En Uygun Ev Taşıma Fiyatları Nasıl Bulunur ?

2
1534
En uygun ev taşıma fiyatları ve ev taşıma kolileri

Yeni bir eve taşınırken karşınıza bir çok masraf çıkabilmektedir. Bu masraflar kimi zaman yeni evinizin tadını çıkarmanıza engel olabilmektedir. Bunun gibi durumlar ile karşı karşıya kalmamak için internet üzerinden en uygun ev taşıma fiyatları hakkında detaylı araştırmalar yapmanız önemlidir. Bu araştırma sırasında bir çok ev taşıma firmasından teklif alabilir ya da ev taşıma fiyatlarını inceleyebilirsiniz. Bu yazımızda sizlere en uygun ev taşıma fiyatları nasıl bulunur sorusunun cevabını vermeye ve bu fiyatlar hesaplanırken nelere dikkat edildiğini anlatmaya çalışacağız.

ev-tasima-fiyatlari-hesaplama

Ev Taşıma Fiyatlarını Etkileyen Faktörler Nelerdir?

Evden eve nakliyat şirketleri fiyatlarını belirlerken bazı faktörleri dikkate alarak hesaplama yapmaktadır. Burada en önemli olan ve fiyatları en çok etkileyen taşınacak eşyaların büyüklüğü ve paket sayısı olmaktadır. Taşıyacak eşya sayısı ve büyüklüğüne bağlı olarak nakliye şirketlerinin sizin için göndereceği personel sayısı da değişeceği için ev taşıma işlemleri için ne kadarlık bir bütçe ayırmanız gerektiğini etkileyecektir. Yüksek fiyat veren nakliyat şirketi daha kaliteli hizmet sunar gibi bir doğru olmamakla birlikte ev taşıma fiyatlarının değişiminde hizmet kalitesi de önemli rol oynamaktadır. Nakliye şirketi size ek paketler sunuyor mu ya da sunduğu hizmetlerin içeriğinde  neler var konusuna da ayrıca dikkat etmek gerekir.

Eğer taşınacağınız yerin büyüklüğü fazla ise ev taşıma fiyatı da artacaktır. Yeni ya da eski evinizde bulunan kat sayısı eşyaların taşınmasını zorlaştıracağı için doğal olarak nakliye fiyatlarında da artış şeklinde bir değişime yol açacaktır. Bu nedenle fiyat alacağınız nakliye şirketine bu tür bilgileri doğru ve eksiksiz ir şekilde iletmeniz sonrasında karşılaşacağınız sorunları önlemiş olacaktır.

Eşya Sayısı ve Nakliyat Aracı İlişkisi

Ev taşıma fiyatlarına en çok etki eden konuların başında eşyalarınızın ne kadar olduğu ve nasıl bir nakliyat aracı ile taşınması gerektiği gelmektedir. Az eşyası olan müşteriler için daha küçük nakliyat araçları tercih edilirken, çok eşyası olan müşteriler için büyük nakliyat araçları sunmak zorunludur. Ayrıca taşınacağınız semtin sokaklarının dar mı geniş mi olduğu da kullanılacak araç için önemli bir ayrıntıdır. Eğer taşınacağınız semtin sokakları dar ise bunu belirtmekte fayda vardır. Çoğu taşınma işleminde sokaklardan geçemeyen nakliye araçları nedeniyle erteleme ya da iptal söz konusu olabilir. Bu şekilde mağdur edilmeden eşyalarınızın vaktinde ve doğru taşınmasını istiyorsanız bu gibi ayrıntılara dikkat etmeniz önemlidir. Bu noktada doğru aracın belirlenebilmesi ve en doğru ev taşıma fiyatlarının müşteriye iletilebilmesi için eşya sayısının ya da evin büyüklüğünün bilinmesi önemlidir. Müşteriden alınan bilgilere göre en uygun araç belirlenmeli ve kesin ev taşıma fiyatları sunulmalıdır. Bu noktada yapılacak yanlış bir araç seçimi fazla masrafların ortaya çıkmasına neden olabilmektedir. Büyük nakliyat araçları daha çok benzin harcayacağı için ev taşıma fiyatları da beklenenden fazla hesaplanabilir. Böyle sorunların önüne geçilmesi için evden eve nakliyat firmaları müşterilerini iyi bir şekilde dinlemesi önemlidir.

