Şehirler Arası Evden Eve Nakliyat İşlemleri Nasıl Yapılır ?

0
1478
sehirlerarasievdenevenakliyatnasilyapilir

Evden eve nakliyat denilince bırakın şehirler arası nakliyat işlemini, aynı şehirde yapılan nakliyatlar da bile ansızın çıkan sorunlar yaşanmaktadır ve bu sorunlar büyük streslere yol açmaktadır. Bunun temel sebebi aslında müşterinin şehirler arası evden eve nakliyat işlemlerinin nasıl yapılacağını bilmemesinden kaynaklanmaktadır. Bu yazımızda sizlere, şehirler arası nakliyat işlemlerinin nasıl yapılacağı konusunda 6 maddeden bahsedeceğiz. Keyifli okumalar !

ev-tasima-fiyatlari-hesaplama

 

1. Profesyonel Bir Şehirler Arası Nakliyat Firması Bulmak

Huzur dolu bir şehirler arası evden eve nakliyat demek, profesyonel ve sistematik bir nakliyat firmasıyla anlaşmak demektir. Bir nakliyat firmasının size güven vermesi çok önemlidir. Sizlere güven vermeyen, çalışma stilleri kötü olan bir firmayla yaptığınız nakliyat sonunda birçok sorunla karşılaşmanız ve özellikle anlaşılan fiyatın nakliyat sonunda asılsız sebepler dolayısıyla değişikliğe uğraması kaçınılmazdır. Dolayısıyla profesyonel bir evden eve nakliyat firmasında;

  • Sabit Fiyat Garantisi
  • Eşya Sigortası
  • Müşteri Servisi
  • K3 Belgesi
  • Alanında Deneyimli Ekipler ile Çalışılması
  • Hizmet Çeşitliliği
  • Nakliyat Sözleşmesi

gibi özelliklere dikkat etmelisiniz.

Octovan’da tüm bu özellikler ve dahası mevcutken, aynı zamanda nakliyatınız ile alakalı aklınıza takılan tüm sorularınız için, müşteri servisimize ulaşarak rahatlıkla cevap alabilirsiniz.

profesyonelsehirlerarasinakliyat

2. Şehirler Arası Nakliyat İşleminiz İçin Sabit Fiyat Almak

İlk maddede de bahsettiğimiz üzere profesyonel olmayan firmalar, evden eve nakliyat işleminin sonunda asılsız sebeplerden dolayı anlaşılan fiyattan daha fazla bir ücreti talep edebiliyorlar. Ya da sizler fiyat almak için nakliyat firmalarını tek tek gezmek zorunda kalabiliyorsunuz ve nasıl hesaplandığı belli olmayan fiyatlarla karşılaşabiliyorsunuz.

Octovan bu gibi durumlara yer vermemek adına, fiyat al modülümüzden sizlere oturduğunuz yerden gerekli bilgileri girerek sabit fiyat garantisi imkanı sunmaktadır. Verilen fiyatlar, sizlerin istekleri doğrultusunda hesaplanmaktadır. İstanbul’dan Ankara’ya şehirler arası evden eve nakliyat yapmak istediğinizi varsayarsak;

  • Ne kadar eşya götüreceğiniz
  • Kaç eleman çalıştıracağınız
  • İstanbul – Ankara arası kaç km olduğu
  • Ek hizmetlerden yararlanıp yararlanmadığınız gibi bilgiler dolayısıyla fiyat çıkarılmaktadır.

Octovan ile anlaştığınız fiyat, siz ekleme ya da çıkarma yapmadığınız takdirde kesinlikle değişmeyecektir.

İlginizi Çekebilir : Bütçeye Uygun Nakliyat Fiyatları Bulmak İçin Neler Yapılmalı ?

sehirlerarasinakliyatfiyat

3.  Şehirler Arası Nakliyat İşleminizde Eşya Sigortası Olduğundan Emin Olmak

Sizin değer verdiğiniz eşyalara, iyi bir nakliyat firması daha fazla değer vermelidir. Bazı eşyalar maddi anlamda yüksek fiyatlar olsa da bazı eşyalar manevi olarak da sizler için büyük önem taşıyabilir. Özellikle şehirler arası evden eve nakliyat sırasında firmaya büyük yük düşmektedir. Dolayısıyla eşya sigortası iyi bir evden eve nakliyat firmasının olmazsa olmazı olmalıdır. Firmanın yaptığı hatanın bedelini sizler ödememelisiniz.

