Site Hayatının Avantajları

0
798

İstanbul, Ankara ve İzmir gibi büyük şehirlerde yaşayan birçok kişi ve aile stresli şehir ortamından uzaklaşmak için sitelerde oturmayı tercih ediyor. Siteler, genellikle büyük alan kapladıkları için şehir merkezlerinin dışında yer alıyor ve bu durum taşınmak isteyenler için bir sorun olarak görülebiliyor.

ev-tasima-fiyatlari-hesaplama

Fakat, şehir merkezi dışında olmanın yanında sitede yaşamanın çok fazla avantajı bulunuyor. Bu yazımızda, sitede yaşamanın ne gibi avantajlar sunduğunu detaylı bir şekilde inceleyeceğiz. Eğer siz de hazırsanız site hayatının artılarını hep birlikte incelemeye başlayalım…

Site Hayatı ve Güvenlik

Sitede yaşamak ulaşım açısından dezavantajlı gibi gözükse de birçok avantajı beraberinde getiriyor. Bir sıralama yapmamız gerekirse, site hayatının en önemli özelliği kapınızda özel güvenlik görevlilerinin olmasıdır. Özel güvenlik görevlilerinin yanı sıra tüm siteyi çevreleyen alarm sistemleri, 7/24 kayıt yapan güvenlik kameraları ile birlikte sitelerin güvenliği bir apartman dairesinden çok daha yüksek seviyede oluyor. Şehir merkezinde yer alan apartmanlarda görmeye alışık olduğumuz hırsızlık olayları kişilerin güvenliğini ve psikolojik sağlığını tehlikeye atabiliyor.

Hırsızlık ve kendini güvende hissedememe gibi sorunlar yaşayanlar ulaşım anlamında sıkıntılar yaşasalar da güvenliği bulunan sitelere taşınarak bu sorunu ortadan kaldırabilirler. Sitede oturmak kişisel güvenlikten öte siz ve sevdikleriniz için de güvenli bir yaşam anlamına geliyor. Çocuklarınız ve hatta evinizi paylaştığınız evcil hayvanlarınız da site hayatında kendilerini çok daha güvende ve huzurlu hissederler. Çünkü gerekli önlemlerin alındığını gördüğünüzde işe ya da başka bir yere gittiğinizde gözünüz arkada kalmaz.

Sitelerin özen ve detaylı bir çalışmayla profesyonelce inşa edilen yürüyüş parkurları, özel parkları ve çocuk oyun alanları çocuklar ve evcil hayvanlar için oluşabilecek tehditlere karşı bir kalkan görevi görmektedir. Çocuklarınızın ve evcil hayvanlarınızın güven içinde oynadığını ve kaliteli zaman geçirdiğini bilmek hem sizin hem de ailenizin yaşam kalitesini artıracaktır. Eğer siz de şehir merkezindeki stresli yaşantıdan kurtulmak ve daha huzurlu yaşayabileceğiniz bir siteye taşınmaya karar verirseniz, siteye taşınmadan önce site taşıma kurallarını detaylı bir şekilde araştırmanızı ve taşınma işlemlerini bu kurallara göre ayarlamanızı tavsiye ediyoruz.

Birçok site büyük nakliye araçlarının siteye giriş yapabilmesi için belirli gün ve saat belirliyor. Hatta bazı site yönetimleri, evden eve nakliyat firmalarının site eşyalarına verebileceği zarar nedeni ile kiracı ya da yeni ev sahibinden depozito talebinde bulunabiliyor. Nakliyat firması ile anlaşma sağlamadan önce taşınmaya karar verdiğiniz sitenin yönetimi ile mutlaka iletişime geçmenizi ve taşınacağınız gün ve saat konusunda anlaşma sağlamanızı öneriyoruz.

Site Hayatının Sosyal Tesis Avantajları

Site hayatının sunduğu avantajlar sadece özel güvenlik önlemleri ile bitmiyor tabii ki! Site yaşantısının sunduğu en önemli fırsatlardan bir tanesi de birçok sosyal tesis ve spor alanının sitede yaşayanların sürekli olarak hizmetinde olmasıdır. Sitelerin sunduğu sosyal tesis ve spor alanları sitenin büyüklüğüne göre değişiklik göstermekle birlikte, kapalı ve açık yüzme havuzları, basketbol, futbol, voleybol alanları, toplantı salonları, tenis kortları, kreş, revir, market, cafe, bar, otopark gibi alanlar sitelerin sunduğu avantajlar arasındadır.

Ek olarak bazı sitelerde banka şubeleri ve ATM de bulunabiliyor. Şehir merkezinin oldukça dışında bulunan büyük sitelerde aracı olmayan site sakinleri için ulaşım kolaylıkları da sağlanıyor. Bazı sitelerde özellikle işe gidiş ve dönüş saatlerinde şehir merkezine servis imkanı sunuluyor. Site yaşantısının bir diğer önemli özelliği de, ev fiyatlarının şehir merkezindeki evlere oranla daha düşük olmasıdır. Site içerisinde sıfır bir evi merkezde yıpranmış bir apartman dairesinden daha uygun bir fiyata alabilmeniz mümkün.

Eğer gürültülü, stresli ve her geçen dün daha da küçülen yaşam alanlarından kurtularak; sosyal tesisleri, spor alanları, çevre bakımı yapılan, manzaralı, ferah, havuzlu, fitness center’ı bulunan, hatta alışveriş merkezinin dahi içinde olduğu bir yerde yaşamak istiyorsanız ve her şeyden önemlisi sevdikerinizin güven içinde hayatını sürdürmesine karar verdiyseniz tercihinizi site hayatından yana kullanabilirsiniz. Ancak  hareketli bir yaşam tarzınız varsa ve sessiz sakin ortamlar karakterinize uygun değil ise şehir merkezinde bir yerde yaşamak daha doğru bir tercih olacaktır sizin için. Size en uygun ev tercihini yaptıktan sonra yapmanız gereken tek şey evden eve taşınma işlemleri için Octovan’a ulaşmak!

Octovan İle Kolayca Taşının!

Evden eve taşımada güven en önemli noktalardan bir tanesidir. Bu yüzden en kaliteli hizmeti en uygun fiyat garantisiyle almak sizin de hakkınız. Octovan, profesyonel taşıma ekipleriyle eşyalarınız zarar görmeden hızlı ve güvenli evden eve taşınma fırsatı sunuyor. Octovan, büyük eşyalarınızı (Gardrop, büyük ve geniş koltuk, masa, dolap vb.) söküyor, paketliyor ve yeni evinize kurulumunu yapıyor. Eşyalarınızı en iyi fiyat garantisi ile taşıyan Octovan, beyaz eşyalarınızı söküyor, paketliyor ve yeni evinizde tesisatları hazırsa çalışır bir şekilde size teslim ediyor. Ek olarak, sizler tarafınızdan kolilenmiş olan ufak tefek mutfak ya da süs eşyalarını yeni evinize yılların verdiği tecrübe ve güvenle taşıyor. Octovan ayrıca, bütün bu hizmetleri sunduğu fiyata dahil olarak teklif ediyor. Taşınmadan önce belirlenen fiyatın dışında kesinlikle ek ücret talep etmiyor.