Esenyurt Evden Eve Nakliyat

0
763

İstanbul’un son yıllarda en hızlı gelişen bölgelerinden biri olan Esenyurt evden eve nakliyat firmaları için de önemli bir merkez haline geldi. Şehir merkezine uzak olmasına rağmen büyük bütçeli konut yatırımları ile lüks ve gösterişli sitelere ev sahipliği yapmaya başlayan Esenyurt ev taşıma hizmetinin de en çok talep gördüğü yerlerden biri oldu. Çok sayıda lüks ve donanımlı siteler inşa edilmesine rağmen kiralık ve satılık konut fiyatlarının çok uygun olması nedeni ile çok fazla sayıda göç almaya başlayan Esenyurt evden eve nakliyat firmaları için de büyük bir pazara dönüştü.

ev-tasima-fiyatlari-hesaplama

Toplu ulaşım olanaklarının gelişmesi ile birlikte nüfusu artışı daha da hızlı bir şekilde artış göstermeye başlayan Esenyurt yeni nesil siteler projeleri ile öne çıkıyor. Yazımızda, Esenyurt evden eve nakliyat hizmetleri hakkında bilinmesi gerekenleri detaylı bir şekilde listeledik. Eğer siz de hazırsanız Esenyurt nakliyat konusunu birlikte incelemeye başlayabiliriz.

Esenyurt Evden Eve Nakliyat

Son dönemde aldığı göçler ile birlikte İstanbul’un en kalabalık semtlerinden biri olan Esenyurt’ta iki farklı bina tipi bulunmaktadır. Son yıllarda yapılan modern ve lüks siteler ile çok daha önceki dönemlerde inşa edilen çok katlı ama ruhsatı bulunmayan apartmanlar semti çevrelemektedir. Esenyurt evden eve nakliyat firmaları ev taşıma işlemlerini hangi tip binalarda gerçekleştirecek ise buna göre fiyat teklifleri sunmayı tercih etmektedir. Çünkü, ruhsatsız çok katlı evlerin önemli bir çoğunluğunda asansör bulunmamaktadır ya da eşya taşımak için uygun değildir.

Böyle bir durumda nakliyat firması çalışanları eşyaları merdiven boşluklarından indirip çıkartacağı için çok daha fazla enerji ve özveri sarf etmek zorunda kalacağı için sunulan fiyat teklifi de daha yüksek olmaktadır. Ancak yeni nesil lüks ve donanımlı sitelerde asansörler çok daha kaliteli ve geniş oldukları için eşya taşımaya çok uygundur. Bu yüzden nakliyat firması çalışanları eşyaları aşağı indirip yukarı çıkarırken ekstra çaba harcamak zorunda kalmazlar ve böylece nakliyat firmaları çok daha uygun fiyat teklifleri vermektedirler.

Esenyurt Evden Eve Nakliyat Firmaları

Nakliyat sektöründe öne çıkan semtlerden biri olan Esenyurt nakliyat firmaları için de bir merkez bölge özelliği taşımaya başladı. Birçok evden eve nakliyat firması merkez ofislerini Esenyurt bölgesine taşımaya başladı ve bu sayede çok daha kolay ve hızlı bir şekilde ev taşıma hizmeti sunmaya başladılar. Ancak denetimi çok iyi yapılmayan nakliyat sektöründe bu durumu kötüye kullanan pek çok dolandırıcı nakliyat firması da ortaya çıktı.

Çok düşük fiyat teklifleri sunarak hizmet almak isteyen kişileri taşınma gününde mağdur eden dolandırıcı firmalar ev taşıma işlemlerini kabusa çevirebilmektedir. Taşıma aracı bile olmadan düşük fiyat teklifleri sunan dolandırıcılar aldıkları işleri farklı firmalara komisyon karşılığında devrederek para kazanmaya çalışmaktadır.

Eğer böyle kötü sürprizler ile karşılaşmak istemiyorsanız güvenilir Esenyurt evden eve nakliyat firmaları ile çalışmanız gerekmektedir. Doğru nakliyat firması seçimi için ekstra bir çaba harcamak istemiyorsanız ya da en kaliteli hizmeti en uygun fiyat garantisi ile almak istiyorsanız tek yapmanız gereken şey Octovan’a ulaşmak!

Octovan Güvencesi Yanınızda!

Octovan’a internet sitesi üzerinden ya da mobil uygulama ile ulaşabilirsiniz. Bu işlemi yaptıktan sonra fiyat al tuşuna tıklayarak karşınıza çıkan kısa formu doldurmanız yeterli! Bu formu doldurarak almak istediğiniz hizmetin detaylarını Esenyurt evden eve nakliyat firmaları ile paylaşmış olursunuz.

Talep ettiğiniz hizmetin detaylarını gören nakliyat firmaları dakikalar içinde size fiyat teklifleri sunmaya başlarlar. Octovan çatısı altında hizmet veren Esenyurt nakliyat firmaları fiyat teklifi sunarken kesinlikle diğer firmaların tekliflerini göremezler. Bu yüzden de iş alabilmek için en uygun teklifi sunabilmek büyük özen gösterirler.

Peki fiyat teklifi sunan Esenyurt evden eve nakliyat firmaları arasından seçim nasıl yapılır? Octovan iş modelinde, nakliyat hizmeti sunan her firma yaptığı iş için puan ve kullanıcı yorumları almaktadır. Nakliyat firmalarının genel puan ve kullanıcı yorumlarını hizmet almak isteyen herkes inceleyebilmektedir. Bu neden ile size fiyat teklifi sunan nakliyat firmalarının puan ve kullanıcı yorumlarını inceleyerek size en uygun firmayı kolay ve hızlı bir şekilde seçebilirsiniz.

Nakliyat firması seçimi yapıldıktan sonra nakliyat firması ile hizmet almak isteyen kişi iletişime geçerek taşınma günü ve ek hizmetler gibi konularda anlaşma sağlamaktadır. Bu işlemlerin tamamlanmasının ardından ise sorunsuz ve hızlı bir şekilde Esenyurt evden eve nakliyat işlemi gerçekleşmektedir.

Octovan İle Kolayca Taşının!

Evden eve taşımada güven en önemli noktalardan bir tanesidir. Bu yüzden en kaliteli hizmeti en uygun fiyat garantisiyle almak sizin de hakkınız. Octovan, profesyonel taşıma ekipleriyle eşyalarınız zarar görmeden hızlı ve güvenli evden eve taşınma fırsatı sunuyor. Octovan, büyük eşyalarınızı (Gardırop, büyük ve geniş koltuk, masa, dolap vb.) söküyor, paketliyor ve yeni evinize kurulumunu yapıyor.

Eşyalarınızı en iyi fiyat garantisi ile taşıyan Octovan, beyaz eşyalarınızı söküyor, paketliyor ve yeni evinizde tesisatları hazırsa çalışır bir şekilde size teslim ediyor. Ek olarak, sizler tarafınızdan kolilenmiş olan ufak tefek mutfak ya da süs eşyalarını yeni evinize yılların verdiği tecrübe ve güvenle taşıyor. Octovan ayrıca, bütün bu hizmetleri sunduğu fiyata dahil olarak teklif ediyor. Taşınmadan önce belirlenen fiyatın dışında kesinlikle ek ücret talep etmiyor.