Öğrenciler İçin Taşınma

0
152

Öğrencilik yılları, hayatınızın en heyecanlı dönemlerinden biridir. Yeni insanlarla tanışmak, farklı şehirleri keşfetmek ve tabii ki, okumak için gittiğiniz üniversitede eğitim almak gibi birçok yeni deneyim yaşayacaksınız. Ancak, üniversite için taşınmakta zorluklarla dolu bir süreç olabilir. Neyse ki, sizin için hazırladığımız bu öğrenci taşınma rehberi, üniversite hayatınızın başlangıcında size yardımcı olacaktır.

ev-tasima-fiyatlari-hesaplama

Organizasyon

Taşınma sürecini en baştan organize etmek önemlidir. Taşınmanın ne zaman olacağını ve nereye taşınacağınızı önceden belirleyin. Bu sayede, taşınma işleminin stresini azaltabilirsiniz. Böylelikle, fiyatları karşılaştırmak, farklı nakliye şirketleri arasında seçim yapmak ve taşınma gününü planlamak için zaman ayırmanıza olanak tanır. Taşınma tarihine kadar yapmanız gereken tüm işleri bir listeye yazın ve bu listeyi tamamlamak için yeterli zaman ayırın. Ayrıca, taşınacağınız şehir hakkında araştırma yapıp diğer ihtiyaçlarınızı da belirleyerek okulunuzun çevresindeki konutları ve farklı seçenekleri belirleyerek, bütçenize ve ihtiyaçlarınıza en uygun seçeneği bulabilirsiniz.

Eşyalarınızı Düzenleyin

Taşınmadan önce eşyalarınızı düzenlemek, taşınma günü için hazırlık yapmanıza yardımcı olacaktır. Kullanmadığınız eşyaları bağışlayın veya satın, paketleme işlemini kolaylaştıracaktır. Tabi paketleme işlemi öncesinde toplanmayı kolay hale getirebilmesi için; kutu, balonlu naylon, paketleme kağıdı, bant ve etiketler gibi ürünleri edinmeyi unutmayın.

Nakliye Şirketi Seçimi

Uygun bir nakliye şirketi seçmek, taşınma sürecinin en önemli adımlarından biridir. Fiyatları, hizmet kalitesini, sigorta seçeneklerini ve müşteri yorumlarını karşılaştırarak doğru şirketi bulun. Ayrıca, şirketin lisanslı ve sigortalı olup olmadığını kontrol etmeyi unutmayın. Bu maddelerin her birini kontrol etmek bu yorucu süreçte vaktinizin önemli bir kısmını alabilir. Zamanın en büyük hazine olduğu bu dönemde Octovan olarak taşınma sürecinizdeki her adımda sizlere kolaylık sağlama amacıyla hareket ediyoruz! Kolay, anlaşılır ara yüzümüz ve premium hizmet misyonumuz sayesinde müşterilerimiz edinmek istediği her türlü bilgiyi dakikalar içerisinde öğrenebilmekte ve kendilerine en uygun nakliyat ekibini seçebilmektedir. Detaylı bilgi için web sitemize göz atabilirsiniz.

Taşınma Günü

Gereken bütün hazırlıkları yaparak en son ve neredeyse en önemli aşamaya geldiniz. Çünkü bu adımda yaşanacak ufak bir aksilik, diğer olumsuzlukları da peşi sıra getirmeye oldukça müsaittir. Octovan olarak taşınma gününüzde hiçbir sıkıntı yaşamamanız ve eşyalarınızın en güvenilir şekilde taşınması için sektörde en az 5 yıl tecrübeli ve alanında profesyonel ekipler ile hizmet vermekteyiz. Ayrıca sabit fiyat garantisi ile nakliyat esnasında oluşabilecek ek masraflarında oluşmamasını sağlamaktayız. Sizde en konforlu ve uygun fiyatlı nakliyat hizmetinden faydalanmak, süreç hakkında daha detaylı teknik bilgiye sahip olmak istiyorsanız buraya tıklamanız yeterli!