Florya Evden Eve Nakliyat

0
750

İstanbul’un en nezih ve popüler merkezlerinden Florya evden eve nakliyat hizmetlerinin en çok talep gördüğü bölgeler arasında yer alıyor. Genel olarak orta ve üst sınıf ailelerin yaşadığı Florya, İstanbul’un en eski ve köklü merkezlerinden bir tanesidir. Avrupa Yakası’nda yüksek gelirli kişilerin yaşamak için en çok tercih ettiği bölge olan Florya, Bakırköy İlçesi’ne bağlıdır. Genel olarak yaşlı binaların bulunduğu bir merkez olmasına rağmen kentsel dönüşüm ile birlikte çok sayıda lüks ve büyük toplu konut projelerinin hayata geçirildiği Florya ev taşıma hizmetlerinde öne çıkmaktadır. Yazımızda, Florya evden eve nakliyat hizmetleri hakkında bilinmesi gerekenleri detaylı bir şekilde listeledik. Eğer siz de hazırsanız Florya nakliyat konusunu birlikte incelemeye başlayabiliriz.

ev-tasima-fiyatlari-hesaplama

Florya Evden Eve Nakliyat Hizmeti

İstanbul’un manzarası ile büyüleyen, benzersiz sokak ve caddeleri ile kalplerde taht kuran Florya nakliyat sektörünün önemli gelir kapılarından biri konumundadır. Köklü geçmişi ve nezih sokakları ile dikkat çeken bölgede yapılar genellikle 10 yaşın üzerindedir. Son yıllarda kentsel dönüşüm ile birlikte çok sayıda lüks toplu konut projesi yapılsa da bölgenin büyük bir kısmında eski konutlar yer almaktadır. Nakliyat sektörü açısından eski binalar büyük bir problem olabilmektedir. Bu yapıların çok büyük bir bölümünde asansör bulunmamaktadır ya da asansörler eşya taşımak için uygun genişlik ve büyüklükte değildir. Bu yüzden nakliyat firmaları, özellikle üst katlardan ev taşıma işlemi gerçekleştirdiğinde, eşya taşımak için apartman boşluğunu ve merdivenleri kullanmak zorundadır.

Florya evden eve nakliyat hizmetlerinin en büyük avantajlarından bir tanesi, bölgedeki cadde ve sokakların geniş olmasıdır. Bu sayede taşıma kamyonları, evden eve nakliyat işlemlerinin gerçekleşeceği konutun önüne park edebilmektedir. Eşya taşıma ekipleri de zaman kaybetmeden, ekstra çaba sarf etmeden ve çok daha pratik bir şekilde eşyaları kamyona yükleyebilmektedir. Nakliyat firması ekibinin daha az çaba ile ev taşıma işlemlerini gerçekleştirmesi ise daha uygun evden eve nakliyat hizmeti anlamına gelmektedir.

Bölgenin nakliyat sektörünün en büyük pazarlarından biri olması nedeni ile Florya’da çok sayıda dolandırıcı nakliyat firması bulunmaktadır. Dolandırıcı firmalar piyasanın çok altında fiyat teklifleri sunarak hizmet almak isteyen kişileri kolayca ikna edebilmektedir. Florya bölgesi gelir düzeyi yüksek ailelerin yaşadığı bir merkez olmasına rağmen bu firmalar hizmet almak isteyen kişileri ikna edebilmektedir. Dolandırıcı firmalar aldıkları işi belirli bir komisyon karşılığında farklı nakliyat firmalarına devretmektedir. Hizmet alan kişiler taşınma günü farklı nakliyat firmaları ile karşılaştıklarında büyük problemler yaşanabilmektedir. Bu ve benzeri sorunlar yaşamamak için doğru Florya evden eve nakliyat firması seçimi yapmak gerekmektedir.

Florya Nakliyat Firmaları

En doğru nakliyat firması seçimi yapabilmek için tek yapmanız gereken internet sitesi ya da mobil uygulama üzerinden Octovan’a ulaşmaktır. Octovan’a ulaştığınızda fiyat al tuşuna basarak karşınıza çıkan kısa bilgi formunu doldurmanız yeterlidir. Bilgi formunu doldurarak almak istediğiniz hizmetin detaylarını Octovan çatısı altında hizmet veren nakliyat firmaları ile detaylı bir şekilde paylaşmış olursunuz. Almak istediğiniz nakliyat hizmetinin detaylarını görüntüleyen nakliyat firmaları dakikalar içinde size fiyat teklifleri sunmaya başlarlar.

Firmalar fiyat teklifi sunarken diğer firmaların tekliflerini kesinlikle görüntüleyemezler. Bu sayede nakliyat firmaları iş alabilmek için kendi aralarında en uygun fiyatı sunabilmek için rekabete girerler. Bu özel iş modeli ile hizmet almak isteyen kişiler en kaliteli nakliyat hizmetini en uygun fiyat garantisi ile almaktadır. Peki fiyat teklifi sunan nakliyat firmaları arasından nasıl seçim yapılır?

Bu sorunun da yanıtı oldukça basit ve nettir. Octovan’da nakliyat hizmeti veren her firma, yaptığı hizmetin ardından hizmet alan kişilerden kullanıcı yorumu ve puan almaktadır. Bu puan ve kullanıcı yorumları herkes tarafından görüntülenebilmektedir. Bu sayede hizmet almak isteyen kişiler, fiyat teklifi sunan nakliyat firmalarının kullanıcı yorumları ve puanlarını inceleyerek en doğru nakliyat firmasını hızlı ve kolay bir şekilde seçebilmektedir. Octovan’da olumsuz kullanıcı yorumları ve düşük puanlı nakliyat firmaları kesinlikle iş alamamaktadır. Bu firmalar belirli bir süre içinde sistemden otomatik olarak silinmektedir.

Nakliyat firması seçimi yapıldıktan sonra hizmet alan kişi ile nakliyat firması yetkilileri taşınma günü ve alınacak ek hizmetler gibi konuları kararlaştırmaktadır. Bu işlemlerin de tamamlanmasının ardından hızlı ve güvenli bir şekilde evden eve nakliyat hizmeti gerçekleştirilmektedir.

Octovan Ayrıcalıkları İle Taşının!

Evden eve taşımada güven en önemli noktalardan bir tanesidir. Bu yüzden en kaliteli hizmeti en uygun fiyat garantisiyle almak sizin de hakkınız. Octovan, profesyonel taşıma ekipleriyle eşyalarınız zarar görmeden hızlı ve güvenli evden eve taşınma fırsatı sunuyor. Octovan, büyük eşyalarınızı (Gardırop, büyük ve geniş koltuk, masa, dolap vb.) söküyor, paketliyor ve yeni evinize kurulumunu yapıyor.

Eşyalarınızı en iyi fiyat garantisi ile taşıyan Octovan, beyaz eşyalarınızı söküyor, paketliyor ve yeni evinizde tesisatları hazırsa çalışır bir şekilde size teslim ediyor. Ek olarak, sizler tarafınızdan kolilenmiş olan ufak tefek mutfak ya da süs eşyalarını yeni evinize yılların verdiği tecrübe ve güvenle taşıyor. Octovan ayrıca, bütün bu hizmetleri sunduğu fiyata dahil olarak teklif ediyor. Taşınmadan önce belirlenen fiyatın dışında kesinlikle ek ücret talep etmiyor. Hemen Nakliyat hizmeti almak için tıklayın