En İyi İstanbul Ofis Bölgeleri 2021

0
700

En iyi İstanbul ofis bölgeleri 2021 yılında pandeminin de etkisi ile büyük değişiklikler yaşadı. İstanbul’un plazalar bölgesi olarak adlandırılan merkezi Maslak, şirketlerin büyük bir bölümünün evden çalışma modeline geçmesi ile birlikte önemli ölçüde kan kaybetti.

ev-tasima-fiyatlari-hesaplama

Maslak ofislerindeki doluluk oranı yaklaşık yüzde 6’lık bir azalma yaşarken, ofis satışlarında artış gözlemlendi. Yazımızda, en iyi İstanbul ofis bölgeleri 2021 yılında nerelerin olacağını detaylı bir şekilde listeledik. Eğer siz de hazırsanız İstanbul’un en iyi ofis bölgelerini birlikte incelemeye başlayabiliriz.

Maslak’ta Ofis Sayısı Azalıyor

Dünyanın önde gelen gayrimenkul bilgi kurumu REIDIN’in yaptığı araştırmaya göre, geçen yılın ilk çeyreğinde Maslak’ta yüzde 88.4 olan ofislerdeki doluluk oranı bu yılın aynı bölümünde yüzde 5.9 azalarak yüzde 83.2’ye düştü. 2020 yılının ilk çeyreğinde Maslak’ta doluluk oranı yüzde 11.9 artarken, inşaatı tamamlanan projeler nedeni ile Kağıthane’deki doluluk oranı ise yüzde 16.4 yükseldi. Bununla birlikte Ataşehir de yüzde 5.23 artış yaşayarak İstanbul’un en değerli ofis bölgelerinden bir tanesi oldu.

Ümraniye Fiyat Artışında Zirvede

Covid-19 salgını nedeni ile ofis ortamında çalışan kişi sayısının azalması az da olsa satış fiyatlarına pozitif yansıdı. Bu bağlamda, İstanbul’un en değerli merkezlerinden Beşiktaş’ta ofislerin ortalama metrekare satış fiyatı yüzde 7 artarak 37.146 liradan 39.758 liraya yükseldi. Avrupa Yakası’nın bir diğer önemli adresi Sarıyer’de ise 14.515 lira olan metrekare satış fiyatı yüzde 22 yükselişle 17.756 liraya ulaştı. İstanbul’da fiyatı en çok artan bölge ise Anadolu Yakası’nın parlayan yıldızı yüzde 35 ile Ümraniye oldu.

Octovan Dünyası Sizi Bekliyor!

Nakliyat hizmeti almak isteyen kişilere nakit ya da kredi kartı ile ödeme imkanı sunan Octovan’da sabit fiyat garantisi sunuluyor. Ek hizmet talebi olmadığı durumlarda teklif edilen fiyat kesinlikle değişmiyor. En kaliteli hizmeti en uygun fiyat garantisi ile hizmet alan kişilere ulaştıran Octovan; ev taşımadan şehirlerarası nakliyata, depolama hizmetlerinden evden eve nakliyat hizmetlerine kadar her nakliyat hizmeti için sizin yanınızda!

Sadece alanında en 5 yıl tecrübeli profesyonel taşıma ekipleri ile çalışan Octovan, müşteri memnuniyetini en üst seviyeye taşımak için taşıma ekiplerine düzenli olarak eğitimler vermektedir. Nakliyat firmalarının yeterliliklerini sürekli olarak takip eden Octovan’da eşya hasar güvencesi de bulunmaktadır.

Taşınma sırasında, öncesinde ya da sonrasında eşyaların hasar görmesi durumunda, nakliyat firması oluşan hasarı aynı gün içinde karşılamaktadır. Taşınma günü yaşanabilecek her türlü sorunun çözümü için müşteri destek hattı ile her zaman hizmet alan kişilerin yanında olan Octovan, en kaliteli hizmeti en uygun fiyat garantisi ile sunmaktadır.

Octovan İle Güvenle Taşının!

Evden eve taşımada güven en önemli noktalardan bir tanesidir. Bu yüzden en kaliteli hizmeti en uygun fiyat garantisiyle almak sizin de hakkınız. Octovan, profesyonel taşıma ekipleriyle eşyalarınız zarar görmeden hızlı ve güvenli evden eve taşınma fırsatı sunuyor. Octovan, büyük eşyalarınızı (Gardırop, büyük ve geniş koltuk, masa, dolap vb.) söküyor, paketliyor ve yeni evinize kurulumunu yapıyor.

Eşyalarınızı en iyi fiyat garantisi ile taşıyan Octovan, beyaz eşyalarınızı söküyor, paketliyor ve yeni evinizde tesisatları hazırsa çalışır bir şekilde size teslim ediyor. Ek olarak, sizler tarafınızdan kolilenmiş olan ufak tefek mutfak ya da süs eşyalarını yeni evinize yılların verdiği tecrübe ve güvenle taşıyor. Octovan ayrıca, bütün bu hizmetleri sunduğu fiyata dahil olarak teklif ediyor. Taşınmadan önce belirlenen fiyatın dışında kesinlikle ek ücret talep etmiyor. Hemen Nakliyat hizmeti almak için tıklayın

Ek olarak, Yeşilköy Evden Eve Nakliyat konusu hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için yazımızı okumanızı tavsiye ediyoruz. Farklı konu başlıklarında görüşmek üzere…