Octovan’da olası bir durumda eşyalarınıza zarar geldiği takdirde, oluşan hasarın ücreti o gün ödenmektedir. Fakat eşyalarınıza herhangi bir zarar gelmemesi adına gerekli tüm işlemler ve kontroller, profesyonel nakliye ekiplerimizce yapılmaktadır.

sehirlerarasiesyasigortasi

4. Rezervasyon yapmak

Şehirler arası nakliyat işleminde rezervasyon yapmanız, hem firmanın rezervasyon gününüze, istekleriniz doğrultusunda uygun bir ekip ayarlaması hem de sizin, işlerinizi ayarlayıp nakliyat işleminizin geldiği gün bir sorunla karşılaşmamanız için faydalıdır. Dolayısıyla erken yapılmış bir rezervasyon, şehirler arası evden eve nakliyat işleminizin sorunsuz bir şekilde işlemesine yardımcı olmaktadır.sehirlerarasinakliyatrezervasyon

5. Eşyalarınızı Düzenli Bir Şekilde Toplamak

Sizler tarafından eşyalarınızın toplanması kadar planlanması da çok önemlidir. Nakliyat sonunda koca bir eşya yığınıyla karşı karşıya kalmak istemezsiniz. Fakat her şeyinizi düzenli ve planlı bir şekilde ayarlarsanız, hem nakliyat sürecinizi hızlandırırsınız hem de yeni evinizde bir an önce sevdiklerinizle baş başa kalabilirsiniz.

Peki, iyi bir eşya yönetimi nasıl yapılır?

  • Liste Oluşturun: Taşıyacağınız eşyalar için liste oluşturmak sizlere oldukça fayda sağlayacaktır.
  1. Beyaz Eşyalar
  2. Mutfak Eşyaları
  3. Salon Eşyaları
  4. Banyo Eşyaları
  5. Odalardaki Eşyalar
  6. Değerli Eşyalar
  7. Gereksiz Eşyalar
  8. Kıyafetler

Gibi bir liste oluşturarak kafa karışıklığına yol açmadan yeni eşyalarınızı bu listeye göre düzenleyip, acaba bu eşyamı aldım mı almadım mı diye tereddütte kalmadan içinizi rahat ettirebilirsiniz.

sehirlerarasinakliyatlisteolusturmak

  • Eşyalarınızı Uygun Bir Şekilde Paketleyin ya da Bizden Yardım Alın

Pratik ev taşıma işlemlerinde, eşya paketlemenin düzgün bir şekilde yapılması, nakliyat sırasında herhangi bir hasara uğramaması için çok önemlidir. Dolayısıyla eşya paketleme işleminizin neredeyse mükemmel yapılması gerekmektedir. Dilerseniz ek hizmetlerimizden yararlanarak, siz hiç zaman harcamadan bu işlemi hızlı bir şekilde profesyonel ekiplerimiz halledebilir ve şehirler arası nakliyat işlemine uygun bir şekilde nakliye aracına yerleştirebilirler.

İlginizi çekebilir : Pratik Ev Taşıma Tavsiyeleri

sehirlerarasinakliyatesyapaketleme

  • Özel Eşyalarınızı Siz Götürün

İçinizin daha rahat etmesi açısından, tarafınızdan taşınabilecek değerli ve özel eşyalarınızı sizin götürmenizi tavsiye ederiz. Şehirler arası evden eve nakliyat işlemi, sıradan bir nakliyata göre uzun bir işlem olduğu için araca yüklenen değerli eşyalara ulaşmanız mümkün değil. Dolayısıyla geçirilen bu süre içinde ihtiyacınız olan değerli ve özel eşyaları yanınıza almanızda fayda var.

sehirlerarasinakliyatozelesya

  • Yeni Evinizdeki Eşya Yerleşimini Planlayın

Yeni evinizi iyice temizledikten sonra, kafanızda hangi eşyalarınızın, evin hangi bölümlerine yerleştirileceğini belirlerseniz yerleşme işleminiz çok daha hızlı olacaktır. Hatta dilerseniz bunu bir kağıda şema olarak bile çizebilirsiniz. Yukarıda bahsettiğimiz listedeki gibi kategorilere ayırarak planlamak sizler için çok daha kolay bir hal alacaktır.

sehirlerarasinakliyatyerlesimplani

6.  Arkanıza Yaslanarak Yeni Evinizin Tadını Çıkarmak

Son ve en güzel madde arkanıza yaslanarak sevdiklerinizle beraber ve ya kendinizle baş başa kalarak yeni evinizin tadını çıkarmaktır. Octovan olarak nakliye öncesinde, nakliye sırasında, ve sonrasında sizleri memnun etmek için elimizden geleni yapmaktayız. Nakliye hizmetiniz boyunca sizlerin yanında olacağımızdan şüpheniz olmasın.

sehirlerarasievdenevenakliyat

Bu yazımızda sizlere şehirler arası evden eve nakliyat işlemi nasıl yapılır konusuna 6 maddede kapsamlı bir şekilde değinmeye çalıştık. Umarız sizlere konu hakkında faydalı bilgiler sunabilmişizdir. Daha fazlası içerik için blog sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. Takipte kalın!