Keyifli Bir Ev Taşıma İçin Öncesinde ve Sonrasında Neler Yapılmalı ?

0
2414
keyifli-bir-ev-tasima-oncesinde-yapilmasi-gerekenler-nelerdir

Hayatımızın büyük çoğunluğunu geçirdiğimiz evimizden çıkıp yepyeni bir eve taşınma işlemi kimi zaman oldukça büyük bir sorun haline gelmektedir. Karşımıza çıkan sorunlar ile yeni bir eve taşınmanın tadını çıkaramadan hayal kırıklıkları ile baş etmemiz gerekebilir. Bu noktada doğru firmalar ve doğru kişiler ile mutlu bir ev taşıma işlemi gerçekleştirmek oldukça kolay olacaktır. Profesyonel bir ev taşıma hizmeti alarak yeni evinize yerleşmenin tadını rahatlıkla çıkarabilirsiniz. Bu yazımızda sizlere keyifli bir ev taşıma süreci yaşamanız için öncesinde ve sonrasında neler yapmanız gerektiğini anlatmaya çalışacağız.

Parça Eşya Taşıma Sorunları Octovan İle Nasıl Çözülür 2

Hazırlıkları Planlarınızı Tamamlamak

Ev taşıma işlemlerinden öncesinde kesinlikle bir taşınma planı hazırlamalısınız. Bu plan içerisinde ise eşyalarınızın ne zaman yükleneceği, ne zaman yeni eve teslim edileceği gibi zamanlama ile ilgili konular olmalıdır. Ev taşıma işlemlerinin plana uygun bir şekilde gerçekleşmesi oldukça önemlidir. Bu noktada bu işlemi profesyonel bir ev taşıma firması yapmalıdır. Size düşen ise eşyalarınızı hazırlamak ve bu hazırlık esnasında bir eşya listesi hazırlamaktır. Koliler ve içerisindekiler için detaylı bir liste hazırlayabilirsiniz. Bunlara ek olarak ev taşıma işleminden önce profesyonel ve kaliteli hizmet sunan bir nakliyat şirketi ile anlaşmanız önemlidir. Bunun için detaylı araştırmalar yapmak gereklidir. Ancak bu işlemler ile zaman kaybetmek yerine nakliyat platformları yardımı ile en ideal nakliyat şirketini en uygun nakliye fiyatları ile bulabilirsiniz. Böylece hem uygun fiyatlı hem de sorunsuz bir ev taşıma gerçekleştirmiş olacaksınız.

keyifli-bir-ev-tasima-islemi-icin-onceden-hazirlik-yapilmalidir

Octovan ev taşıma hizmetlerinde eğer isterseniz profesyonel kolileme hizmeti de satın alabilirsiniz. Bu hizmet içerisinde mutfak eşyalarınızdan kıyafetlerinize kadar her şeyi profesyonel ve güvenli bir biçimde kolilere yerleştiriyoruz. Böylece hiç bir zahmet harcamadan tüm evinizi taşımanıza olanak sağlıyoruz. Bu esnada ücretsiz olarak bütün beyaz eşyalarınızı ve mobilyalarınızın demonte ve yeni evde monte işlemlerini profesyonel bir biçimde yapmaktadır.

ev-tasima-oncesinde-dikkatli-paketleme-islemidikkatli-bir-sekilde-ev-tasima-islemleri-yapilmalidir

Taşınma Sonrasına Hazırlık Yapmak

Ev taşıma süreci eşyaların teslim edilmesi ile son bulmaz. Sizler eşyalarınızı yeni evinize yerleştirene kadar taşınma süreci devam etmektedir. Bu noktada keyifli bir ev taşıma işlemi gerçekleştirmek için yeni evinizde eşya yerleştirme sırasında acele etmemeniz önemlidir. Tadını çıkararak yapacağınız yeni ev yerleştirme işlemleri stresinizi azaltacaktır. Ancak ev taşıma işlemlerinden sonra yeni eve yerleşene kadar geçecek süre için bir hazırlık yapmanız da gerekebilir. Yeni evinizde geçireceğiniz ilk gününüz için bir çanta hazırlayabilirsiniz. Bu çanta içerisine bisküvi, el feneri, rahat kıyafetler gibi eşyalar koyarak bu süreci rahat bir şekilde geçirebilirsiniz.

Ev taşıma tamamlandıktan sonra dikkat etmeniz gerekenler :

  • İlk olarak eşya ve koli sayısını kontrol etmek
  • İlgili koli ve eşyaların ilgili odalara yerleştirilmesi
  • Yerleştirme işlemine büyük eşyalardan başlamak
  • Belirli aralıklar ile molalar vermek
  • Montaj işlemlerini gerçekleştirmek
  • En son aşamada giysi ve kıyafet gibi eşyaları yerleştirmek

Bunlara ek olarak taşınma sonrasına hazırlık için yeni ev ile ilgili gerekli tüm işlemleri de önceden yaptırmanızda fayda olacaktır. Özellikle su, elektrik ve doğalgaz açtırma işlemlerini taşınmadan en az 1 gün öncesinde hazırlarsanız yeni evinizin tadını daha çabuk çıkarabilirsiniz.

octovanasorbanner

İyi Bir Ev Taşıma Firması Bulmak

Ev taşıma işlemleriniz için yapacağınız en iyi hamle, tecrübeli ve profesyonel bir ev taşıma firması bulmak olacaktır. Böyle bir firma ile ev taşıma işlemlerinizi yaparak keyifli bir süreç geçirebilirsiniz. Anlaştığınız firmanın verdiğiniz saatlere uygun hareket etmesi ve eşyalarınızı araca yüklerken dikkatli bir şekilde yükleme yapması da önemlidir. İşini titizlikle yapan evden eve nakliyat firmaları sadece ev taşıma hizmeti vermek yerine sizlere keyifli bir taşıma süreci de yaşatmalıdır. Stressiz ve sorunsuz bir ev taşıma ile yeni evinizin tadını rahatlıkla çıkarabilirsiniz. Nakliyat platformları ise sizin yerinize bir çok nakliyat şirketi arasından en profesyonel taşıma hizmetini uygun fiyatlar ile sunan firmayı seçer. Böylece uzun araştırmalar yapmak yerine nakliyat platformları ile hem zaman tasarrufu yapabilir hem de sorunsuz taşınabilirsiniz.

Bu yazımızda sizlere keyifli bir ev taşıma süreci yaşamanız için taşıma öncesinde ve sonrasında yapmanız gerekenleri kısaca anlatmaya çalıştık. Nakliye fiyatları için sitemizde ve mobil uygulamamızda bulunan fiyat hesaplama modülünü kullanabilirsiniz. Aynı zamanda Octovan Taşınmatik ile tüm ev taşıma masraflarınızı hesaplayabilir ve ING Bank tarafından sizlere özel sunulan krediyi kullanabilirsiniz.