Mecidiyeköy Evden Eve Nakliyat

0
656

İstanbul’un en hareketli merkezlerinden Mecidiyeköy evden eve nakliyat hizmetlerinin de en çok talep edildiği noktalardandır. İstanbul’da iş merkezleri ile öne çıkan Mecidiyeköy aynı zamanda bölgenin en köklü yerleşim merkezleri arasında yer almaktadır.

ev-tasima-fiyatlari-hesaplama

İstanbul’un kalbi sayılabilecek Mecidiyeköy bu şehirde yaşan kişilerin mutlaka yolunun en az bir kez geçtiği yerlerdendir. Yazımızda, Mecidiyeköy nakliyat konusu hakkında bilinmesi gerekenleri detaylı bir şekilde listeledik. Eğer siz de hazırsanız Mecidiyeköy evden eve nakliyat ve nakliyat firmalarını birlikte incelemeye başlayabiliriz.

Mecidiyeköy Evden Eve Nakliyat Hizmeti

İstanbul’un en kalabalık ve en merkezi noktalarından Mecidiyeköy evden eve nakliyat hizmetinin en çok ilgi gördüğü yerlerin başında gelmektedir. İş yerleri, sağlık ve eğitim gibi birçok farklı alanda önemli merkezlere ev sahipliği yapan Mecidiyeköy konumu nedeni ile çok değerli bir bölgedir.

Yerleşim alanları daha azınlıkta kalmasına rağmen Ortaklar ve Fulya gibi köklü yerleşim merkezleri ile dikkat çeken Mecidiyeköy nakliyat firmaları için de tam anlamı ile bir cazibe merkezidir. Nakliyat sektörü için çok önemli bir pazar olmasına rağmen evden eve nakliyat ya da ofis taşıma işlemleri için dezavantajlı bir bölge olan Mecidiyeköy rekabetin de en üst düzeyde yaşandığı yerlerdendir.

Bölgedeki evlerin büyük bölümünün eski yapılar olması nedeni ile apartmanların neredeyse tamamında asansör bulunmamaktadır ya da asansör olsa da eşya taşımak için uygun büyüklükte değildir. Bu durumda özellikle üst katlardan taşınmak isteyen kişiler fiyat teklifi alırken ekstra taşıma ücreti ödemek durumunda kalabilirler. Bunun dışında, bölge çok dar ve yokuşlu sokak ile caddelerden oluştuğu için taşıma araçlarının apartman önüne park etmesi neredeyse imkansızdır. Böyle bir durumda da eşyalar daha uzun mesafeye taşınacağı için hizmet alan kişilerin ek ücret ödemesi gerekmektedir.

Mecidiyeköy evden eve nakliyat hizmeti almadan önce binanın konumu, dairenin apartmanın kaçıncı katında olduğu ve apartman önünde taşıma aracının park edebileceği bir alanın bulunup bulunmadığını nakliyat firmasına mutlaka bildirmek gerekmektedir. Taşınma günü bu konularda sıkıntılar yaşanması halinde nakliyat firması çok yüksek ücretler talep edebilmektedir. Bu ve benzeri olumsuz durumlar ile karşılaşmamak için en önemli noktalardan bir tanesi de doğru Mecidiyeköy evden eve nakliyat firması seçimi yapabilmektir.

Mecidiyeköy nakliyat sektörünün en önemli merkezlerinden biri olduğu için birçok dolandırıcı nakliyat firması da iş alabilmek için çaba sarf etmektedir. Dolandırıcı nakliyat firmaları piyasanın çok altında fiyat teklifleri sunarak hizmet almak isteyen kişileri ikna edebilmektedir. Dolandırıcı nakliyat firmaları iş aldıktan sonra komisyon karşılığında aldıkları işi bir başka nakliyat firmasına devretmektedir. Taşınma günü hizmet alan kişiler farklı bir nakliyat firması ile karşılaştıklarında büyük problemler yaşanabilmektedir.

Bu ve benzeri sıkıntılar yaşamamak için doğru nakliyat firmasını seçebilmek büyük önem taşımaktadır. En doğru Mecidiyeköy evden eve nakliyat firması seçimi için ise tek yapmanız gereken internet sitesi ya da mobil uygulama üzerinden Octovan’a ulaşmaktır.

Mecidiyeköy Evden Eve Nakliyat Firmaları

Octovan’a ulaşınca fiyat al tuşuna tıklayarak karşınıza çıkan kısa formu doldurmanız yeterlidir. Kısa formu doldurarak almak istediğiniz hizmetin detaylarını nakliyat firmaları ile paylaşmış olursunuz. Almak istediğiniz hizmetin detaylarını görüntüleyen nakliyat firmaları dakikalar içinde fiyat teklifleri sunmaya başlarlar. Nakliyat firmaları fiyat teklifi sunarken diğer firmaların tekliflerini kesinlikle göremezler. Octovan iş modelinde hizmet almak isteyen kişiler her zaman en kaliteli hizmeti en uygun fiyat garantisi ile almaktadır. Nakliyat firmaları iş alabilmek için uygun fiyat teklifini sunmaya çalışmaktadır.

Peki fiyat teklifi sunan nakliyat firmaları arasından nasıl seçim yapılır? Bu sorunun da cevabı oldukça basit. Octovan çatısı altında hizmet veren nakliyat firmaları verdikleri her hizmet karşılığında puan ve kullanıcı yorumu almaktadır. Nakliyat firmalarının puan ve kullanıcı yorumları herkes tarafından incelenebilmektedir. Bu yüzden fiyat teklifi sunan nakliyat firmalarının puan ve kullanıcı yorumlarını kıyaslayarak beklentilerinize en uygun nakliyat firmasını seçebilirsiniz.

Octovan’da düşük kullanıcı yorumu ve puanı olan nakliyat firmaları kesinlikle iş alamamaktadır. Düşük puan ve kullanıcı yorumlarına sahip olan nakliyat firmaları belirli bir süre içinde sistemden otomatik olarak silinmektedir. Nakliyat firması seçimi yapıldıktan sonra hizmet alan kişi ile nakliyat firması yetkilileri taşınma günü ve ek hizmet konularına karar vermektedirler. Bu aşamanın da tamamlanması ile birlikte evden eve nakliyat işlemi hızlı ve güvenli bir şekilde gerçekleşmektedir.

Octovan İle Kolayca Taşının!

Evden eve taşımada güven en önemli noktalardan bir tanesidir. Bu yüzden en kaliteli hizmeti en uygun fiyat garantisiyle almak sizin de hakkınız. Octovan, profesyonel taşıma ekipleriyle eşyalarınız zarar görmeden hızlı ve güvenli evden eve taşınma fırsatı sunuyor. Octovan, büyük eşyalarınızı (Gardırop, büyük ve geniş koltuk, masa, dolap vb.) söküyor, paketliyor ve yeni evinize kurulumunu yapıyor.

Eşyalarınızı en iyi fiyat garantisi ile taşıyan Octovan, beyaz eşyalarınızı söküyor, paketliyor ve yeni evinizde tesisatları hazırsa çalışır bir şekilde size teslim ediyor. Ek olarak, sizler tarafınızdan kolilenmiş olan ufak tefek mutfak ya da süs eşyalarını yeni evinize yılların verdiği tecrübe ve güvenle taşıyor. Octovan ayrıca, bütün bu hizmetleri sunduğu fiyata dahil olarak teklif ediyor. Taşınmadan önce belirlenen fiyatın dışında kesinlikle ek ücret talep etmiyor.