başlayabiliriz.

Alibeyköy Evden Eve Nakliyat Hizmeti

Alibeyköy nüfusunun büyük bir bölümünü 1950 ve 1960 yılları arasında Makedonya ve Kosova’dan gelen Türk göçmenler oluşturmaktadır. Alibeyköy yerlilerinin büyük bir bölümü kuyumculuk ile uğraşmaktadır. Bölgede genellikle eski yapılar ve dar sokaklar bulunduğu için evden eve nakliyat hizmetleri açısından oldukça zorlu bir bölgedir. Ancak merkezi bir konumda olmamasına rağmen gelişmiş toplu ulaşım ağı nedeni ile birçok orta ve alt gelir düzeyine ait ailenin yaşam alanı olarak tercih ettiği Alibeyköy ev taşıma hizmetlerine olan talebin en çok olduğu merkezlerden birisidir.

Bölgedeki binaların yaşı oldukça fazladır ve bu nedenle apartmanların büyük bir bölümünde eşya taşımaya uygun asansör bulunmamaktadır. Sokaklar ve mahalleler çok dar olduğu için ise nakliyat kamyonu eşya taşıma işleminin yapılacağı apartmanın önüne park etmekte zorluklar yaşayabilmektedir. Bu dezavantajları nedeni ile Alibeyköy evden eve nakliyat hizmeti için nakliyat firmaları daha yüksek fiyat teklifleri sunabilmektedir.

Alibeyköy gelişmiş toplu ulaşım ağı sayesinde Şişli ve Mecidiyeköy’de çalışan kişiler için en uygun yerleşim noktalarından bir tanesidir. Bunun dışında İstanbul’un plazalar merkezi Maslak’ta çalışan kişilerin de yaşam alanı olarak tercih ettiği Alibeyköy her geçen yıl daha fazla göç almaktadır. Kentsel dönüşüm ile birlikte büyük konut projelerinin de yapılmaya başladığı Alibeyköy nakliyat sektörünün parlayan yıldızları arasında yer almaktadır.

Bu neden ile bölgede çok sayıda dolandırıcı nakliyat firması iş alabilmek için çaba sarf etmektedir. Dolandırıcı nakliyat firmaları piyasanın çok altında fiyat teklifleri sunarak hizmet almak isteyen kişileri kolayca ikna edebilmektedir. Bu firmalar iş aldıktan sonra belirli bir komisyon karşılığında işi farklı bir nakliyat firmasına devretmektedir.

Hizmet alan kişiler taşınma günü farklı nakliyat firması ile karşılaştığında ise büyük problemler yaşanabilmektedir. Bu ve benzeri sorunlar yaşamamak için doğru Alibeyköy evden eve nakliyat firması seçimi yapmak gerekmektedir. Doğru nakliyat firması seçimi yapabilmek için ise tek yapmanız gereken internet sitesi ya da mobil uygulama üzerinden Octovan’a ulaşmaktır.

Alibeyköy Evden Eve Nakliyat Firmaları 

Octovan’a ulaştıktan sonra hizmet alabilmek için fiyat al tuşuna basarak karşınıza çıkan kısa bilgi formunu doldurmanız yeterlidir. Bilgi formunu doldurarak almak istediğiniz hizmetin detaylarını Octovan çatısı altında çalışan nakliyat firmaları ile paylaşmış olursunuz. Talep ettiğiniz hizmetin detaylarını görüntüleyen firmalar dakikalar içinde fiyat teklifleri sunmaya başlar.

Nakliyat firmaları fiyat teklifi sunarken kesinlikle diğer firmaların tekliflerini görüntüleyemezler. Bu nedenle iş almak isteyen tüm nakliyat firmaları en iyi fiyat teklifini sunabilmek için kendi aralarında rekabete girerler. Bu sayede de hizmet almak isteyen kişiler en kaliteli hizmeti en uygun fiyat garantisi ile almaktadır.

Peki fiyat teklifi sunan nakliyat firmaları arasından seçim nasıl yapılır? Bu sorunun yanıtı oldukça açık ve nettir. Octovan ile çalışan nakliyat firmaları yaptıkları her iş için hizmet alan kişilerden kullanıcı yorumu ve puan almaktadır. Bu kullanıcı yorumları ve puanları herkes inceleyebilmektedir.

Hizmet almak isteyen kişiler fiyat teklifi sunan nakliyat firmalarının kullanıcı yorumları ve puanlarını inceleyerek kendilerine en uygun nakliyat firmasını hızlı ve pratik bir şekilde seçebilirler. Octovan’da düşük puan ve kötü kullanıcı yorumları olan nakliyat firmaları kesinlikle iş alamazlar ve belirli bir süre içinde sistemden otomatik olarak silinirler.

Nakliyat firması seçimi yapıldıktan sonran hizmet alan kişiler ile nakliyat firması yetkilileri ev taşıma hizmetinin gerçekleşeceği güne ve eğer ihtiyaç var ise alınacak ek hizmetlere karar verirler. Bu işlemlerin de tamamlanması ile birlikte taşınma hizmetleri hızlı ve kolay bir şekilde tamamlanır.

Octovan İle Kolayca Taşının!

Evden eve taşımada güven en önemli noktalardan bir tanesidir. Bu yüzden en kaliteli hizmeti en uygun fiyat garantisiyle almak sizin de hakkınız. Octovan, profesyonel taşıma ekipleriyle eşyalarınız zarar görmeden hızlı ve güvenli evden eve taşınma fırsatı sunuyor. Octovan, büyük eşyalarınızı (Gardırop, büyük ve geniş koltuk, masa, dolap vb.) söküyor, paketliyor ve yeni evinize kurulumunu yapıyor.

Eşyalarınızı en iyi fiyat garantisi ile taşıyan Octovan, beyaz eşyalarınızı söküyor, paketliyor ve yeni evinizde tesisatları hazırsa çalışır bir şekilde size teslim ediyor. Ek olarak, sizler tarafınızdan kolilenmiş olan ufak tefek mutfak ya da süs eşyalarını yeni evinize yılların verdiği tecrübe ve güvenle taşıyor. Octovan ayrıca, bütün bu hizmetleri sunduğu fiyata dahil olarak teklif ediyor. Taşınmadan önce belirlenen fiyatın dışında kesinlikle ek ücret talep etmiyor.