Gaziosmanpaşa Evden Eve Nakliyat

0
560

İstanbul’un en büyük ilçelerinden Gaziosmanpaşa evden eve nakliyat sektörüne yön veren merkezlerden bir tanesidir. Daha önce Taşlıtarla olarak bilinen bölge 1950 yılından sonra hızlı bir gelişim göstermiştir ve 1963 yılında da ilçe ilan edilmiştir. Bayrampaşa, Esenler, Eyüpsultan ve Sultangazi ilçeleri ile komuşu olan Gaziosmanpaşa toplu ulaşım olanaklarının da gelişmesi ile birlikte çok daha fazla sayıda göç almaya başlamıştır.

ev-tasima-fiyatlari-hesaplama

İstanbul’un en kalabalık bölgelerinden biri olan Gaziosmanpaşa ev taşıma hizmetlerinin en çok talep edildiği bölgeler arasında yer almaktadır. Yazımızda, Gaziosmanpaşa evden eve nakliyat hizmeti hakkında bilinmesi gerekenleri detaylı bir şekilde listeledik. Eğer siz de hazırsanız Gaziosmanpaşa nakliyat işlemleri konusunu birlikte incelemeye başlayabiliriz.

Gaziosmanpaşa Evden Eve Nakliyat

Şehir merkezine uzak bir konumda olmasına rağmen artan toplu ulaşım seçenekleri ile birçok orta ve alt gelir seviyesindeki ailenin tercihi olan Gaziosmanpaşa, her yıl daha fazla göç almaktadır. Özellikle son yıllarda yapılan büyük toplu konut projeleri ile daha da hızlı büyümeye başlayan bölgede çok sayıda okul, hastane ve alışveriş merkezi bulunmaktadır. Bu neden ile nakliyat firmaları bölgede çok sayıda evden eve nakliyat ve parça eşya taşıma işlemi gerçekleştirmektedir.

Nakliyat sektörüne yön veren merkezlerden biri haline gelen Gaziosmanpaşa’da çok sayıda nakliyat firması ofisi bulunmaktadır. Gaziosmanpaşa nakliyat sektörünün en büyük merkezlerinden biri olduğu için bölgede çok sayıda dolandırıcı nakliyat firması da bulunmaktadır. Dolandırıcı nakliyat firmaları piyasanın çok altında fiyat teklifi sunarak hizmet almak isteyen kişileri kolayca ikna etmektedir. Bu firmalar iş aldıklarında belirli bir komisyon karşılığında işi farklı bir nakliyat firmasına devretmektedir.

Hizmet alan kişiler ise taşınma günü farklı bir nakliyat firması ile karşılaştığında büyük problemler yaşanabilmektedir. Bu neden ile güvenilir bir Gaziosmanpaşa evden eve nakliyat firması seçimi yapmak çok önemlidir. Doğru firma seçimi yapabilmek için tek yapmanız gereken internet sitesi ya da mobil uygulama üzerinden Octovan’a ulaşmaktır.

Hizmet alan kişilere hem nakit hem de kredi kartı ile ödeme imkanı sunan Octovan’da sabit fiyat garantisi bulunmaktadır. Nakliyat işlemleri için alınan fiyat, ek hizmet alınmadığı ve yanlış bilgi paylaşılmadığı sürece, kesinlikle değişmemektedir. Sadece alanında en az 5 yıl deneyimli profesyonel taşıma ekipleri ile çalışan Octovan’da eşya hasar güvencesi bulunmaktadır. Eşyaların taşınma esnasında zarar görmesi durumunda oluşan hasar aynı gün nakliyat firması tarafından karşılanmaktadır.

Taşınma öncesi, günü ve sonrasında yaşanabilecek her türlü sorun için müşteri destek hizmeti sunan Octovan hizmet alan kişilere en kaliteli hizmeti en uygun fiyat garantisi ile sunabilmek için birlikte çalıştığı nakliyat firmalarının taşıma ekiplerine düzenli olarak eğitimler vermektedir.

Gaziosmanpaşa Evden Eve Nakliyat Firmaları

Octovan’a ulaştıktan sonra fiyat al tuşuna tıklayarak karşınıza çıkan kısa bilgi formunu doldurmanız yeterlidir. Bu formu doldurarak almak istediğiniz nakliyat hizmetinin detaylarını Octovan çatısı altında hizmet veren nakliyat firmaları ile detaylı bir şekilde paylaşmış olursunuz. Talep ettiğiniz hizmetin detaylarını görüntüleyen nakliyat firmaları dakikalar içinde fiyat teklifleri sunmaya başlar.

Nakliyat firmaları fiyat teklifi sunarken diğer firmaların tekliflerini kesinlikle göremezler. Bu neden ile iş alabilmek isteyen nakliyat firmaları en uygun fiyat teklifini sunabilmek için kendi aralarında yarışa girmiş olurlar. Bu durumda da hizmet alan kişiler en kaliteli hizmeti en uygun fiyat garantisi ile almış olur.

Peki fiyat teklifi sunan nakliyat firmaları arasından seçim nasıl yapılır? Bu sorunun da yanıtı oldukça açık ve basittir. Octovan’da tüm nakliyat firmaları hizmet verdikleri kişilerden kullanıcı yorumu ve puan almaktadır. Kullanıcılardan alınan bu puanlar herkes tarafından incelenebilmektedir.

Hizmet almak isteyen kişiler fiyat teklifi sunan firmaların kullanıcı yorumları ve puanlarını inceleyerek kendilerine en uygun nakliyat firmasını hızlı ve kolay bir şekilde seçebilirler. Octovan’da düşük puanlı ve olmsuz kullanıcı yorumları olan firmalar kesinlikle iş alamamaktadır. Bu firmalar belirli bir süre içinde sistemden otomatik olarak silinmektedir.

Nakliyat firması seçimi yapıldıktan sonra hizmet alan kişi ile nakliyat firması yetkilileri taşınma günü ve alınacak ek hizmetler konusunda anlaşma sağlar. Bu adımların da tamamlanmasının ardından ise evden eve nakliyat işlemleri hızlı ve güvenli bir şekilde gerçekleştirilir.

Octovan İle Kolayca Taşının!

Evden eve taşımada güven en önemli noktalardan bir tanesidir. Bu yüzden en kaliteli hizmeti en uygun fiyat garantisiyle almak sizin de hakkınız. Octovan, profesyonel taşıma ekipleriyle eşyalarınız zarar görmeden hızlı ve güvenli evden eve taşınma fırsatı sunuyor. Octovan, büyük eşyalarınızı (Gardırop, büyük ve geniş koltuk, masa, dolap vb.) söküyor, paketliyor ve yeni evinize kurulumunu yapıyor.

Eşyalarınızı en iyi fiyat garantisi ile taşıyan Octovan, beyaz eşyalarınızı söküyor, paketliyor ve yeni evinizde tesisatları hazırsa çalışır bir şekilde size teslim ediyor. Ek olarak, sizler tarafınızdan kolilenmiş olan ufak tefek mutfak ya da süs eşyalarını yeni evinize yılların verdiği tecrübe ve güvenle taşıyor. Octovan ayrıca, bütün bu hizmetleri sunduğu fiyata dahil olarak teklif ediyor. Taşınmadan önce belirlenen fiyatın dışında kesinlikle ek ücret talep etmiyor.