Etiler Evden Eve Nakliyat

0
574

İstanbul’un en gözde ve lüks merkezlerinden Etiler evden eve nakliyat sektörü için de önemli bir pazardır. Lüks ve nezih bir semt olmasına rağmen eski binaların yer aldığı bir semt olan Etiler nakliyat firmalarının çok fazla sayıda iş alabildiği nadir yerlerden bir tanesidir. İstanbul’un konumu ve sosyetik yapısı ile öne çıkan adreslerinden biri olma özelliği taşıyan Etiler evden eve nakliyat firmaları arasında büyük rekabetin yaşandığı yerlerden biridir.

ev-tasima-fiyatlari-hesaplama

Genellikle Türkiye’nin önde gelen sanatçı ve sporcularının yaşadığı Etiler birçok kişinin yaşamak için hayalini kurduğu bir semt olarak dikkat çekiyor. Yazımızda, Etiler evden eve nakliyat hizmeti hakkında bilinmesi gerekenleri detaylı bir şekilde listeledik. Eğer siz de hazırsanız Etiler nakliyat konusunu birlikte incelemeye başlayabiliriz.

Etiler Evden Eve Nakliyat Hizmeti

İstanbul’un en pahalı semtlerinden biri olan Etiler sizlerin de tahmin edebileceği gibi üst düzey gelir grubuna dahil olan insanların yaşadığı bir merkezdir. Eski ama lüks ve geniş binaların, villaların, sitelerin yer aldığı Etiler’de ev taşıma işlemlerine olan talep oldukça fazladır. Bu yüzden de çok sayıda Etiler evden eve nakliyat firması bu büyük pastadan en büyük dilimi alabilmek için büyük çaba sarf etmektedir. Konu itibari ile tüm ana ulaşım noktalarına çok yakın olan Etiler geniş cadde ve sokaklara sahip olmasına rağmen eski tip binaların sayısı oldukça fazladır.

Nakliyat firmaları açısından eski ve asansörü bulunmayan ya da eşya taşımak için yeteri kadar büyük olmayan binalardan eşya taşımak oldukça zorlu ve yorucu bir işlemdir. Nakliyat firmalarının taşıma araçları her ne kadar binanın önüne kadar yanaşabilme fırsatı bulsa da eski binaların merdiven boşluklarından eşya indirip çıkarmak hem çok yorucu hem de çok zaman alan bir işlemdir. Bu yüzden Etiler nakliyat firmaları eşya taşımaya uygun olmayan asansörleri bulunan ya da hiç asansörü bulunmayan apartmanların üst katlarına eşya taşımak durumunda kaldıklarında normalin üzerinde fiyat teklifi sunmaktadırlar.

Etiler’de yaşan kişiler yüksek gelir grubuna dahil aileler olduğu için bu bölgede en önemli ve değerli şey maliyeti ne olursa olsun en kaliteli hizmeti alabilmektir. Ev taşıma, evden eve nakliyat ya da ofis taşıma işlemlerini dört dörtlük yapmak isteyen Etiler’de yaşayan kişiler fazla ücret ödemekten çekinmeden en iyi hizmeti sunan nakliyat firmaları ile çalışmak istemektedirler. Örnek vermek gerekir ise, Etiler’de 30 yıllık bir binanın 5. katındaki bir daireden farklı bir apartmana taşınmak isteyen bir kişi eşya taşımak için asansörün olmaması ya da yeterli olmaması durumunda ek ücret ödeyerek asansörlü nakliyat hizmetinden faydalanmayı tercih etmektedir.

Bu sayede hem ev sahibinin eşyaları zarar görmeden hızlı bir şekilde nakliyat aracına yerleştirilir hem de nakliyat firması çalışanları büyük bir enerji harcamaktan kurtuldukları için sadece eşyaların düzgün bir şekilde paketlenerek kolilenmesi için çaba sarf ederler. Bu yüzden Etiler evden eve nakliyat firmaları diğer firmaların önüne geçerek iş bulabilmeleri için en kaliteli hizmeti sunan nakliyat firması olduklarını bir şekilde hizmet almak isteyen kişilere ispatlamak zorundadırlar.

Etiler bölgesinde de evden eve nakliyat firması olduğunu söyleyerek nakliyat işi almaya çalışan dolandırıcı firmalar bulunmaktadır. Ancak Etiler’de yaşayan kişiler için en önemli kriter en ucuz fiyat yerine en kaliteli hizmeti alabilmek olduğu için bu kişilerin taşınma günü kötü sürprizler ile karşılaşması oldukça düşük bir ihtimaldir. Eğer Etiler evden eve nakliyat hizmeti almayı planlıyorsanız nakliyat firması seçimine çok dikkat etmeniz gerekmektedir. En iyi evden eve nakliyat firmalarını tek çatı altında buluşturan Octovan her türlü nakliyat işlemleriniz için 7/24 yanınızda!

Etiler Evden Eve Nakliyat Firmaları

Yeni bir eve taşınırken nakliyat firması seçimi yapmak gerçekten oldukça zordur. Ancak Octovan’a ulaşarak evden eve nakliyat işlemlerini çok basit ve hızlı bir şekilde tamamlayabilirsiniz. Tek yapmanız gereken internet sitesi ya da mobil uygulama üzerinden Octovan’ ulaşmak! Bu işlemi yaptıktan sonra fiyat al tuşuna tıklayarak almak istediğiniz hizmetin detaylarını Etiler evden eve nakliyat firmaları ile paylaşmış olursunuz. Almak istediğiniz hizmetin detaylarını gören nakliyat firmaları dakikalar içinde size fiyat teklifleri sunmaya başlarlar. Nakliyat firmaları fiyat teklifi sunarken kesinlikle diğer firmaların tekliflerini göremezler. Peki size fiyat teklifi sunan nakliyat firmaları arasından nasıl seçim yapacaksınız? Aslında bu sorunun cevabı çok basit ve nettir.

Octovan Her Zaman Yanınızda!

Octovan iş modelinde her nakliyat firması daha önce yaptığı nakliyat işleminin ardından hizmet alan kişilerden puan ve kullanıcı yorumu almaktadır. Nakliyat firmalarının aldıkları puan ve kullanıcı yorumlarını hizmet almak isteyen herkes inceleyebilmektedir. Bu sayede size fiyat teklifi sunan nakliyat firmalarının puan ve kullanıcı yorumlarını kıyasladıktan sonra size en uygun olan nakliyat firmasını seçebilirsiniz. Bu aşamadan sonra nakliyat firması ile hizmet almak isteyen kişiler taşınma günü ile ek hizmet alınıp alınmayacağı konusunu görüşerek taşınma gününü planlarlar.

Bu işlemlerin de tamamlanmasının ardından hizmet almak isteyen kişiler en uygun fiyat garantisi ile en kaliteli hizmeti almış olurlar. Octovan’da düşük puan ve kullanıcı yorumları olan nakliyat firmaları iş teklifi alamamaktadır. Belirli bir süre içinde bu olumsuz yorum ve puanlar değişmez ise bu nakliyat firmaları sistemden otomatik olarak silinirler.