Octovan uygun ev taşıma fiyatları ile eşya yükleme

İnternet üzerinden araştırdığınız ev taşıma fiyatlarında hangi aracın kullanılacağına dikkat ederek, taşıma işlemleri sonunda sürpriz fiyatlar ile karşılaşma olasılığını düşürebilirsiniz. Ancak öncelikle ev taşıma firmasının sizleri dinlemesi ve bu konuda uyarılarını yapması da önemlidir.

Sürpriz Ev Taşıma Fiyatlarından Kaçının

ev-tasima-fiyatlari-ve-esyalarin-yuklenisiev-tasima-fiyatlari-ve-paketleme-islemleri-koliler

Ev taşıma işlemlerinden sonra en çok karşılaşılan sorunların başında sürpriz ev taşıma fiyatları gelmektedir. Bunun en büyük nedeni ev taşıma firmalarının müşterilerinden yeteri kadar bilgi almaması ya da müşterilerin eksik bilgi vermesidir. Eşyalar ve taşınacak ev ile ilgili bilgilerin taşınma işleminden önce sağlıklı bir şekilde edinilmesi oldukça önemlidir. Örneğin evinizin bulunduğu katı veya eşyaların sayısını eksik verdiğinizde taşınma sonunda farklı bir fiyatla karşılaşma ihtimaliniz de artacaktır. Bu konuda Octovan olarak müşterilerimize işlemler öncesinde kesin ev taşıma fiyatları sunuyoruz. Aynı zamanda ev taşıma işleminizin ödemesini anında yapabilirsiniz. Böylece oturduğunuz yerden tüm ev taşıma sürecini yönetebilir ve başka işleriniz ile uğraşırken aklınızdan ev taşıma fiyatları ve işlemlerini çıkarabilirsiniz.

Tecrübeli Ev Taşıma Ekipleri Bulunmalıdır

ev-tasima-fiyatlari-ve-islemleriev-tasima-fiyatlari-ve-esya-paketleme-islemleri

Yeni bir eve taşınırken eşyalarınızın alındığı şekilde sizlere teslim edilmesi ve teslimat ya da yükleme sırasında işlemlerin büyük bir titizlik ile yapılması da önemlidir. Dikkat edilmeden taşınan eşyalarda hasarlar meydana gelme ihtimali de artar. Eşyaların doğru bir şekilde paketlenmiş olması da dikkat edilmesi gereken bir diğer önemli konudur. Paketleme doğru yapılmazsa taşınma sırasında eşyalara zarar gelebilir. Bunun gibi sorunlar ile karşılaşmamak için deneyimli ekiplere sahip bir ev taşıma firması ile anlaşabilirsiniz. Eşyalarınıza en az sizin kadar değer veren ve taşıma işlemini ciddiyet ile yapacak bir firma ile sorunsuz bir şekilde tüm eşya taşıma sürecinin keyfini çıkarabilirsiniz. Octovan olarak tüm evinizi en uygun ev taşıma fiyatları taşırken ,ev taşıma yükünüzü de yükleniyoruz. Rahat ve keyifli bir ev taşıma için Octovan’ı tercih edebilirsiniz.

octovanasorbanner

Bu yazımızda sizlere en uygun ev taşıma fiyatları hakkında detaylı bilgiler vermeye çalıştık. Octovan ev taşıma fiyatları bilgisi almak için web sitemizi ziyaret edebilir ya da mobil uygulamamızı indirebilirsiniz. Aynı zamanda Octovan Taşınmatik ile tüm ev taşıma masraflarınızı hesaplayarak ING Bank tarafından size özel hazırlanan ev taşıma kredisini anında kullanabilirsiniz.

2 YORUMLAR

  1. Bilgilendirme icin cok tesekkurler. Tasinmada en cok duydugum nakliyeci eve geldiginde fiyat degisme durumlari ortadan kalktigi icin cok yararli olacagini dusunuyorum. Yakin zamanda tasinacagim mutlaka fiyat bakip uygunsa deneyecegim.

  2. Ev taşımak için kredi çekeceğimi 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi, çok teşekkürler Octovan

Comments are closed.